duminică, 20 iulie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 17 rezumat


Dragoste la prima vedere episodul 17 rezumat
Ozan îi vede pe Umut și Hakan la masă, față în față și crede că sunt singuri în restaurant. Nebun de gelozie, intră și se repede la Hakan să-l bată. Personalul restaurantului se străduiește să-i țină la distanță unul de altul, deși se răstesc unul la celălalt până apare Asude de la toaletă și Ozan își dă seama că a interpretat greșit ceea ce a văzut. Între timp Umut ieșise din local. Ozan aleargă după ea și cei doi se ceartă din nou.

Dragoste la prima vedere episodul 17 rezumat
Cearta dintre Ozan și Hakan este fotografiată și ajunge într-o revistă de scandal. Hakan sună la redacție și amenință, Umut își face griji, Ragîp și cu Ozan țipă unul la altul când văd revista. Emel nu știe nimic deocamdată, cei din casă ferindu-se să-i spună ceva. Gemenele sunt invidioase, dar se arată ca și cum ar fi o rușine pentru ele ceea ce a apărut în articol.

Emel o invită pe Melis la ei la un ceai. Mai vrând, mai nevrând, după aceea Ozan ajunge să i se confeseze. Hakan are o discuție explicativă cu Umut, după care va încerca să încropească o relație cu Duygu, pe care o aduce înapoi la agenție. Episodul se termină cu un dialog între Ozan și Duygu la o cafenea.


Dragoste la prima vedere episodul 17 rezumat

Dragoste la prima vedere episodul 17 rezumatsursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

6 comentarii:

 1. Super :) Multumesc mult pentru efort.. Astept si ep 18 pe care cred ca-l postezi pana va apucati de treburile cu parastasul .. O seara frumoasa sa aveti!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mi-am facut un fel de program pe zilele viitoare, ca sa pot sa le fac pe toate.

   Multumesc, Cosmine, o seara placuta si tie!

   Ștergere
  2. Daca terminati azi cu Feriha(ep 67) maine postati cumva Tradarea ep 1? (Scuze de deranj si daca va stresez).. O saptamana frumoasa sa aveti!

   Ștergere
  3. Azi am avut timp doar de un advertorial deja scris de cateva zile. Sunt frântă, ma pun la somn....

   Da, voi posta Feriha 67 sper ca maine, apoi cate 3 episoade odata din Tradarea. Cel putin, eu asa mi-am propus ....

   Ștergere
 2. Si Suleyman ?imi lipsesc tare mult rezumatele Dvs.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Fac tot posibilul sa mai public un rezumat la Suleyman saptamana asta. Am promis si vreau sa ma tin de cuvant :)

   Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.