luni, 15 decembrie 2014

Tradarea episodul 49, rezumat




Cemile se vede nevoită să negocieze o afacere avându-l pe Ali drept consilier. Hotelul respectiv unde se află cei trei - Cemile, Ali și omul de afaceri - este acela în care Ali și Carolin și-au petrecut luna de miere. Lucrurile par o coincidență, dar de fapt, totul este bine ticluit de Kenan, care mai târziu îi va spune Carolinei că Ali este cu Cemile la hotelul unde au petrecut ei cândva. Kenan este informat despre o problemă și pleacă de urgență la spital unde se pare că se află cineva drag despre care deocamdată nu ni se arată nimic. Berrin se ceartă iarăși cu Hakan, și în același timp se preface că nu-l observă pe Ahmet când trece pe lângă el.



Tradarea episodul 49, rezumat
Cele două fete care-l plac pe Mete încep să se bată literalmente pentru el. Fata de la cazino, Nihal, cântă la o mandolină iar Jale se enervează și o ia apoi o dă de perete până o rupe. Mete vede toată scena și își amintește cum Ali, mai demult, făcuse la fel când era nervos. Sub influența amintirii, Mete se duce la Jale și țipă la ea ca și cum l-ar fi înfruntat pe taică-său. Carolin la început nu crede ce-i spune Kenan despre Ali dar apoi îl sună și încep să se certe la telefon. Cemile, care are camera alături de aceea a lui Ali, aude vocea lui și se apropie de perete ca să înțeleagă ce vorbește. Jale se duce acasă la Mete să-i spună că-l iubește. Aylin este răpită de doi indivizi, luată într-o mașină și dusă, legată la ochi și la gură, la Murat. Acesta vorbește cu Aylin apoi îl sună pe Soner.

Tradarea episodul 49, rezumat Tradarea episodul 49, rezumat Tradarea episodul 49, rezumat


Berrin și Ahmet sunt nevoiți să discute despre problemele sindicale, apoi pleacă împreună cu mașina lui și inevitabil ajung să vorbească despre ei doi și de căsătoria lui Berrin cu Hakan. Murat o trimite pe Aylin acasă, și ea ajunge când tocmai venise Soner să vadă ce poate face pentru ea.

Tradarea episodul 49, rezumat Tradarea episodul 49, rezumat Tradarea episodul 49, rezumat


Cemile, Ali și restul echipei de afaceriști sunt invitați la un dineu. Cemile pleacă odată cu majoritatea invitaților, dar Ali rămâne să mai bea și când merge în cameră, intră din greșeală și pentru că era beat în cameră la Cemile pe care o sperie, ea având o reacție violentă, amintindu-și de ziua în care Ali a violat-o.

sursă foto: capturi video de pe kanald.com.tr/oylebirgecerzamanki

 episodul următor: Trădarea ep. 50

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


10 comentarii:

  1. Ma uimiti in fiecare zi! :)) Mersi Oana D din nou!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu ce anume va uimesc? :) Ma bucur daca am putut sa ajut cu ceva.

      Ștergere
  2. Multumim Oana! Palpitant episod. Esti o draguta ca ne binedispui mereu. Abia astept urmatoarele postari. Alexandra A

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vor veni, Alexandra, ca vine si vacanta, in care am ceva mai mult timp liber, chiar daca nu foarte mult, totusi.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Cu mare drag, Brindusa! (Imi pare rau ca serialul tau de pe National tv nu-i pot face rezumatele, nu am cum sa vad 35 de episoade ca sa inteleg actiunea...!)

      Ștergere
  4. hehe cineva care face rezumate la episoade, foarte tare. thumbs up!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, :) la episoade in avans.

      Ștergere
    2. Mete cand se desparte de Jale

      Ștergere
    3. In episodul 50 n-as zice ca mai sunt impreuna. Ba chiar o apara pe Nihal in doua randuri.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.