miercuri, 22 octombrie 2014

Unika.com.ro-Cadoul perfect? Exista!




Unika.com.ro-Cadoul perfect? Exista!
Exista un moment in viata fiecaruia dintre noi cand dorim sa ne aratam recunostinta fata de cei care conteaza cu adevarat. Fie ca este vorba de un membru al familiei, de un prieten drag ori de o persoana care ne-a marcat evolutia la un moment dat, gestul trebuie sa transmita dincolo de simple cuvinte si dincolo de material, pentru ca un gest capata valoare doar atunci cand vine din suflet.


Daruim atunci cand dorim sa impresionam, daruim atunci cand dorim sa intram in gratiile unei persoane, si de cele mai multe ori, daruim fara un motiv anume, ci doar impinsi de sentimente. Un cadou pentru a fi perfect nu trebuie sa mizeze pe cantitate, ci pe calitate si pe simbolistica.

Pentru foarte multi, alegerea cadoului ideal este o provocare si totodata un indice al valorii. Un cadou transmite celui pe care dorim sa-l surprindem, respectul pe care il purtam. Un cadou "vorbeste" de la sine, fara a mai avea nevoie de adaugiri.

In timp ce unii isi canalizeaza atentia pe lucruri lipsite de esenta, altii vad dincolo de forma obiectului in sine si aleg produse nascute din pasiune pentru traditie, frumos si trainicie! Pentru aceasta categorie de oameni, Unika creeaza linii unice de articole inspirate din cotidian si materializate prin talentul si viziunea mestesugarilor.

Unika.com.ro ridica legatoria la nivel de arta!

Dedicata artei legatoriei, Unika aduce in prim-plan universul exclusivist al produselor office si accesoriilor de birou confectionate din piele naturala de calitate superioara. Aceste produse inglobeaza utilul cu estetica intr-o armonie aparte! Texturile fine si nobile in acelasi timp, formele perfecte si paletele coloristice inspirate din natura, simplitatea si rafinamentul, fac din produsele Unika un cadou perfect, in ton chiar si cu cele mai exigente gusturi.

Cand spunem produse office corporate si accesorii de birou nu ne referim la banale obiecte de papetarie iesite din uz, ci la adevarate creatii! In atelierul nostru de legatorie traditia se impleteste cu tendintele actuale, luand forma unor produse luxoase, ce poarta amprenta anilor clasici si parfumul vremurilor de mult apuse.

Agende, organizere, notesuri, serviete, portofele, borsete, huse pentru telefoane si tablete, pixuri...acestea, precum si multe alte produse confectionate exclusiv din piele naturala, sunt oferta Unika.com.ro, o oferta nascuta din dorinta de a ne rasfata clientii cu ceva diferit, cu ceva unic!

Fie ca vorbim de gama de agende cu coperti din piele, ori de notesuri sau organizere, calitatea este elementul sinonim pentru toate acestea! Calitate inseamna nu doar un proces de executie urmat riguros, ci si materiale atent selectionate, detalii fine, forme precise si nu in ultimul rand, finisaje menite sa demonstreze ca perfectiunea chiar exista, si mai mult se poate materializa in forme dintre cele mai variate!

Unika.com.ro-Atunci cand vrei sa impresionezi prin alegeri rafiante!

Si pentru ca aminteam mai sus de cadouri, produsele Unika pot fi o sursa ideala de inspiratie atunci cand doresti sa surprinzi! Motivul? Sunt produse de lux, produse care se adreseaza unui segment de public foarte strict in ceea ce inseamna calitate, functionalitate si durabilitate.

Un stilou de lux din gama noastra poate fi un dar pentru cei pasionati de scris sau pentru cei care obisnuiesc sa semneze documente valoaroase. De asemenea, o agenda Unika, lucrata cu atata atentie si pasiune de catre specialistii atelierului nostru, isi poate regasi locul in orice echipamente office si in cadrul oricarui birou. Lor li se pot adauga notesurile si organizerele, accesoriile ideale atunci cand doresti sa fii bine organizat.

Servietele, portofelele si borsetele, pot fi si ele cadouri exclusiviste, dedicate doar acelor care stiu sa aprecieze lucrul bine facut! Liniile inspirate din cele mai noi colectii la nivel mondial, materiile prime utilizate si detaliile perfect executate, sunt doar cateva din caracteristicile produselor http://www.unika.com.ro/.

Suntem pasionati de tot ceea ce rezista in timp si suntem dedicati calitatii desavarsite. Tu?



10 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.