sâmbătă, 4 octombrie 2014

Trădarea episodul 25, rezumat





Trădarea episodul 25, rezumat
Ekber și Ali au căzut în apă. Vine și poliția, Carolin țipă după Ali iar salvamarii îl scot pe căpitan inconștient din mare. Carolin se teme că el n-o să-și revină, dar căpitanul primește îngrijiri și se trezește din starea de leșin. În scurt timp începe ancheta, care pare să înainteze greu, însă imediat izbucnește o ceartă între Ali și polițistul anchetator, pentru că faptele sunt de așa natură încât căpitanul este dus la arest. În acest timp Carolin, satisfăcută, sărbătorește o victorie cu un pahar de vin, tolănită în pat, apoi a doua zi pune teancurile de bani într-o poșetă și iese din casă. Nu apucă să coboare nici treptele de la intrare, că apare o mașină a poliției și este dusă la secție. Acolo află că Ali este falit, și ea se preface extrem de neplăcut surprinsă. După ce pleacă de acolo, are grijă să meargă la seiful băncii și să pună banii într-o cutie metalică securizată unde mai adunase și alte teancuri de bancnote.

Trădarea episodul 25, rezumat
Hasefe află ce s-a întâmplat cu fiul ei și își face griji atât pentru viitorul lui cât și al lor, celor din casa neterminată. Aylin și Murat pleacă în luna de miere la Paris. La un protest stradal Berrin se întâlnește cu Ahmet, dar în timp ce ei stau de vorbă, lucrurile degenerează și protestul pașnic se transformă în violență. Un tip înalt cu mustață (pus de Ekrem, tatăl lui Hakan) îl urmărește cu privirea pe Ahmet și scoate un pistol dar când trage, mama lui Ahmet care văzuse intenția acestuia, se interpune în fața glonțului și este împușcată în plin, în inimă. Ea moare în brațele fiului său și ale lui Berrin. Cum și Hakan este în zonă, Ahmet îl vede și va crede că el a omorât-o pe mama lui.

Trădarea episodul 25, rezumat
Amica lui Soner vine acasă la el și îi cere o favoare dar el o dă afară. Ea pleacă privindu-l cu subînțeles, ca și cum ar promite din priviri răzbunare pentru gestul făcut. Ali este eliberat din închisoare. Cemile primește acasă o recomandată care le spulberă liniștea la toți. Casa neterminată e pusă sub ipotecă bancară și din nou Cemile și copiii ar putea ajunge în stradă. Ea se duce la Ali iar acesta merge la bancă și se ceartă cu șeful băncii în prezența Carolinei. Pescarul vine în secție la Cemile și stă de vorbă cu ea, apoi merge s-o viziteze pe Selma, care se încruntă când îl recunoaște. Aylin și Murat se întorc din luna de miere. Într-una din zile Aylin își vizitează tatăl, apoi merge și acasă să-și cadă frații. Aceștia se bucură nespus să-o vadă, însă Cemile nu are aceleași sentimente.

La o licitație publică unde vin și Ali cu Carolin și Cemile cu copiii, la urmă licitează și Carolin, iar toată lumea este uluită că ea ar putea avea banii necesari ...



episodul următoar: Trădarea ep. 26

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.