duminică, 16 martie 2014

Solutii pentru incalzirea locuintei

Sursa de căldură este foarte importantă într-o locuință, pentru încălzirea acesteia. Mulți oameni au ales să înlocuiască vechile surse de încălzire,sobele, cu unele mult mai eficiente centralele, fie pe curent electric sau pe lemne. Această opțiune este implementată când oamenii dețin o casă mai spațioasă,iar o simplă sobă nu ar face față.

O altă soluție pentru a realiza alimentarea cu căldură sunt șemineele cu paleți. Am văzut că un vecin de-al meu și-a cumpărat un astfel de șemineu,de pe un site și l-am întrebat cum se numește acesta? Mi-a spus că de pe Ferroli.ro și este foarte mulțumit de el. Din curiozitate am intrat să văd și eu aceste oferte.

 Șemineul cumpărat de vecinul meu se numea OASIS și este un șemineu automatizat și complet echipat pentru încălzirea locală. Are o putere de 2,34 și 9,29,aveți și câteva avantaje în sensul că puteți conecta un termostat de ambianță sau de a conecta un model GSM pentru comanda la distanță.

Un alt exemplu de șemineu găsit de mine este Sirio Ceramic,care are o putere de funcționare de 3,59 și 12,83 KW aceleași avantaje ca și cel prezentat mai sus,în cazul în care doriți o informare completă,puteți intra pe site.

Un șemineu este o investiție foarte utilă, mai ales dacă stați la casă și doriți să creați acel cadru pe care îl vedeați la televizor în filme. Mai ales dacă doriți să aveți o seară cu prietenii reușită, în fața șemineului discutând sau jucând cărți.Iar dacă doriți să realizați o seară romantică împreună cu persoana din viața dumneavoastră, în fața șemineului este ideea cea mai bună.

Dar si clasicele calorifere de aluminiu sunt foarte bune, sau daca vrei o metoda inovativa, poti folosi energia solara, deci uita-te la niste preturi panouri solare. In ultima instanta, daca inca nu te-ai hotarat, o sa vina iarna si tot o sa ai nevoie macar de aeroterme la preturi mici, daca nu te incumeti de pe acum sa cumperi exact ceea ce ai avea nevoie. 

Vă recomand să intrați pe acest site, poate o să vă fie de ajutor în modernizarea casei dumneavoastră.

 articol de MC  
Un comentariu:

  1. imi doresc ca in viitor sa am casuta mea la tara si informatii de spre incalzirea locuintei sunt necesare,multumim!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.