duminică, 27 aprilie 2014

Cavalerul noptii, rezumate la episoadele 31, 32, 33, 34, 35




Episodul 31


Cavalerul noptii
Sătenii sunt agitați atunci când se anunță o eclipsă de soare și se arată Sfânta Fecioară a Adevărului plângând cu lacrimi de sânge. Cardinalul ordonă să se pună capăt tulburărilor, dar comisarul are dificultăți în a controla mulțimea. Regele Franței vizitează Spania și Lucrecia menține o legătură strânsă cu el. Sejurul devine un coșmar pentru rege atunci când țăranii mânați de superstiții și dorința de răzbunare împotriva celor puternici iau cu asalt castelul, terorizându-i pe cei dinăuntru. Gonzalo, care nu este superstițios, încearcă să-i convingă pe oameni că au un comportament nebunesc. Margarita, temându-se de venirea Apocalipsei, acceptă propunerea lui Juan de a se căsători în ziua următoare.  În acest timp, Satur și Alonso plănuiesc să se ascundă într-un loc părăsit pentru a se salva.

Episodul 32


Margarita rămâne blocată în adăpost și nu poate fi prezentă la oficierea cununiei. Doctorul, dezamăgit, se hotărăște s-o viziteze pe Eugenia, o prietenă din copilărie care are un temperament rebel și cu care Juan are o aventură. Țăranii convinși că vine Apocalipsa, au luat palatul cu asalt și au făcut ostatici din femei. Lucrecia, Nuno, Irene, Catalina, sunt supuse la tot felul de jocuri macabre și așteaptă un ajutor care nu mai vine. Margarita și Alonso sunt în continuare în subsol așteptând sfârșitul lumii. Scara care duce către exterior s-a rupt și accesul la suprafață este imposibil de realizat.  Satur știe unde se află, dar Cavalerul nopții nu poate ajunge la familia lui.

Episodul 33


Cavalerul noptii
Cavalerul nopții ajutat de Satur ajunge la un castel misterios, conform notițelor lăsate de mama lui. Cipri îi reproșează Catalinei că-i este infidelă lui Floro. Hangiul descoperă în curând cine este violatorul servitoarei și își va pune viața în pericol ca să ajute. La palat vizita lui Rembrandt produce emoții diverse: marchiza este încântată că pictorul a ales-o ca model, dar se rușinează gândindu-se că Nuno o va vedea pe mama lui goală. O întorsătură neașteptată a evenimentelor o va face pe Lucrecia să fie obsedată de aspectul ei fizic. Juan află motivul pentru care Margarita nu a putut veni la propria nuntă și dorește să clarifice idila dintre el și Eugenia, ca fiind o greșeală, dar când merge acasă la ea, dă peste părinții ei.


Episodul 34


Locuitorii din Valderrobledo sunt speriați de moarte și vor să se răscoale împotriva celor din capitală, dacă situația nu se remediază. Satur primește o lovitură aflând că Estuarda și Gabi îl mint de multă vreme. Irene merge la confesional fără să știe că acela care o ascultă nu este preot. Secretele tinerei sunt astfel dezvăluite și urmează întâmplări tragice pentru ea. Marchiza organizează o petrecere dansantă la palat. În acest timp Cardinalul Mendoza și comisarul plănuiesc să obțină favorurile papale. Situația lui Juan se complică atunci când Eugenia merge la Margarita să-i facă o rochie de mireasă simplă.

Episodul 35


Cavalerul noptii
Celebrul pirat Richard Blake este arestat după ce ani de zile a jefuit corăbiile spaniole. Regele îi pregătește execuția, dar comisarul și Cardinalul Mendoza au alte planuri pentru pirat. În acest timp oamenii comisarului îl caută pe Martin prin tot orașul. Cavalerul nopții, Cipri și Catalina vor face tot posibilul să-l ajute pe tânăr să scape. Gonzalo petrece multe nopți departe de casă așa încât Alonso și Margarita îl suspectează că are o afacere amoroasă. Dar Gonzalo va cădea într-o capcană menită să-l deconspire. Nuno este acum un adolescent care începe să fie interesat de fete. Marchiza nu vrea să accepte acest adevăr dar comisarul începe să se poarte ca un adevărat tată pentru băiat.



Pentru alte episoade din acest serial

vă rog accesați pagina Stele tv.


sursa foto: rtve.es

Orice neconcordanțe care pot să apară între rezumatele de pe acest blog și acțiunea episoadelor se datorează site-ului spaniol de unde le traduc. 
Vă mulțumesc pentru înțelegere!
Sursa  http://www.formulatv.com/



4 comentarii:

  1. Oana,urmatorul ep.?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc in seara asta, dar mai tarziu. Acceseaza maine dimineata, cred ca-l pun dupa 12 noaptea.

      Ștergere
  2. Ultima imagine,nu are treaba cu filmul!DAR TOTUSI NU E REA! Gonzalo e HOTSEXYMAN! Il iubes! Cum il cheama?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mmmmmm, nu stiu cum ii cheama pe actori, dat fiind ca nu ma uit la serialul asta, dar cred ca in prezentare am scris distributia - vezi la pagina "stele TV" linkurile cu prezentarea serialului.

      Asa pare - ultima imagine - dar eu le caut dupa cuvinte cheie in spaniola (aquilla roja) si am gasit-o si pe asta. Poate sa fie dintr-un episod mai incolo, de prin saizeci si ceva... ramane de vazut daca e sau nu din serialul asta :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.