joi, 22 ianuarie 2015

Tradarea episodul 65 rezumat




Tradarea episodul 65 rezumat
Glonțul nu-l lovește pe Mete, pentru că imediat se iscă o învălmășeală generală creată de ieșirea mai multor mafioți (din camion) și polițiști (din clădire). Nihal pare să cadă răpusă, dar după scurt timp deschide ochii și este din nou luată pe sus de jandarmi. Suleyman îi spune lui Soner că s-a întâlnit cu Aylin la mormântul lui Murat și acesta își reafirmă dorința ca Aylin să nu cunoască vreodată adevărul despre moartea soțului ei.


Tradarea episodul 65 rezumat
Când pleacă de la cimitir, Soner și Suleyman o văd pe Aylin pe drum căreia i se face rău. O iau cu mașina și o duc acasă, dar tocmai atunci venise și Tariq pe la ea. De supărare, Soner se apucă iar de băut, chiar la o petrecere unde este invitat de amfitrion pentru frumoasa lui fiică, Gulay, asistenta care-l vizitează pe Soner. Din nefericire, nu băutura ci trecutul va fi acela care îl va determina pe Soner să-și lase brusc partenera de dans și să plece precipitat acasă, lăsând în urmă, ca o Cenușăreasă masculină, pantoful de care s-a împiedicat înainte de a urca în mașină.

Tradarea episodul 65 rezumat
Kenan le face o vizită surprinzătoare lui Neriman și Kemal în urma căreia Kemal va trebui să meargă să discute cu Ali. Seara, Cemile duce doi saci cu haine cusute la o casă, dar femeia îi dă prea puțini bani (sau deloc ?) și o îndeamnă să plece și să nu mai ceară de lucru. Cemile pleacă direct la Ali și se ceartă cu el în stradă pe tema asta deși nu este vinovat de nimic, Carolin asistând din ușă.

Tradarea episodul 65 rezumat
Înainte de pronunțarea custodiei copilului lui Berrin și Hakan, Ahmet vine acasă la Berrin și Hakan, care venise și el să discute cu fosta sa soție îi vede îmbrățișându-se și pleacă plângând. Imediat cum ajunge acasă îl sună pe avocatul Nedîm. Drept urmare, Zehra este dată tatălui. Această hotărâre judecătorească naște o serie de certuri, din care ultima, între Cemile, Ali și avocatul Nedîm. Însă în acest timp Carolin și Kenan luau masa la un restaurant din apropiere și după ce Ali și Cemile se despart pe stradă, să plece fiecare în treaba lui, Cemile îi vede pe cei doi ieșind din restaurant și sărutându-se. Ea rămâne uimită pe loc în timp ce Ali se întoarce din drum să-i spună ceva ...

Tradarea episodul 65 rezumat Tradarea episodul 65 rezumat Tradarea episodul 65 rezumat



sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 66

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





9 comentarii:

  1. Îmi cer scuze că nu am mai comentat nimic , dar asta nu înseamnă că nu am citit tot ce aţi scris pînă acum . Că tot a venit noul an şi cu această ocazie vă doresc din suflet , sănătate şi spor în tot ce ve-ţi face . Am citit pe net în în România va veni alte două noi seriale turceşti . POYRAZ KARAYEL şi YILANLARIN OCU . Vă rog din suflet dacă puteţi să aflaţi mai multe despre aceste seriale . Vă multumesc pentru toate rezumate a celor mai bune seriale tv . În acest moment am început să urmăresc şi serialul Sîla , e o poveste frumoasă .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine-ai revenit, George! Un an nou prosper si cu realizari iti doresc si eu! O sa caut informatii despre serialele acelea si voi reveni cu detalii, daca gasesc ceva! Multumesc mult!

      Ștergere
  2. Totusi , am vrea sa postezi si seriale din Puterea Destinului , am incercat pe blogatu.ro, dar nu se incarca pagina , e decizia ta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am spus ca nu pot prelua inca un serial, mai ales daca este cu difuzare zilnica, pentru ca nu am la dispozitie 5-6 ore libere in fiecare zi, sa pregatesc si Tradarea si Puterea destinului .... Incearca de pe alt calculator, nu ar trebui sa se incarce greu acel site.

      Ștergere
  3. Cred ca acel site e virusat , am incercat de pe mai multe calculatoare ..:-(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa-ti spun.... eu pot intra fara probleme... imi pare rau ca nu poti vedea rezumatele de acolo.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.