duminică, 13 aprilie 2014

Yaman episoadele 13 si 14 rezumat





  Yaman episodul 13 rezumat


Yaman episoadele 13 si 14 rezumat
Tan este la spitalul de boli psihice, sedat, acum toată lumea este liniștită; mai târziu la televizor se va arăta cum criminalul în serie a fost prins și și-a recunoscut crimele. Cu toate acestea, Eylul nu este sigură că Tan ar fi nevinovat. Mira îi declară lui Yaman sentimentele, iar acesta, nefiind obișnuit cu așa ceva, îi mulțumește. Ulterior Mert va râde de el pentru așa fel de răspuns și-l va încuraja să-i spună și el același lucru, pentru că "te iubesc" poți spune în mii de alte feluri. Sude devine partenera de afaceri a lui Asîm cu 80% din participație. Faruk locuiește la hotel iar Sude este hotărâtă să divorțeze și îl ia pe Selim drept avocat. La o cină în 3, Asîm îi propune lui Sedef să lucreze la firmă, apoi are loc un schimb dur de replici între aceasta și iubita lui Asîm, pentru că Sedef nu consideră că era necesară prezența ei.

Sude, în dorința de a o determina pe Mira să se apropie din nou de Orkun, organizează un weekend la ski unde, fără să afle Mira, îi cheamă și pe Orkun cu mama acestuia. Yaman ar vrea și el să petreacă weekendul cu Mira, dar deocamdată nu are cum, așa că va merge la lucru, într-un loc nou unde s-a angajat. Ender este geloasă pe Reyhan Arsen, avocata cu care colaborează Selim. Ea nu recunoaște acest lucru, ci spune că nu crede că are intenții bune în ceea ce privește afacerea tatălui ei și că urmărește altceva. Că tot vine vorba de afacere, Selim îi povestește soției lui că Asîm a falsificat niște acte, ceea ce Ender nu crede și promite să afle care este adevărul. Când ajunge la serviciu, cere unui angajat de-al ei să-i facă o copie a documentului despre care vorbea Selim, sub pretextul că l-a rătăcit. Asîm pregătește terenul pentru niște schimbări importante pe care are de gând să le facă, și vorbește cu Ender despre faptul că Sedef a avut o viață grea mereu și că ar trebui sprijinită de cei apropiați. Pe parcursul acestei conversații între tată și fiică, angajatul respectiv vine cu plicul și copia cerută.

Yaman episoadele 13 si 14 rezumat
Selim merge la închisoare să-l viziteze pe Kenan și astfel află că Hasan era omul lui Turunc Nadir, iar tatăl lui Yaman nu ar fi mort. În Tozludere apare din Germania de la facultate, Leyla, fosta iubită a lui Yaman. Astfel, Leyla este pusă la curent cu noutățile din viața lui și va dori să-l întâlnească, mai ales că vede pe contul lui de facebook poze cu el și cu Mira. Selim are o întrevedere cu Asîm și îl somează să le predea lor terenul, sau ... va scoate la lumină adevărul, apoi îi înmânează copia dată de Ender. Asîm rămâne uimit și își amintește momentul când angajatul lui Ender i-a adus plicul bej. Urmează să se răzbune chiar pe fiica lui, dar pe moment îl dă afară pe Selim din birou. Ender și Selim se pregătesc să plece în weekend. Mira reușește s-o convingă pe Sude să schimbe ziua plecării la ski, tocmai ca să fie și ea cu Mert și Yaman care organizează un party, fiind singuri acasă. Dar Mira, văzându-l pe Orkun la feribotul cu care trebuia să plece într-o stațiune montană, va face cale întoarsă deși Sude strigă ca disperata după fiică-sa.

Leyla îl așteaptă pe Yaman la facultate și este văzut de Eylul care și face cunoștință cu fata aflând astfel cine este. Imediat o sună pe Mira și o informează despre ce face Yaman, iar aceasta sună la rândul ei ca să-l întrebe detalii despre Leyla. Cum pentru Mira lucrurile s-au schimbat, se duce acasă la Yaman și îi pregătește cina, făcându-i o surpriză.

