joi, 22 mai 2014

Suleyman Magnificul episodul 121 rezumat




Suleyman Magnificul, sezonul 4, rezumatul episodului 121

 

Nurbanu naște un băiat. Suleyman o prinde pe Hurrem la ascunzătoarea cu difuzor. Sumbul este nevoit s-o otrăvească pe Cevher de la care s-a aflat despre camera secretă.  


Atmaca trebuie să-i dea socoteală lui Piri pașa de ce nu a omorât-o pe Mihrunisa care se teme că ea va vorbi. Hurrem e preocupată de certurile dintre cei doi frați și mai ales de faptul că Baiazid e apropiat de Mustafa și se sfătuiește cu Rustem cum ar putea să-l determine pe sultan să-l susțină iarăși pe Mustafa, ca să-l determine pe Baiazid să-l urască pe fratele său vitreg. Atmaca îi cere Mihrunisei să aibă încredere în el și să tacă, mai ales că a lăsat-o în viață cu riscul propriei sale vieți. Baiazid și Mustafa își spun reciproc că fiecăruia i-ar plăcea să-l vadă pe tron pe celălalt. Cihangir, de față la această conversație, le cere să fie atenți ce fac pentru că Suleyman e cu ochii pe ei. Cei trei frați se îmbrățișează. În acest timp Hurrem este la Suleyman în cabinet și din nou încearcă să-l influențeze spunându-i că Huricihan are mintea otrăvită și ar putea să aibă intenții ascunse față de Baiazid și că cine știe care este adevăratul motiv pentru care a mers în sangeacul lui. Suleyman, însă, nu primește bine aceste vorbe, spunând că nu se poate să gândească așa despre fata surorii lui.

Suleyman Magnificul episodul 121 rezumat
Selim vine să-și ia rămas bun și face invitația de a veni toată lumea la Manisa când Nurbanu va naște. Fatma are o întrevedere cu Rustem în care îi atrage atenția că pierde teren la sultana Hurrem în favoarea lui Sokollu, care e gata-gata să-i ocupe locul. Într-adevăr, când Sokollu vine să-i mulțumească sultanei pentru susținere, ea îi spune că vor mai fi beneficii dacă îi va purta credință. Fatma îi mai spune lui Rustem că o să trimită un om de încredere în consiliu apoi acesta îl va informa despre acțiunile secrete ale sultanei Hurrem. Rustem se uită nedumerit la Fatma în timp ce ea pleacă.

Suleyman Magnificul episodul 121 rezumat
Huricihan este pe punctul de a pleca iar Cihangir îi urează fericire. Mahidevran îi propune Mihrunisei să locuiască într-o vilă nou cumpărată până ce naște și după aceea copilul să fie crescut de o doică. Mustafa nu este de acord cu asta și preferă ca mama copilului să se ocupe de el și n-o va lăsa pe soția lui să plece din palat. Nurbanu îl găsește pe Selim cu o kadînă, se enervează și țipă la el, apoi o apucă durerile nașterii și va naște un băiat. Mihrimah, după ce are o conversație cu Cihangir despre iubire și cum o poți pierde când ești tânăr, vorbește cu Hurrem că ar fi vremea ca și Cihangir să aibă harem, dar mama lui recunoaște că nu s-a gândit la asta până atunci.   

Suleyman Magnificul episodul 121 rezumat
Sumbul îi transmite lui Hurrem  că Rustem va avea o întâlnire secretă în sala de consiliu cu cineva venit din partea lui Mustafa. Yavuz o plătește pe Cehver și-i spune să plece. În sala de consiliu este Rustem cu Atmaca, iar marele vizir îl întreabă pe acesta din urmă la ce secret s-o fi referit Fatma făcând aluzie la sultana Hurrem? Atmaca răspunde că nu poate vorbi pt că Hurrem îi ascultă chiar în acel moment dintr-o ascuzătoare. Hurrem, în ascunzătoarea sa, ascultă această conversație și este înmărmurită de cele auzite. Rustem enervat, îl amenință pe Atmaca să nu se joace cu vorbele la adresa sultanei Hurrem, dar acesta răspunde că nu se joacă, ci chiar sultanul va afla în curând ce se petrece. Hurrem, speriată, vrea să fugă din ascunzătoare, dar dă nas în nas cu Suleyman! Acesta îi spune trist, că ea era singura persoană din lume în care avea încredere și că acum a rămas singur.

Hurrem încearcă să se disculpe că a făcut totul pentru binele lui, că atâtea trădări au fost în palat încât a simțit nevoia de a-l proteja pe el, soțul ei, în acest mod. Suleyman îi răspunde că trădarea ei este cea mai mare trădare petrecută vreodată în palat și fără să mai asculte ce vrea să spună Hurrem, o îndepărtează de acolo. Sultanul o urmărește cu privirea ca și cum nu ar mai vedea-o niciodată.

Suleyman Magnificul episodul 121 rezumat
Hurrem se întâlnește cu Fatma și îi amintește ca din întâmplare de cât de mult se iubesc ea și sultanul, dar aceasta îi spune că  aroganța o s-o coste despărțirea de Suleyman, așa cum pe Ibrahim l-a costat viața. Rustem se interesează dacă Mihrimah știa de această ascunzătoare. Gulfem și Fatma se bucură că în sfârșit Hurrem a fost învinsă dar Gulfem se teme să nu fie ca de obicei, și Hurrem să nu revină iar în grațiile sultanului. În acest timp Sumbul și Fahryie jură sultanei că nu au spus nimic la nimeni, dar ea le reamintește că doar ei doi știau de ascunzătoare. Atunci Sumbul își aduce aminte că i-a spus lui Cehver despre asta. Hurrem îi aduce o sticluță cu otravă și bietul eunuc crede că el trebuie s-o bea, dar sultana îi spune s-o omoare pe Cehver, că de el va avea ea grijă mai târziu. Sumbul își otrăvește iubita cu dulciuri iar ea, în timp ce le mănâncă îi propune să fugă amândoi, să adopte un copil și să trăiască fericiți ca o familie normală. Dar Sumbul o forțează să spună cine a organizat toate aceste lucruri și aflarea ascunzătorii, iar Cehver îi spune că aceia care-l vor pe Mustafa pe tron. Apoi moare spunându-i că l-a iubit cu adevărat.

Suleyman Magnificul episodul 121 rezumat
Cihangir o ceartă pe Hurrem cum de le-a putut face așa ceva. Mihrimah îi ține partea mamei ei susținând că pentru că atunci când a venit la palat ca sclavă nu a fost susținută de nimeni, acum nu mai avea încredere în nimeni, așa că a fost nevoită să recurgă la camera de ascultare. Când Rustem se întâlnește cu sultana în afara palatului, își arată dezamăgirea față de faptul că nu avea încredere nici  în el. Tot discutând despre situația lor, Atmaca, aflat în spate, observă că sunt urmăriți de niște bărbați și împreună cu celălalt păzitor, reușesc să-i păcălească și apoi să-i omoare. Rustem susține în fața sultanului că are dovezi că Mustafa face favoruri și primește mită la Amasya, dar Suleyman nu acceptă atât de ușor intrigile marelui vizir. La palat ajunge vestea că Nurbanu a născut băiat. La Amasya ajunge vestea ascunzătorii în care Suleyman a prins-o pe Hurrem și toată lumea se bucură de asta. Mihrunisa observă că pentru o asemenea faptă pedeapsa ar trebui să fie execuția.


sursa foto si text: Halit-Ergenc-fans-PASSIONATED


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.


Ultimele episoade: 117, 118, 119, 120, Kanal D.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.