sâmbătă, 20 decembrie 2014

Tradarea episodul 51, rezumat




Carolin pleacă într-o mașină, Ali împrăștie lumea adunată ca la circ în stradă. Cemile cere niște explicații pentru acuzația de care nu e vinovată. Carolin ajunge la o cabină telefonică și sună acasă la Kenan, dar servitoarea îi spune Selmei cine e la telefon, înainte să ajungă Kenan în living. Selma și Kenan o ajută pe Carolin ducând-o la un hotel luxos. In acest timp Ali studiază asemănarea dintre el și o poza cu Mustafa, uitându-se în oglindă.



Tradarea episodul 51, rezumat
A doua zi Ali se duce cu biletul primit la Cemile, bănuind că ea l-ar fi scris. După ce încep să se certe, Ali îi lasă biletul și Cemile merge la Kenan să întrebe dacă știe al cui este scrisul. "Ancheta" demarată de Ali, stagnează, dar asta nu face decât să înrăutățească relațiile dintre el și Cemile, dar și dintre Cemile și Kenan. La ședința consiliului de administrație, kenan prezintă un document din care reiese că holdingul Karcî este în pragul unei noi crize din cauza grevei care continuă. Atunci sunt convocați cei de la sindicat, Ahmet, Berrin, și are loc o nouă ședință de consiliu lărgit, la care izbucnește scandalul din cauză că Hakan nu suportă s-o vadă pe Berrin alături de Ahmet.

Tradarea episodul 51, rezumat
Soner se împacă cu Aylin lăsându-i pe pat o broșă de păr sub formă de stea de mare și invitând-o la un restaurant. Mete încearcă s-o apere pe Nihal care e cât pe ce să fie răpită de niște indivizi și ajunge să fie bătut de aceștia, până când apar ajutoare din cazino. Kenan și cu tatăl lui Hakan organizează o ambuscadă între greviști și un grup de oameni loiali lor. Însă unul dintre scopurile ascunse este eliminarea lui Ahmet, care este prins și bătut în toiul răfuielii generale din stradă. Ahmet reușește să scape, iar unul dintre ceilalți aruncă cu o greutate de la un cântar către el. Berrin vede și aleargă să-l salveze pe Ahmet, lăsându-se lovită chiar în piept de bucata de fier. Datorită loviturii, Berrin cade pe asfalt ...

Tradarea episodul 51, rezumat


sursă foto: capturi video de pe kanald.com.tr/oylebirgecerzamanki

 episodul următor: Trădarea ep. 52

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




9 comentarii:

  1. Serialul este super daca tot traduceti de ce nu traduceti mai multe episoade ne dati asa cu piatura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, aia e, ca NU traduc nimic, eu nu stiu turceste, fac rezumatele in functie de ceea ce vad ca si actiune si de jocul actorilor. Daca nu vizionez episoadele la tv, nu inteleg prea mult din cele care urmeaza. Dar momentan si la mine sunt sarbatori si nu am nici un ajutor la gospodarie saptamana asta.

      Ștergere
  2. Ce final oribil :(((((((((((((((((((((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistit, ca Berrin nu moare, in sezonul 3 se marita cu Ahmet :) iar Hakan face puscarie.
      conform wikipedia.

      Ștergere
  3. Daca se poate sa imi dea si mie cineva lincul cu rezumatele de pe wikipedia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da un search pe google cu numele serialului in original oyle bir zaman ki (asa ceva) si cuvantul wikipedia. gasesti rezumatele celor 3 sezoane in engleza.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.