vineri, 5 septembrie 2014

Tradarea - episoadele 13, 14, 15 (rezumate)





Trădarea episodul 13, rezumat


Tradarea - episoadele 13, 14, 15 (rezumate)
După pronunțarea divorțului Ali vrea să-i dea afară pe Cemile și pe copii. Hasefe este aceea care o ajută necondiționat pe Cemile. La liceu, Mete este exmatriculat. Prima care află vestea, în afară de profesoara de muzică, este Aylin, care plânge îmbrățișându-și fratele. Mete intră în depresie și începe să bată fără întrerupere clapele unui pian. Cemile își dă seama că Aylin este îndrăgostită și într-o zi o așteaptă de la școală. O vede intrând în mașina lui Soner și o scoate afară certând-o zgomotos de față cu colegii care ies de la ore. În ciuda problemelor și a obstacolelor apărute, Aylin se încăpățânează să nu renunțe la Soner. Într-o seară ies la un restaurant select, și pentru că acesta ar vrea să se depărteze de ea, face o criză de isterie aruncând tot de pe masă jos și țipând. Aylin iese și merge fără țintă pe străzi, apoi la un moment dat leșină.

Tradarea - episoadele 13, 14, 15 (rezumate)
Ali și Carolin își trăiesc iubirea fără să le mai pese de ceea ce au lăsat în urma lor. Hasefe văzând că problemele de familie se înmulțesc, vorbește cu Cemile și cu toții hotărăsc să plece din casa în care stau temporar și să se mute într-o casă neterminată în Zeytinli. Văzând însă cum arată, se întorc înapoi în casă la Ali deși acesta nu este de acord ca fosta lui familie să locuiască acolo ba chiar cheamă poliția să-i evacueze pe proprii lui copii, pe mamă și pe Cemile. Iscându-se scandal, vecinii apar de prin case, să vadă ce se petrece. Pentru că a lovit un polițist și pentru că se împotrivește cel mai tare evacuării, Mete este pus în cătușe și legat de un stâlp metalic. Cum ceilalți sunt atenți la ce se petrece în casă, Mete trage de cătușe până desface o bucată din metalul de care este legat, cu tot cu o canistră de benzină. Ajunge în casă, unde se mai află doar Ali, și reușește să încuie ușa, izolându-se astfel cu tatăl lui, de restul familiei și de vecini. Stropește totul în jurul lui cu benzină și dă foc casei.


Trădarea episodul 14, rezumat



Tradarea - episoadele 13, 14, 15 (rezumate)
Ali încearcă să stingă focul cu haina, dar benzina răspândită de Mete se aprinde instantaneu și incendiul se întinde în câteva secunde. Lumea de afară țipă disperată. Cemile reușește să intre înăuntru și până la urmă ies cu toții teferi dar plini de fum. Carolin începe să țipe disperată la Mete că el a dat foc casei, când mai vin niște polițiști, pentru ca să fie prins și acuzat. Atunci, el încă având legată canistra de benzină de cătușele de la o mână se apără cum poate și se bate cu polițistul care vine spre el apoi strigă la taică-său plecând dincolo de grupul de oameni care face un lanț viu nelăsându-l pe polițist să pună mâna pe Mete. El profită de momentul favorabil și dispare în noapte. În sfârșit, vin pompierii și sting incendiul.

Incidentul are repercusiuni profunde asupra familiei Akarsu. Pentru moment, fiecare merge să doarmă pe unde poate: Mete la profesoara de muzică, Berrin la o colegă, ceilalți prin vecini. Ali și Carolin se mută la un hotel de lux. Poliția vine a doua zi la ușa profesoarei de muzică, unde se afla și Aylin. Femeia încearcă să-l țină pe polițist la ușă, de vorbă, în timp ce Aylin vrea să-l trezească pe Mete, însă polițistul pleacă. În același timp are loc o întrevedere dintre Ali și Cemile, în holul hotelului, de față cu Carolin care nu-i lasă să discute în liniște. Cemile îi cere ajutor lui Ali, în gura mare, iar acesta pleacă pe scări împreună cu Carolin, făcându-i semn să tacă pentru că-i deranjează pe ceilalți turiști. Portarul vine și o scoate pe Cemile din hotel.

Tradarea - episoadele 13, 14, 15 (rezumate)
Soner află despre cele întâmplate din ziar. Un coleg de-al profesoarei de muzică vine la ea și intră cam cu forța în casă dând peste Mete. Foarte surprins și indignat pleacă după un scurt schimb de replici și merge direct la poliție să-l denunțe pe băiat. Ceilalți frați împreună cu Hasefe și Cemile, își iau lucrurile pe care le mai au și merg în casa părăsită pe care o vizitaseră cu câteva zile în urmă (în ep. 13) încercând să o amenajeze. După câteva zile Mete vine să-și vadă familia, împreună cu profesoara de muzică. Dar chiar în acel moment apare o dubă a poliției care stă până seara acolo, să-l ia pe Mete care între timp s-a ascuns. Ca să-și ajute fiul, Ali vine la Cemile și îi propune să-l ia pe micul Osman cu el în schimbul libertății lui Mete.

