joi, 17 iulie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 15 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 15 rezumat
Umut și Ozan urmează să se logodească. Musa se ocupă și el de pregătiri. Ozan se străduiește să dea înapoi cămătarilor banii împrumutați.
Pe Hale o ia la poliție un echipaj, sosit cu duba, ca să dea declarații despre cele petrecute cu vecinul care a atacat-o. Yelda merge acasă la iubitul ei, dar pentru că acesta devine tandru, se sperie și fuge în stradă supărându-se pe el. Asude face o selecție de asistente, pentru că Beril nu mai făcea față și Asude o alungase, iar la sfârșitul zilei se trezește cu Mete la ușă cu un buchet de flori. Are loc o discuție civilizată între cei doi, Mete îi aduce o nouă propunere de partaj, ca să se despartă în termeni amiabili. Mai târziu îi vedem pe o sală la tribunal dându-și mâna amical. 

Când Hale revine acasă, Yelda o jignește acuzând-o că fratele lor era să devină criminal din cauza ei. Apoi  se plânge lui Umut relatându-i cele întâmplate. Umut o amenință pe sora ei vitregă și-i spune să-și vadă de treaba ei sau va face în așa fel încât ele să fie date afară din casă. În continuare părinții lui Ozan încearcă tot posibilul să-l despartă de Umut și să nu se realizeze logodna. La serviciul lui Ozan apare o nouă colegă, Melis. Asude, beată, merge acasă la Beril s-o convingă să vină înapoi, iar a doua zi o face parteneră în afacerea cu agenția de actrițe, ca s-o motiveze să nu mai plece de lângă ea. Selda primește un rol n "Suleyman Magnificul" și începe să se pregătească foarte în serios. Cu toate acestea, Laila îl asigură pe Mete că tot figurație va face.




Dragoste la prima vedere episodul 15 rezumat
Vine și ziua mult așteptată. Printre invitați, Asude, Beril, Hakan și Ruzgar. Hakan este trist iar Asude observă că el se uită lung și nostalgic după Umut. Emel și Ragîp urmăresc totul de la distanță, din mașină, fiecare din mașina lui - pentru că inițial nici unul nici celălalt nu voiau să vină la logodna fiului lor. Un personaj dubios din cartier (Yahia) urmărește și el ceremonia de dincolo de ferestrele localului, așteptând parcă un semn. După ce se săvârșește logodna și invitații încep să danseze, acest Yahia, pe care Musa îl cunoaște, intră în restaurant cu pistolul îndreptat către Ozan. Zafer se ascunde primul, alți invitați pleacă precipitat, în timp ce Yahia amenință că trage. Când se hotărăște să apese pe trăgaci, Musa, din lateral, sare către Ozan înlăturându-l din calea glonțului care ajunge în brațul lui Hakan ....

Dragoste la prima vedere episodul 15 rezumat


sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.