  Yaman episodul 14 rezumat


Yaman episoadele 13 si 14 rezumat
Acum toată lumea își petrece weekendul. Mert învață cu Tugce, dar apoi va organiza o mică petrecere acasă, Mira stă de vorbă cu Yaman, Sude și Beren sunt la ski cu Orkun și Yasemin, Ender și Selim sunt în Antalia. Yaman își amintește că Leyla i-a spus de Ayșe că este însărcinată în 4 luni și își dă seama că nu ar putea fi copilul fratelui său. Nevin cântă la restaurant, apoi, când intră la cabină să se demachieze, Hasan vede pe masă un coș cu portocale, despre care crede că a fost trimis de Turunc Nadir. Selim, deși se află în timpul său liber, nu întrerupe investigațiile și află că tatăl lui Yaman trăiește într-adevăr și se ascunde sub alt nume, dar se află la Istanbul și nu în Antalia, așa cum fusese informat inițial.

Mert se lasă sărutat de Tugce care îi declară că-l iubește și că e geloasă pe Eylul. El, simțindu-se vinovat, îi povestește acesteia cele întâmplate cerându-și scuze și crezând că acum prietenia lor este terminată. De fapt, Eylul își dă seama că și ea este geloasă și că a început să-l iubească pe Mert.

Sedef merge într-un club deocheat unde se amețește și începe să danseze lasciv la bară dezbrăcându-se, astfel că se stârnește scandal. Cineva o filmează cu telefonul mobil. Este luată din club de poliție, dar cum nu are actele la ea, Mert și Yaman trebuie să vină s-o recunoască. Ajunși acasă Yaman îi ține o predică despre cum ar trebui ea să se schimbe, să se respecte și să nu mai decadă. Sedef îi promite lui Mert că de mâine va fi o altă persoană. Noaptea Mert visează că toate fetele de la facultate, puse de Eylul, vin să-l sărute. Se trezește brusc și coboară la parter unde Sedef plânge și bea. Nevin și Hasan merg acasă unde găsesc alt coș cu portocale. De data asta amândoi se sperie iar Hasan cheamă poliția.

Yaman se întâlnește cu Ayșe care recunoaște că poartă copilul lui Giray și care îi spune că tatăl ei a alungat-o din casă. Îi cere s-o ajute cu ceva bani pentru avort, pentru că nu are încotro și timpul este scurt sau să facă ceva pentru a-l convinge pe Giray s-o ia de nevastă. Yaman nu promite nimic sigur. Ulterior reiese că totul fusese pus la cale de Leyla.

Selim și Ender privesc la televizor ultimele știri: Asîm a renunțat la terenul și afacerea necurată, iar acțiunile afacerilor lui curente cresc. Selim se bucură că totul a ieșit cu mult mai bine decât se aștepta. Însă bătrânul Asîm nu mai este interesat de mult doar de câștigul financiar. El acum vrea să se răzbune și îi convoacă pe toți duminică dimineața la biroul său. 
Sedef stă de vorbă cu Mira și o minte că a vrut doar să-și încerce norocul cu Faruk, pentru că era îndrăgostită de el din tinerețe, dar acesta nu i-a răspuns avansurilor ei. Minciuna e menită s-o determine pe Mira să discute cu tatăl ei și să nu-l mai culpabilizeze atât. Discuția are efectul scontat și Mira acceptă o întâlnire cu Faruk.
Yaman se duce la locul unde lucrează Giray și-l determină să se însoare cu Ayșe. Giray lucrează într-un service auto ilegal unde noaptea colegii de serviciu fură mașini pe care apoi le dezmembrează până dimineața și vând componentele. Însă Yaman nu știe acest lucru și mai târziu (în alt episod) va fi arestat doar pentru că se afla în zonă.