Trădarea episodul 15, rezumat


Tradarea - episoadele 13, 14, 15 (rezumate)
Cemile nu are încredere în Ali și nu e de acord cu propunerea lui de a i-l da pe Osman ca să nu facă plângere împotriva lui Mete. Ali permite poliției să-l ia pe Mete. Polițiștii încearcă să treacă de bariera umană formată din vecini și are loc o bătaie generală, dar Mete se predă și ajunge în arest. Cu toate că nu arată, Ali este îngândurat și măcinat de remușcări, chiar dacă se află lângă Carolin. În arest, Mete este bătut de cel care îl anchetează, chiar dacă acesta din urmă este certat pentru violență de către un superior.

Hakan participase la incidente iar tatăl acestuia vede în ziar articole și poze cu drama familiei Akarsu în care apare și el. Atunci Hakan recunoaște față de tatăl său că o iubește pe Berrin. Fără ca Berrin să știe, o urmărește cu mașina când ea merge la Mete la închisoare cu Cemile și cu Ahmet. După ce iese de acolo, Hakan nu suportă să o vadă sărutându-se cu Ahmet și pleacă în trombă, acum lăsându-se văzut de cei doi. Mai târziu va avea loc o scenă de gelozie între el și Berrin, apoi o bătaie cu Ahmet. Ali pune o echipă să-i repare casa și refuză s-o ajute pe Cemile pe motiv că are și el problemele lui. Pe de altă parte, îi pune bețe în roate fostei sale soții când vrea să găsească un serviciu. Fratele lui Soner (cel în scaunul cu rotile) are sănătatea din ce în ce mai șubredă, așa că, deși Aylin se împotrivește, Soner este nevoit să se îngrijească mai mult de fratele lui în detrimentul relației lor.

Tradarea - episoadele 13, 14, 15 (rezumate)
Din cauza condițiilor vitrege în care sunt nevoiți să stea, Osman și Hasefe se îmbolnăvesc, iar Osman face febră și începe să aiureze. Bătrânul pescar, după o discuție cu Ali, vine la Cemile să-i ofere un ajutor, dar ea îl refuză. Din când în când apare prin preajma casei lor un bărbat necunoscut călare pe un cal. Hasefe se sperie de el și de câte ori îl vede, stinge becul ca el să creadă că nu e nimeni în casă. Într-o dimineață, necunoscutul o urmărește îndeaproape pe Aylin, iar ea îl alungă.

Într-o seară la restaurant, Ali îi spune Carolinei că ar vrea să-l ia pe Osman la ei iar Carolin face gălăgie întorcând toate privirile după ei, că nu vrea să audă de Cemile și de copiii ei. Când Ali țipă la rândul lui să tacă, Carolin îi amintește de faptul că Cemile este liberă doar datorită ei. Cu acest șantaj adus din nou în discuție, Ali se potolește pentru moment. Însă a doua zi Cemile primește o scisoare de la Ali și plângând îi face valiza lui Osman. Mete este venit acasă pentru scurt timp, până când probabil începe procesul împotriva lui. Osman și Cemile ajung la Ali, dar când copilul înțelege că nu o va mai vedea pe mama lui, refuză să rămână cu tatăl său, lipindu-se de poalele lui Cemile.


episoadele următoare: Trădarea ep. 16, 17, 18

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





8 comentarii:

  1. Ce bine că ați reușit să le postați :) Sper că veți mai posta un articol la sfârșitul săptămânii care vine.. O seară bună! Osman în loc de ,,Omer”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saptamana viitoare am multa treaba inclusiv musafiri de la Iasi. Trebuie sa ma organizez din timp cu rezumatele :) Omer?? :D Cu zacustile astea m-oi fi zapacit de tot!

      Ștergere
    2. Oricum rezumatele astea sunt pentru 15,16 și 22 septembrie.. Momentan ești în avans.. Mai urgent ar fi un ep din Suleyman.. plus că v-ar lua mai puțin timp.. Eu nu vă mai stresez.. Spor la treabă și să ieșiți cu bine cu vizita

      Ștergere
    3. Asa e, Cosmine, si eu m-am gandit sa mai postez un episod din Suleyman, ca maine nu voi avea timp de blog cred ca deloc chiar.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc, Adana, :-f sper sa reusesc sa le fac tot asa, mai lungi, pana cand se termina serialul.

      Ștergere
  3. hei. nu stiti cum se numeste filmul in turca?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.