miercuri, 20 august 2014

Dragoste la prima vedere episodul 31 rezumat





Episodul începe cu Hakan care probează costumul de mire. Deodată aude înregistrarea cu el și Ozan. Cei doi au o discuție aprinsă. Umut nu este prea entuziasmată că se va căsători și Hale îi spune că nu are rost să facă acest pas dacă nu simte nimic pentru Hakan.

Vine ziua nunții lui Umut și a lui Hakan. Ea nu poate respira în rochia de mireasă. Hakan își amintește ce i-a spus Ozan și este neliniștit. Ozan privește nunta de la distanță. El se va simți oarecum ușurat când Umut va renunța la nuntă în ultimul moment, răspunzând negativ ofițerului stării civile.

Mireasa fuge de la nuntă cu un taxi și în acea seară stă de vorbă cu Ozan care o duce la un hotel. Ozan îi dă lui Umut să asculte înregistrarea și ea este dezamăgită de comportamentul producătorului. Hakan este foarte nervos, deoarece Umut l-a refuzat. A doua zi, Ozan vine și-i spune că Umut a fost cu el în ziua precedentă. Asude are de gând să se răzbune pe Hakan și are un plan ce este în favoarea lui Ozan.

Episodul se termină cu Selda și Zeliha care vin la clubul unde cântă Yelda cu poliția. Yelda a primit acordul lui Zafer să lucreze acolo și poliția pleacă ne mai având ce face. Zeliha se ia la ceartă cu gardienii de la intrare și ia pistolul unuia. Zafer și un bodyguard încearcă să i-l ia, însă Zeliha se împușcă din greșeală. Ea cade în brațele Seldei, iar Zafer rămâne încremenit.

preluare de pe blogul Pasiunile mele, http://cosminlazar2000.wordpress.com/2014/08/24/dragoste-la-prima-vedere-episodul-31-miercuri-27-08-2014/  



 episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 32

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.