miercuri, 10 decembrie 2014

Tradarea episodul 48, rezumat




Kenan insistă să mai aducă pe cineva într-o poziție de consilier-șef. Consiliul de administrație nu e de acord dar în urma argumentelor aduse de Kenan, cedează. Acesta sună pe cineva și îl poftește să intre. Când se deschide ușa, cu toții rămân uluiți: noul consilier este Ali, care prin acest gest aduce fără să vrea, o scădere a puterii Selmei în companie. După ce Kenan îi oferă un birou, Ali este bântuit de amintirea lui Hikmet.


Tradarea episodul 48, rezumat
Berrin și Ahmet sunt luați de la o grevă și duși, împreună cu toți membrii de sindicat, la poliție. Hakan află despre acest lucru și merge la Cemile să-i spună și eventual să facă ceva s-o scoată pe Berrin de acolo. Când Ali, Cemile și Hakan merg la secție, dau nas în nas cu Ahmet și începe scandalul. Hakan interpretează greșit prezența lui Berrin alături de Ahmet, crezând că ei doi sunt împreună. După scurta perioadă de liniște, între Berrin și Hakan încep din nou certurile.

Carolin merge intenționat la Kemal și Neriman să le dea vestea că Ali este consilier șef la holdingul lui Cemile. Mesude o trage de limbă să mai afle câte ceva despre Soner iar Carolin o minte că ei doi ar fi împreună. Apoi Carolin se duce la Soner și crezând că l-a cucerit deja în întrevederile precedente și încearcă să-l sărute. Soner pare să-i facă jocul, dar când e aproape cu buzele de ale ei, se schimbă la față, îi pune o mână la nas și o ceartă pentru ceea ce crede că face. Carolin, speriată că ar putea fi sufocată, țipă apoi pleacă din biroul lui. În acest timp Mesude o sună pe Aylin să-i dea vestea "bună" despre relația lui Soner cu Carolin. Aylin furioasă se și duce la Soner dând buzna în birou când el era la o ședință de afaceri. Imediat musafirii lui pleacă, apoi el îi declară c-o iubește.

Lupta dintre Arif și Osman este câștigată de Osman. Gulden este adusă la ei acasă să vadă seriale și desene animate, dar după câteva minute apare și Arif la ușă și se bagă pe canapea între Osman și Gulden. Totul se petrece sub ochii familiei care îi pândește dintr-o cameră alăturată, amuzându-se. Carolin, ca să se răzbune pe Soner, îi povestește lui Ali că ar fi ceva între fiica lui măritată cu Murat și el și că Aylin nu mai locuiește acasă cu soțul ei. Ali vine acasă la Cemile și o ia la rost pe Aylin, iar aceasta îi spune adevărul căsniciei ei.

Cemile este invitată de un om de afaceri să petreacă o zi-două departe de Istanbul, undeva către Bursa, la un motel. După ce ajung acolo și se dau jos din mașină, apare Ali, care aflase unde se duce fosta sa soție ...

Tradarea episodul 48, rezumat Tradarea episodul 48, rezumat Tradarea episodul 48, rezumat


Tradarea episodul 48, rezumat Tradarea episodul 48, rezumat Tradarea episodul 48, rezumat


Tradarea episodul 48, rezumat Tradarea episodul 48, rezumat Tradarea episodul 48, rezumat




 episodul următor: Trădarea ep. 49

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

8 comentarii:

  1. Multumim Oana!!! Am citit pe nerasuflate.pupici!!Alexandra A.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumim mult Oana ,ca de obicei esti o draguta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ms .....asteptam in continuare...

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru efortul de a ne tine la curent si de a intermedia deconectarea de cotidianul gri, conectandu-ne, in schimb, la subiectul si interpretarea admirabila a actorilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru ce spuneti, desi nu cred ca merit cuvinte asa de frumoase. Am vrut doar sa vin in intampinarea acelora care doresc sa stie dinainte ce are sa se intample in serialul lor preferat...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.