duminică, 10 august 2014

Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 67-69





Episodul 67


 Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 67-69
Jacobo îl informează pe Sagrario că vrea să se căsătorească cu Ana, o tânără umilă care va începe să lucreze la palat în locul Margaritei. Dar mama noului marchiz de Santillana nu este dispusă să permită această legătură. Convins că acea fată de rând vrea doar banii fiului lui, Sagrario va face tot posibilul să scape de ea. Margarita încă mai este ținută captivă de căpitanul Patrick care în continuare vrea să se însoare cu ea împotriva voinței ei. Gonzalo nu este îngrijorat cu privire la locul unde ar putea fi sora lui, pentru că el și Satur au altă preocupare acum, aceea de a elibera și contacta un criminal periculos care le-ar putea da informații despre un gândac de origine egipteană pe care Cavalerul nopții îl studiază acum. Între timp comisarul descoperă că Irene nu a ajuns la mânăstire și decide să meargă să viziteze locul cu pricina. Aducerea tinerei acolo pare să fi fost abandonată apoi Hernan descoperă că Mendoza este implicat în dispariția soției sale. Comisarul va face tot ceea ce îi va sta în puteri să o recupereze pe Irene.

Episodul 68


 Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 67-69
Criminalul eliberat de Gonzalo în schimbul unor informații a omorât și căsăpit mai multe femei. Comisarul află despre acest târg, Gonzalo fuge dar Hernan pune un anumit preț pe capul lui apoi îl ia ostatic pe Alonso. Dacă Gonzalo nu se predă, Alonso moare. Cardinalul este torturat de comisar dar nu vrea să mărturisească ce s-a întâmplat cu Irene. Singurul care știe cu adevărat unde este fata, este asasinul eliberat de Gonzalo, capturat în pădure. Cavalerul nopții și Satur încearcă să afle de la el unde este Irene, dar criminalul mai curând pare să se joace cu ei iar timpul se scurge. Laura de Montignac, mama lui Gonzalo are funcția de curator al moștenirii. Astfel, apropierea de familia regală îi va permite să se răzbune. Bătrâna poartă o veche ranchiună împotriva regelui cu care a avut mai mulți copii de care a vrut să scape odinioară.

Episodul 69


 Cavalerul noptii, rezumatele episoadelor 67-69
Marchiza rămâne izolată în timpul perioadei de graviditate din proprie voință. Lucrecia este conștientă că dacă cineva află că acest copil este fiul regelui, și ea și copilul ar fi uciși. Când vine ceasul nașterii marchiza apelează la Catalina pentru ajutor. Dar cele două femei se confruntă cu o naștere foarte grea. Totul este gata în ceea ce privește nunta lui Patrick cu Margarita. Satur este singurul care știe că fata e forțată să se căsătorească, dar nu-i poate spune Cavalerului nopții. Acum el este singurul obstacol între căpitan și Margarita. Răzbunarea Laurei de Montignac împotriva regelui continuă. În acest timp Gonzalo descoperă cine este mama lui și încearcă s-o localizeze. O întâlnire emoționantă are loc și astfel se rezolvă multe alte mistere. Cu toate acestea alte semne de întrebare apar. Acuzat de încercarea de asasinare a lui don Juan José de Austria, Jacobo este condamnat la moarte. Numai Irene ştie că este nevinovat, dar Nuno îi cere să nu depună mărturie. Fiul marchizei este conştient de faptul că dacă Jacobo moare, acesta va recupera titlul de marchiz de Santillana.

sfârșitul  sezonului  5

Pentru alte episoade din acest serial 

vă rog accesați pagina Stele tv.

 sursa foto: www.rtve.es

Orice neconcordanțe dintre aceste rezumate și acțiunea episoadelor se datorează site-ului 
de unde le traduc. Vă mulțumesc pentru înțelegere!
Sursa text:  www.formulatv.com 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.