joi, 1 ianuarie 2015

Tradarea episodul 56, rezumat




Ali și Cemile pleacă acasă, iar Berrin vine și ea în urma lor, plângând, de teamă să nu se răzbune Hakan pe ea. Mai târziu va dori s-o vadă pe Zehra dar nu va reuși. Colega ei merge la Ahmet acasă și îi spune că Berrin a fugit de la Hakan, la mama ei. Inspectorii veniți la fabrică găsesc o serie de nereguli despre care Cemile nu are habar. Soner îi cere servitoarei Nazlî să ia din salon toate fotografiile cu Aylin.


Nuri bey (membru în consiliul director al fabricii), care se află în spital este asfixiat cu perna de unul dintre medici iar vestea o șochează pe Cemile și o pune serios pe gânduri. Kenan se preface afectat și el.

Tradarea episodul 56, rezumat
Mete încearcă să împiedice nunta lui Nihal dar aceasta îi spune să lase lucrurile așa cum sunt, apoi se îndreaptă către biroul ofițerului stării civile unde semnează actul de căsătorie și se lasă sărutată, plină de scârbă, de soțul ei mult mai vârstnic. Când iese afară din clădire îi face semn cu mâna lui Mete, care aștepta mai încolo, apoi înainte de a intra în mașină încearcă să traverseze în fugă strada, dar nimerește exact într-o mașină care venea din sens opus.

Tradarea episodul 56, rezumat
Kenan o caută pe Carolin să stea de vorbă iar aceasta va încerca să-l seducă. Acasă, Selma vede vechea păpușă pe care o ținea în brațe în amintirea copilului ei mort, și o pune alături de pozele de la nunta ei cu Hikmet, totul stârnindu-i amintiri și readucând-o în starea de dinainte de a-l cunoaște pe Kenan. Soner începe să bea, provoacă scandal în bar, apoi merge pe malul Bosforului să-și strige durerea. Aylin încă nu-și revine iar Ali cu Cemile o aduc la spital pentru investigații. Ea rămâne într-un cabinet și până merg părinții ei să ia niște rezultate, Aylin pleacă din spital cu un taxi acasă la Soner. Acolo merge direct la biroul lui unde știe că este un pistol. Nazlî o vede și aleargă să-l anunțe pe Suleyman. Între timp Aylin ajunge în camera unde Soner doarme și încuie ușa. Soner o îndeamnă să tragă ... se aude împușcătura și Cemile cu Ali, care ajunseseră acolo, strigă disperați ...

Tradarea episodul 56, rezumat


sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 57

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




22 de comentarii:

  1. Unde putem sa vedem si noiepisoadele??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La televizor cand vor fi difuzate, sau in turceste pe orice site care le are, cautand "oyle bir gecer zaman ki" pe google.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. deocamdata nu stiu, poate iti raspunde cineva care a vazut mai multe episoade in avans.

      Ștergere
    2. Nu o sa moara,dar eu vreau sa stiu daca Cemile si Ali vor fii impreuna?

      Ștergere
    3. Nu. Ali moare la sfarsitul sezonului doi.

      Ștergere
    4. As vrea sa-l mai intreb pe anonimul care mi-a rasp. la intrebare inca ceva nihal va scapa de mafioti si va trai cu mete?

      Ștergere
    5. Mete si Nihal vor intra la puscarie si apou vor fi impreuna,dar pana la sezonul 2 cai Mete se va indragosti de alta fata in sezonul 3

      Ștergere
  3. Nihal si Mete se vor casatori?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand se termina sezonul 2?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper sa poti sa imi raspunzi la acele intrebari, sunt foarte curioasa...Iti multumesc Oana fiindca ne dai sansa sa vedem de dinsinte ce se va intampla in acest minunat film.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar Nuri moare ?? Pentru ca mi se pare ca avea ochii deschisi cand il filma sub perna :)) Sau mi se parea mie o.O . Oricum , eu nu prea vreau sa moara , mai ales ca are si o fetita si nu vreau eu ...

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.