marți, 1 iulie 2014

Dragoste la prima vedere episodul 8 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 8 rezumat
Ozan o caută pe Umut dar Hale evită să-i spună că este sus, de vorbă cu Hakan. După aceea Ozan pleacă, dar se întoarce iar și o găsește pe Umut acasă, totuși cei doi îndrăgostiți nu se împacă. Hale și Umut stau de vorbă ca între prietene. După câteva zile, Ozan îi pune niște flori la ușă la Hale ca să le găsească Umut când iese din casă. Ea își amintește de o zi în care s-au întâlnit la un popas singuratic și apoi aruncă florile la gunoi, sub ochii lui Ozan care o vede de la câțiva metri depărtare.

Dragoste la prima vedere episodul 8 rezumat
Umut se întâlnește cu iubita lui Hakan, Laila, la studio, iar aceasta este geloasă, apoi îl întreabă pe Hakan ce este cu Umut la ei la serviciu, Hakan explicându-i că e una din fetele aduse de Asude. Dar ea vrea să fie sigură că Umut îi înțelege mesajul și îi spune să stea deoparte de Hakan, însă Umut o asigură că nu are nici o intenție față de el. Zaher o așteaptă pe Umut când vine acasă de la studio încercând s-o convingă să revină acasă, dar ea refuză într-un mod agresiv. Zaher se enervează și strigă în urma ei. Laila îl convinge pe Mete să aibă o întâlnire cu părinții ei. Mete acceptă cu jumătate de gură, apoi rămâne acasă și inventează o scuză. Astfel, părinții Lailei au prilejul să vorbească cu fata lor despre oportunitatea unei relații cu un bărbat matur.

Dragoste la prima vedere episodul 8 rezumat
Ozan continuă să-i lase lui Umut flori la ușă, iar ea mereu le pune la lada de gunoi sau le dăruiește unei bătrâne pe care o vede pe stradă. De fiecare dată Ozan este ascuns după zid. Într-una din dimineți Hale o determină să păstreze buchetul, apoi Umut îl sună pe Ozan, care se afla la firma familiei. Acesta se învoiește de la tatăl său și pleacă cu mașina, fără să  că într-o mașină alături de a sa se aflau trei indivizi care îl mai urmăriseră împreună cu Musa într-o seară. Ozan ajunge la un loc de întâlnire izolat, iar cei trei îl bat lăsându-l semiconștient. Când ei pleacă, apare Umut într-un taxi și îl ia pe Ozan de acolo ducându-l la spital. În același timp, Zaher, care venise iarăși la Ragîp, ia și el bătaie de la acesta până când intervin niște polițiști. În fața spitalului Umut este dojenită de părinții lui Ozan. Episodul se termină când Umut apare cu poliția la ușa casei ei și Musa este luat la secție.


sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


3 comentarii:

  1. Ce bine ca l-ai postat :) Poate reusesti sa mai postezi cateva episoade saptamana asta..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma straduiesc sa-mi programez treburile in asa fel incat sa am si timp de blog... cat se poate.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.