luni, 18 august 2014

Tradarea - episoadele 7, 8, 9 (rezumate)

Tradarea - episoadele 7, 8, 9 (rezumate)

Trădarea, episodul 7 rezumat


Carolin este externată și merge acasă cu Ali. Întâlnirea cu copiii lui ar fi devastatoare pentru ei. Mete și
Berrin ia legătura cu o femeie care să o poată scoate pe mama lor din închisoare (să evadeze?). Și Ali își dorește acest lucru dar cum ar putea face așa ceva fără ca Cemile să fie rănită? Până la urmă soluția ar fi să-i ducă pe copii la un unchi de-a lui, Kemal, dar ei se împotrivesc. Aylin ia măsuri pentru a-și proteja mama dar întâmpină probleme. Totul capătă alte dimensiuni când Kemal le spune copiilor niște lucruri foarte dureroase care îl determină  pe Mete să-l ia la bătaie pe acesta.

Trădarea, episodul 8 rezumat


Cei patru frați petrec o parte din noapte în stradă. Hasef îi duce la o vecină. La Universitate tensiunile dintre grupurile naționaliste și cele pro-americane cresc. Se organizează un boicot. Datorită apropierii de Ahmet Berrin ia parte la un conflict și este astfel în vizorul taberei opuse drept o oponentă de bază. Datorită unui complex de împrejurări Cemile iese din închisoare pe neașteptate. Ali și Carolin au ceva de sărbătorit, într-un mod foarte romantic, acasă, iar vecinii încearcă s-o oprească pe Cemile să ajungă la ușă, pe de o parte, și îi alertează pe frații cei mai mari, pe de altă parte. Totuși Cemile ajunge prima la ușă, o descuie și aude muzică. Uimită, îi surprinde pe Ali și pe Carolin sărutându-se și declarându-și iubire.

Tradarea - episoadele 7, 8, 9 (rezumate)

Trădarea, episodul 9 rezumat


Cearta e gata să izbucnească. Aylin, Mete și Berrin ajung la ușă și strigă disperați să li se dea drumul. Carolin își face valiza nu înainte de a-i strecura sub pernă lui Ali o cămașă roșie de-a ei. El se oferă s-o conducă sub privirile bucuroase ale copiilor lui, dar Carolin se preface că leșină. Ali se mută împreună cu Carolin. Când Cemile găsește cămașa de sub pernă face o criză de isterie. Până la urmă Ali se vede nevoit să ceară divorțul de Cemile. Aceste scurte rezumate sunt preluate de pe un site în limba turcă. 
Articolele vor fi actualizate după difuzarea lor la tv.

episoadele următoare: Trădarea ep. 10, 11, 12

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


4 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Din pacate nu am cum sa fac rezumate mai detaliate desi mi-as dori. Am pierdut startul acestui serial - adica nu-l urmaresc la tv - si il traduc de pe un site turcesc unde cam atata este la fiecare episod.

   Ștergere
 2. Nu-i nimic! Important e sa fie facut rezumatul!

  RăspundețiȘtergere
 3. Este un serial foarte frumos!����������

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.