vineri, 16 mai 2014

Suleyman Magnificul episodul 120 rezumat






Suleyman Magnificul, sezonul 4, rezumatul episodului 120

 

Selim reușește să obțină explicit susținerea lui Suleyman ca guvernator al Manisei. Atmaca încearcă s-o omoare pe Mihrunisa, dar ea îi spune că e însărcinată. Sultana Fatma găsește camera secretă a lui Hurrem.



Suleyman Magnificul episodul 120 rezumat
Atmaca se întâlnește cu bărbatul cu glugă căruia îi spune că nu-i nevoie s-o ucidă pe Mihrunisa pt că tatăl ei este mort. Dar Piri Pașa crede că aceasta este singura soluție pentru ca nimeni să nu mai stea în calea succesiunii la tron a lui Mustafa. Suleyman îl consultă pe Rustem în privința lui Turgut pe care dorește să-l pună în locul amiralului Barbarossa. Bineînțeles că marele vizir îi găsește defecte imaginate de el și îl propune pe Sokollu. Sultanul îi cheamă pe amândoi și îi întreabă dacă vor urma calea lui Barbarossa. Turgut spune că negreșit va urma același drum cu fostul amiral, pe când Sokollu spune că va urma propriul său drum care va fi acela croit de sultan. Atunci Sokollu câștigă postul iar Rustem și Hurrem se bucură când aud vestea.

Baiazid și Huricihan găsesc o cale de a se întâlni în grădină și se sărută. Nurbanu jură credință lui Hurrem, dar aceasta o avertizează că și dacă va naște un băiat, va trebui să nu facă nici o greșeală pentru că altfel va ajunge înapoi de unde a plecat. Mai târziu Hurrem surprinde o convorbire dintre Rustem și Sokollu în care marele vizir îl minte pe noul amiral că el l-ar fi recomandat la sultana Hurrem și astfel a obținut postul respectiv. Atunci, sultana se destăinuie lui Sumbul și îi spune că nu mai are încredere în Rustem. Mihrunisa vorbește cu Atmaca și îi spune că trebuie să plece de-acum către Amasya. Acesta inițial se pregătește de plecare dar vrea să ia și un pumnal, la care ulterior renunță.

Suleyman Magnificul episodul 120 rezumat
Sumbul dezvăluie lui Cevher secretul camerei din care Hurrem ascultă ședințele de consiliu. Mihrimah își invită frații la cină și când apare Rustem îl îndepărtează dorind să stea doar cu frații ei, astfel supărându-și soțul. Selim la început nu vrea să onoreze invitația, dar Nurbanu îl convinge să meargă la sora lui. Prințul acceptă, dar insistă să meargă și ea cu el, prilej pentru Baiazid să-l ironizeze și să-i spună că a venit însoțit pt că îi este frică de el. Sokollu se întâlnește în secret cu sultana Fatma, care îi sugerează că n-ar trebui să asculte de Hurrem dacă vrea să-i fie și mai bine. Cevher are un coșmar în care i se arată că Sumbul este ucis de Yavuz. La cină, Selim și Baiazid se iau la harță, Mustafa intervine dar nu reușește să-i împace pe cei doi, iar la urmă Cihangir cade ....

Suleyman Magnificul episodul 120 rezumat
Mustafa reușește să-i despartă pe cei doi frați dar Selim se plânge că toată lumea îl invidiază pentru că el conduce Manisa, apoi îi spune lui Nurbanu că frații lui s-au coalizat împotriva lui. Își scoate inelul de guvernator dat de Suleyman și îl aruncă. Lokman îl informează pe sultan despre cele întâmplate, cu toate că frații nu doreau ca incidentul să ajungă la urechile acestuia. Cevher îi spune lui Yavuz despre camera secretă din care Hurrem ascultă ședințele de consiliu. Până la urmă vestea se răspândește și ajunge la urechile sultanei Fatma care se bucură și crede că dacă este adevărat, atunci înseamnă că acesta e sfârșitul lui Hurrem.

Selim are un coșmar în care i se arată cum el urmează să-și omoare frații, pe Mustafa și pe Baiazid, dar deodată apare Cihangir care îl înjunghie pe la spate cu un pumnal. Se trezește speriat și cere să-l vadă pe tatăl său având de gând să demisioneze de la Manisa. Nurbanu merge la Hurrem s-o anunțe despre această intenție, dar sultana nu crede că se va întâmpla așa ceva și nu acționează, totuși merge să discute cu Selim încercând să-l convingă că dacă el va demisiona, s-o omoare și pe ea, pentru că atunci va lăsa loc liber lui Mustafa. Selim îi cere sultanului demisia din sangeacul Manisa și să fie trimis în altă parte, dar Suleyman se simte ofensat de această cerere și îl întreabă dacă își dă seama ce spune și dacă știe valoarea a ceea ce el i-a oferit. Selim îi dezvăluie sultanului motivele pentru care vrea să demisioneze. În acest timp, sultana Fatma descoperă drumul către camera secretă.

Suleyman Magnificul episodul 120 rezumat
Hurrem îl acuză pe Mustafa că a creat animozități între frați, dar el îi răspunde că nu le-ar face nici un rău fraților lui, pentru că îi iubește, însă nu poate spune același lucru despre ea și Rustem față de care ar fi fără milă. Mihrunisa merge cu Atmaca prin pădure și ea îl întreabă încotro se îndreaptă. Atmaca imediat scoate un pumnal și i-l pune la gât, dar Mihrunisa nu se pierde cu firea ci îi atrage atenția că nu poate omorî un membru al dinastiei în acest fel, apoi îi spune că este însărcinată (copilul din pântecul ei fiind un membru al dinastiei). Fatma ajunge la camera secretă împreună cu Melek, servitoarea ei, și se bucură că Hurrem nu va avea ce să explice ca să se apere. Suleyman îi cheamă pe toți cei 3 băieți ai săi mai mari și pe Hurrem și le spune că Selim va rămâne la Manisa atâta vreme cât el, sultanul, va trăi, așa că fiecare să-și vadă de treburile lui, iar dacă cineva are ceva de spus, să o facă acum. Hurrem și Selim își zâmbesc, iar Mustafa și Baiazid se simt frustrați.

Suleyman Magnificul episodul 120 rezumat
Nurbanu îl sfătuiește pe Selim să nu mai bea, dar el îi răspunde că Suleyman îl susține, așa că acum este de neînvins. Baiazid și Hurrem au o discuție pe tema susținerii acesteia, iar Hurrem spune că doar a făcut asta ca să-l amenințe pe Mustafa, dar Baiazid nu se lasă dus de nas și îi răspunde că ar fi bine să fie toată lumea atât de sinceră ca fratele lui mai mare. Mustafa merge la sultana Fatma și se plânge că prin ceea ce a făcut sultanul e ca și cum l-ar fi desemnat succesor la tron pe Selim. Fatma este surprinsă, pentru că ea îl vede pe Selim drept un incapabil, dar că acum sunt alte lucruri mai importante de făcut, precum să-i spună lui Suleyman despre camera secretă a lui Hurrem.


sursa foto si text: Halit-Ergenc-fans-PASSIONATED


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.


Ultimele episoade: 116, 117, 118, 119, Kanal D.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.