vineri, 28 martie 2014

Site-ul locurilor de munca

Munca este biletul nostru spre o carieră de succes, deoarece numai așa putem să fim mândri de realizările noastre. Încă de mici părinții ne întreabă ce dorim să ne facem când o să creștem mari ? Dăm niște răspunsuri care poate mai târziu nu sunt urmate, dar avem o idee de ce vrem să facem. 

Unii copii fac încă de mici cunoștință cu munca fizică. Acum câteva zile am văzut doi copii, nu aveau mai mult de 6 ani, și cărau o blană de trei ori cât ei. Nevoia îi împinge să muncească încă de la acea vârstă. Ne dorim să găsim repede un loc de muncă mai ales dacă suntem tineri și ne dorim să punem bazele unei familii. 

Un punct de plecare ar putea fi site-ul www.hipo.ro, unde aveți la dispoziție ofertele angajatorilor din mai multe zone ale tării. Ofertele de locuri de munca Oradea sunt foarte tentante, mai ales pentru cei din domeniu IT, pentru că ofertele pentru joburi din acest domeniu sunt vaste, spre exemplu senior software project manager, software engineer, senior software developer ș.a.m.d .Dar nu numai în acest domeniu puteți găsi, aici sunt prezentate mai multe domenii, acesta este doar unul. 

Pentru cei care vor locuri de munca Bucuresti și doresc să își depună CV-ul, pe site este prezentat un model de CV european, în diverse limbi, ușurând munca celor care caută locuri de muncă la o multinațională sau chiar la nivel european. Dar unii, specializați în domeniul petrolier, caută locuri de muncă Ploiesti, zona importantă în industria petrolieră românească, de azi și dintotdeauna.



articol de MC


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.