sâmbătă, 5 aprilie 2014

Tu porti lentile de contact?

Nu am mai purtat de foarte multa vreme niste lentile de contact. Acest lucru s-a intamplat din cauza unor lentile bilunare care s-au dovedit a fi niste fake-uri proaste si am avut probleme la ochiul stang. Am urmat un tratament timp de sase luni si de atunci am zis ca nu mai pun lentile la ochi niciodata. Se pare ca nu imi voi respecta cuvantul fiindca acum sunt in cautarea unor lentile color pe care vreau sa le cumpar.

M-am gandit sa imi schimb culoarea ochilor fiindca nu mai imi place cea pe care o am acum. Am gasit pe www.optiness.ro niste lentile foarte interesante pe care as vrea sa le incerc neaparat. Am aflat de acest site de la niste amici care cocheteaza cu lentilele de contact si isi iau foarte des de aici. Eu nu prea ma pricep la chestiile astea dar ma bazez pe ei sa imi cumpere niste lentile de calitate. Sincer sa fiu, nu prea mai conteaza pretul dat fiind ca vreau ceva de calitate. Multi spun ca vor ceva bun si ieftin, dar e imposibil sa gasesti asa ceva.

Daca vrei un lucru de calitate atunci trebuie sa investesti bani mai multi. Lucrurile bune costa bani fiindca calitatea este superioara fata de alte fake-uri. Am tras odata sperietura din cauza unor lentile proaste fiindca am vrut sa economisesc bani, acum nu mai vreau sa fac aceeasi greseala. Sper sa imi cumpar niste lentile bune pe care sa le folosesc cat mai mult timp la ochi.


articol de MC


Un comentariu:

  1. Pentru lentile de contact colorate, originale si cu acreditari de la Min. Sanatatii, recomand magazinul http://www.lentile-contact.eu/lentile-de-contact/colorate.html .

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.