Yaman episoadele 13 si 14 rezumat
Acasă la Selim e mare petrecere. Eylul a mai adus prieteni, Mira face de mâncare la bucătărie iar băieții fac grătar afară. După ce musafirii pleacă, Eylul merge în dormitorul lui Mert să-i arate desenele făcute de el, apoi adorm amândoi unul în brațele celuilalt. Mira și Yaman mai stau de vorbă puțin, după care Mira pleacă acasă la ea. Dimineață, Selim și Ender sosesc ca să fie prezenți la convocarea făcută de Asîm, despre care nu știu amânunte. Acasă nimeni nu a făcut curat, Selim îl găsește pe Mert dormind cu Eylul, iar Ender merge la Yaman însă el e plecat la noul său serviciu. Cei doi soți hotărăsc să plece imediat, și lasă vorbă portarului să nu le spună băieților că au venit acasă și au trecut pe acolo. La închisoare Kenan are un musafir misterios ...


sursă foto: facebook

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.



9 comentarii:

  1. Buna, Oana!
    Te admir si apreciez ca iti petreci atat timp scriind rezumate, pentru noi...
    Am vazut ca pe la turci se filmeaza un nou serial, "Gonul Hirsizi" . L-am descoperit din greseala dar mi se parea interesant si am inceput sa ma mai uit, cu toate ca nu intelegeam nimic... Intrebarea mea este: daca ai vrea, ai posibilitatea, si mai ales, timp, poti face din cand in cand rezumate si pentru acest serial? Te inteleg daca nu poti sau nu vrei, dar am cautat pe internet niste traduceri, macar in engleza, si ce pot spune inafara ca am ramas dezamagita ca nu am gasit...
    Iti multumesc anticipat pentru orice raspuns imi vei da! :)
    Succes in continuare si spor la treaba! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Deocamdata nu mai pot prelua inca un serial. Pe de alta parte imi este intr-adevar foarte greu sa fac rezumate la un serial la care nu am nici un fir calauzitor, un rezumat general macar, intr-o limba de circulatie internationala. Poate ca o prezentare voi face (de regula astea se mai gasesc pe net), dar mai mult, deocamdata nu pot prelua. Sa vedem mai incolo, poate la vara, cand se schimba grila de programe.

      E adevarat ca ar trebui sa gasesc si ceva rezumat sau subtitrare intr-o limba inteligibila, altfel, dupa ce se inainteaza in actiune, este din ce in ce mai greu sa-mi dau seama ce se intampla numai din mimica si tonul replicilor.

      Ștergere
    2. Uite, aici pentru tine exista toate episodele Yaman pana la ep. 41 sezonul 2 :)

      https://mbasic.facebook.com/story.php?story_fbid=631104910348910&id=374583629334374&refid=17

      Ștergere
    3. Multumesc, Ramona! :) sunt si rezumatele la toate episoadele - in turceste, dar am inceput sa ma descurc cat de cat in aiureala de traducere data de google - si la unele episoade chiar se gasesc rezumate in romaneste. De exemplu am gasit undeva rezumatele la ultimele episoade, 54, 55 si 56.

      Ștergere
  2. Inteleg, multumesc pentru raspuns :) . Ma gandesc ca poate cei de la Kanal D vor difuza acest serial dupa ce se termina Feriha...In orice caz, va multumesc pentru raspuns! O seara placuta :D .

    RăspundețiȘtergere
  3. cand mai postezi rezumate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma straduiesc sa le postez o data pe saptamana pana ajung cu ele la zi. Dar unele nu le gasesc... in fine, fac eu ceva. In turceste exista, pe star.tv.

      Ștergere
  4. cand postezi urmatoarele rezumate?

    RăspundețiȘtergere
  5. Deocamdata sa le vad pe cele de dupa episodul 20 (de la 15 la 20 inclusiv le-am descarcat in pc). Mai am cateva pana ajung cu ele la zi. Saptamana asta o sa postez inca doua, poate maine. Azi ma uit la cateva dintre episoade.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.