joi, 27 martie 2014

Stop si castiga

Agresivitatea nu este buna aproape in niciun domeniu, poate cel mult cea care se si intituleaza agresivitate pozitiva. De ce nu este ea buna? Pentru ca il face pe om sa realizeze anumite alegeri ce il vor influenta, fara ca acesta sa si le doreasca, fie partial, fie in totalitate. Cele mai bune resultate, cele mai bune legaturi si relatii, de orice gen, se leaga atunci cand sunt dorite, acceptate si utile. Aceasta va duce la stabilitate, trainicie, siguranta si respect reciproce.

People stopper-ul este o unelta de marketing si de publicitate in acelasi timp, care este foarte raspandita. Cu siguranta le-ati vazut, aproape in fiecare zi, in special in apropierea magazinelor de tip alimentar, ale magazinelor de haine, a farmaciilor, a restaurantelor etc. Arata ca niste banere de tip popup. De obicei sunt folosite ca sa arate oferte limitate, reduceri de preturi, anunturi cu referire la o marfa mai speciala, meniuri, fiecare firma isi afiseaza anuntul propriu in functie de activitatea pe care o desfasoara si de domeniul in care activeaza. Dimensiunile lor variaza, insa intotdeauna vor fi vizibile si mesajul promovat va fi bine promovat incat sa atraga. Din punct de vedere al formei, de obicei sunt dreptunghiulare sau ovale. In general sunt fabricate din aluminiu, ca sa poata fi usor de manevrat. Mesajele pot sa fie schimbate oricand. Ele sunt afise pe support de hartie sau uneori pe panza, deci doar ele sunt cele se vor schimba odata cu mesajul transmis, iar una dintre firmele care oferteaza asa ceva este visionexposystems.com .

Este o modalitate la indemana oricui de a se face cunoscut, atat din punct de vedere al manevrabilitatii cat si din punct de vedere al costurilor, preturile pentru achizitionarea lor fiind la mana tuturor si ca sa-ti faci o idee despre ele, te invit sa vezi preturile de pe http://www.visionexposystems.com/. Deci people stopper-ele sunt o reclama vizibila, directa, eficienta si ieftina. Plus ca mesajul este mereu de actualitate.


articol de MC
Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.