marți, 9 decembrie 2014

Tradarea episodul 47, rezumat




Ali respinge oferta de muncă a lui Kenan, dar acesta nu se lasă bătut și va insista. Se întâlnesc într-un restaurant și când Kenan îi spune unde are de gând să-l pună la lucru (la firma Karcî), Ali se enervează, își iese din pepeni și aproape că se iau la bătaie. Dar chiar și după aceea Kenan nu va ceda până când Ali nu va accepta propunerea lui, pentru că el - Kenan - este interesat ca prin Ali să slăbească puterea soției lui în firma Karcî Holding. Berrin și Ahmet se văd foarte des acum, dar Berrin are stări contradictorii și mai ales suferă că trebuie să se poarte cu Ahmet ca și cum nimic nu s-ar fi petrecut între ei vreodată,
Tradarea episodul 47, rezumat
din cauză că Hakan ar putea afla ceva. Rivalitatea dintre Osman și Arif pentru atenția lui Guldener continuă, iar Osman îl invită pe Arif la el acasă să vadă desene animate la televizor. Mete cunoaște un succes din ce în ce mai mare și este asaltat de fani pentru autografe. Dar la un moment dat este gata să aibă probleme din cauza unui provocator cu care se bate și numai Necati reușește să-l determine să intre în club ca să aplaneze conflictul. Mete o convinge pe Jale că el nu poate să se îndrăgostească de ea.

Tradarea episodul 47, rezumat
Soner este în mod constant vizitat de Caroline care vrea s-o facă pe Aylin să sufere, ba chiar la un moment dat o și amenință. La sugestia Carolinei, Soner găsește o altă modalitate de a-l găsi pe Murat. Cu toate acestea Murat se simte trădat și i se pare că Aylin i-a otrăvit viața. Ali trece printr-o perioadă dificilă, cu multe probleme financiare, la care se adaugă o relație tot mai tensionată cu Carolin, care într-o zi crede de cuviință să-i ceară socoteală soțului ei pentru o carte de vizită a firmei Karcî - de la Kenan - lăsată în buzunarul hainei. Ali se înfurie pentru indiscreția Carolinei și o invită să nu-și bage nasul în treburile lui.

În sediul firmei Karcî Holding are loc o ședință a consiliului de administrație, unde se află și Hakan, și Kenan și alți responsabili cu experiență. Kenan dorește să aducă pe cineva drept consilier-șef la companie ...


 episodul următor: Trădarea ep. 48

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

11 comentarii:

  1. Buna Oana. Multumim pentru rezumat. Vreau sa te rog daca poti sa imi dai si mie link-ul unde pot vedea serialul Tradarea,chiar daca estein turca. Multumesc. Alexandra A.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Alexandra, nu pot sa-ti dau un link anume pt ca n-am gasit toate episoadele intr-un singur loc. Eu dau search pe google cu numele "öyle bir geçer zaman ki bolum xy" unde xy reprezinta numarul episodului pe care vreau sa-l vad (bolum inseamna episod). Si care site are fisierul incarcat - multe nu le au, de fapt - acolo urmaresc. Insa la mine, la locuinta de serviciu, conexiunea internet merge extrem de lent dupa-amiaza si seara, desi suntem numai 2 utilizatori in toata cladirea.....! Si nu pot vedea nimic, nu se incarca nici casuta de email cateodata :((

      Ștergere
    2. Mesaj ptr Anonim 10 Dec:
      Incearca si aici, doar in limba turca:http://tradareaa.blogspot.ro/

      Ștergere
  2. Multumim Oana de rezumat,asa suntem conectati la serial daca pierdem un episod!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu, Brindusa, episoadele sunt publicate aici inainte sa apara la televizor :)

      Ștergere
  3. Multumesc frumos Oana. Ce porcarie cu netul. Incearca sa vorbesti la firma de internet. Eu am avut aceeasi problema. Am facut scandal cred ca o luna si pana la urma am rezolvat. Te pup. Eu intru mereu de pe.tel. Sunt cu bebe in brate si urmarim mereu sa vedem ce ai postat. Am citit ca ai si un blog culinar?sau ma insel?poate imi spui cum gasesc. Pupicei. Alexandra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e internetul meu, eu locuiesc intr-un camin de elevi, e al liceului unde predau. Galagie ar trebui sa faca persoana care se ocupa cu intretinerea calculatoarelor din laboratoare, dar pe el nu-l prea intereseaza. Si apoi pana nu a nins mergea mai bine. O fi si din cauza vremii si pt ca oraselul unde ma aflu este intre munti ca intr-o caldare si semnalul Telekom e mai slab. Acasa la mine am tot Telekom dar merge snur. Insa acasa ajung doar in weekend si in vacante.

      Da, am si un blog culinar, vezi ca in dreapta, pe coloana este o rubrica "De-ale mele" acolo sunt linkurile la celelalte bloguri ale mele, in romana si engleza.

      Ștergere
  4. Episodul 47 din ''Tradarea'' a fost difuzat la tv ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu. Va fi difuzat maine. Eu scriu rezumate la seriale in avans, altfel cine ar mai intra pe acest blog? Pe cine ar mai interesa un rezumat dupa ce episodul a fost deja dat la tv?

      Ștergere
  5. Va multumesc frumos pentru raspuns! aveti un blog foarte bun! il vizitez zilnic! o seara buna sa aveti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu va multumesc pentru vizita si comentarii! :) O seara excelenta va doresc!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.