joi, 3 aprilie 2014

Rochii de seara

Sunt foarte fericita. In sfarsit sora mea mi-a dat o veste excelenta si mi-a spus ca se marita. Ea se cunoaste cu logodnicul sau inca de cand erau copii asa ca meritau sa faca acest pas. Ei nu s-au certat niciodata si sunt niste exemple foarte bune de care eu vreau sa tin cont. Mi-ar placea sa am si eu un barbat care sa ma iubeasca la fel de mult si cu care sa am o relatie deschisa si fara secrete.

Am intrat pe site-ul de la Carmencita pentru a-mi gasi cat mai repede niste rochii frumoase pe care sa le port la nunta. Deja mi-am comandat rochia de seara si a mai ramas sa imi iau o rochie pe care sa o port la cununia civila. Acest eveniment va avea loc la primaria din Constanta si vreau sa fiu cat mai eleganta. Am gasit pe http://carmencita.ro/rochii/rochii-de-seara/rochii-cununie-civila.html niste rochii foarte frumoase. Mie imi plac cam toate insa va trebuie sa imi cumpar doar una. Este o alegere destul de grea insa trebuie sa o fac.

Poti sa vezi cele mai noi modele si tu daca intri pe aecst site. Sunt sigura ca vei petrece foarte mult timp aici dat fiind faptul ca esti femeie si iti place sa cauti lucruri de calitate. Sunt inca in dubii si eu in ceea ce priveste rochia pentru cununia civila. O sa mai ma gandesc zilele astea si sper sa iau o decizie corecta. Vreau o rochie care sa ma avantajeze si sa arate impecabil pe mine.


articol de MC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.