vineri, 8 august 2014

Dragoste la prima vedere episodul 25 rezumat






Dragoste la prima vedere episodul 25 rezumat
Ozan nu mai iese la suprafață o bună bucată de timp și Hakan crede că s-a înecat, așa că pleacă de pe iaht. Într-un târziu Ozan iese, țipă după ajutor și este scos din mare de o ambarcațiune de pescuit. Hakan deși a plecat acasă, este foarte tulburat de cele întâmplate. Ozan se duce la Melis și îi povestește cum Hakan l-a lăsat în mijlocul mării. Umut petrece aproape tot timpul cu Yusuf, care o asistă chiar și la filmări. Deocamdată nu află nimic despre Ozan. Această apropiere tot mai mare dintre Umut și tatăl ei generează tensiuni între Zeliha și Zafer.

Dragoste la prima vedere episodul 25 rezumat Dragoste la prima vedere episodul 25 rezumat


Dimineața Hakan apare la ușa lui Melis, iar cei doi foști iubiți se ascund după o ușă din apartament. Hakan are cheia, intră și o strigă pe Melis, dar ea și Ozan au hotărât să nu apară, ci să dea impresia că Melis nu este acasă. După aceea Ozan o caută pe Hale și stă de vorbă cu ea.

Gemenele merg pe stradă și la un moment dat apare logodnicul Yeldei care o bagă cu forța în mașină și o duce cu el sechestrând-o într-o casă apoi merge să discute cu Zafer.

Dragoste la prima vedere episodul 25 rezumat
Hale și Ozan îl urmăresc pe Hakan la un hotel și apoi se hotărăsc să acționeze. Duygu se decide și ea să acționeze pe cont propriu implicând poliția. Hakan o contactează pe Umut prin telefon. După câteva zile, Hakan și Melis se întâlnesc la o ceainărie, dar ceea ce vorbesc ei este ascultat prin telefonul deschis a lui Melis de către Umut și Hale care sunt la o altă masă. Declarația lui Duygu se lasă cu arestarea lui Hakan.



 episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 26

sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.