miercuri, 11 iunie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 2 rezumat




Dragoste la prima vedere episodul 2 rezumat
Musa îi surprinde pe cei doi îndrăgostiți sărutându-se. Ozan ia bătaie de la Musa, apoi Umut este dusă cu forța acasă unde începe iarăși scandalul iar Umut este lovită de fratele ei vitreg. Chiar și după ce apele se mai liniștesc, Musa ține să le facă morală fraților mai mici. Singurul care pare să fie cu picioarele pe pământ, este Zaher. Umut plânge în camera ei și nici nu observă că telefonul tot sună.

Ozan, ajuns acasă, este sfătuit de părinți să reclame la poliție bătaia, dar el nici nu vrea să audă de așa ceva. Seara, pe terasă, tatăl lui încearcă să-l susțină și să-l facă să uite cele întâmplate. Umut și Ozan se sfătuiesc cu aceeași prietenă comună, Hale. A doua zi Ozan și Umut merg într-un parc de la serviciu, dar nu știu că acolo Musa îi urmărește din spatele unor arbuști.

Dragoste la prima vedere episodul 2 rezumat
Surorile gemene vor să intre într-o televiziune ca prezentatoare și pentru asta se pregătesc înregistrând un clip. După câte am înțeles, nu reușesc. Umut merge într-o seară acasă la Ozan - mai bine zis, acolo unde el i-a spus că locuiește, și bătrâna care iese din casă îi spune că nu știe de nici un Ozan. Atunci, Umut, supărată, aruncă la gunoi cutia de bomboane pe care i-o adusese și pleacă spre casă. Înainte de a ajunge, vede cum câțiva tipi cu o bâtă se reped și-l bat pe Musa, până când ea începe să strige, ascunsă după zidul unei case, "poliția!"

Dragoste la prima vedere episodul 2 rezumat
După întâmplarea asta Umut încearcă să afle adevărul, bănuind ceva în neregulă cu Ozan, așa că într-o zi merge cu el, să-l conducă și ea până "acasă". Când ajung la locul cu pricina, Ozan se grăbește s-o vadă pe Umut plecată, și când crede că ea s-a depărtat destul, se întoarce din drum și ia un taxi, întâmplător condus de Zafer, pe care Ozan nu-l cunoaște. Dar de după gardul viu Umut îl pândise să vadă ce face și luase și ea un taxi, însă își face probleme pentru că acesta continua să urmărească cealaltă mașină, iar aparatul taxa mai mult decât putea ea plăti. Când ajunge în zona rezidențială unde locuia Ozan, coboară și merge pe alee până când ajunge la o vilă imensă unde bate la ușă. Persoana care-i deschide este chiar Ozan ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.







2 comentarii:

  1. Postati week-end-ul acesta episodul 3? =D Cosmin Lazar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma straduiesc... dar nu stiu daca azi, poate diseara, dar nu pormit ca azi.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.