vineri, 23 ianuarie 2015

Tradarea episodul 66 rezumat




Tradarea episodul 66 rezumat
Ali se întoarce să vorbească cu Cemile iar ea face tot ce este posibil să-l împiedice să înainteze și s-o vadă pe Carolin cu Kenan, însă mai târziu îi va povesti lui Hasefe cele văzute. Într-o zi când se întâlnesc pe stradă toți patru - Hasefe cu Cemile, și Ali cu Carolin - bătrâna e cât pe ce să o dea de gol pe olandeză, dar se abține de la vorbe necugetate, vorbind doar despre Mustafa, în schimb îi aruncă niște priviri ucigătoare lui Carolin care devine confuză și gânditoare, bănuind că soacra ei știe ceva despre ea.

Tradarea episodul 66 rezumat
Soner și noua lui prietenă, Gulay vorbesc la telefon și stabilesc să se revadă, trecând peste momentul penibil de cu seară. Spitalul organizează un fel de bazar de jucării pentru copiii cu probleme de sănătate și Tariq, Aylin și alții prezintă copiilor jucăriile. Soner vine și el ca invitat, de către Gulay, dar se adâncește în melancolie văzând-o pe Aylin acolo. Un moment mai amuzant este acela în care Gulay îi dă lui Soner pantoful lăsat în fața casei. După ce mai stau puțin de vorbă, Gulay face niște legături în mintea ei între cele spuse de Soner și ziua în care a văzut-o pe Aylin făcându-i-se rău la spital pentru că era însărcinată, și pare că înțelege că Soner este tatăl copilului ei, iar mai târziu, la un restaurant, va dori să-i spună acest lucru, dar nu va reuși.

Tradarea episodul 66 rezumat
Mete reușește să vorbească cu Nihal, care este la închisoare. Ahmet și Arkan se bat în stradă din cauza hotărârii judecătorești pentru custodia micuței Zehra. Osman este foarte supărat pentru că în piesa Albă-ca-Zăpada el nu a obținut nici un rol, iar Arif a luat rolul prințului, Albă-ca-Zăpada fiind colega lor pe care o îndrăgeau amândoi.

Nedîm avocatul, o sună pe Cemile și îi dă informații despre starea Selmei. În urma acestui fapt, merge la vila Karcî împreună cu Ali dar servitorii încearcă să-i mpiedice să intre, însă Selma îi vede de la geam și coboară. Apucă să-i spună ceva lui Cemile, dar apare Kenan care o forțează să intre în casă și apoi le spune lui Ali și Cemile că Selma este bolnavă și că medicul i-a prescris medicație.

Tradarea episodul 66 rezumat
Episodul se încheie cu venirea lui Hakan care o ia pe Zehra de la Berrin vrând să plece în Germania. A doua zi Hasefe constată că Berrin nu mai e în camera ei. Hakan și face valiza să plece de tot din oraș, dar înainte să se urce în taxi apare Berrin, iar după aceea toată familia Akarsu.


Tradarea episodul 66 rezumat Tradarea episodul 66 rezumat


sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 67

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.




9 comentarii:

  1. Foarte detaliat şi interesant. Bârfe despre vedete aici: https://adinabratu.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru rezumat, ca de fiecare data.V.am descoperit blogul recent, din intimplare, dar acum il citesc regulat.Primul serial turcesc la care m-am uitat, nu integral, a fost Suleyman.Mi s-a parut, la inceput, un film de... bijuterii.(exista filme de costume, de exemplu, spun criticii, sau de efecte speciale).Dar recrearea atmosferei si profesionalismul realizatorilor, actorii bine alesi, m-au cucerit pina la urma.Asa ca am recidivat, din curiozitate cu Tradarea.Scenariu foarte bine scris si actori exceptionali, anii '70 si ca-n viata, cum spune mama.Ea reuseste sa fie un spectator mult mai fidel decit mine! Yaman pare un serial de interioare, de design ambiental, cu un actor atasant.Cred ca e totusi un serial de tineret, cu injuraturi blurate, de exemplu.Dar agreabil.Atat am vazut in materie de seriale turcesti.Cred ca suficient ca sa imi dau seama ca au o industrie bine pusa la punct.Probabil ca Turcia sprijina industria cinematografica in acest sens, e un bun produs de export.(vezi si filiatiile cu Germania).Despre ce (nu) se intimpla la noi, cu alta ocazie... wk bun sa aveti, Lara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, Lara, si mie mi s-a parut ca Suleyamn e un serial de bijuterii, desi am fost prinsa de actiunea lui, ceva vreme. Yaman este un serial pt tineret, desi mie imi place tare mult - chit ca nu mai sunt tanara :) si da, are decoruri si interioare foarte placute ochiului.

      Ștergere
    2. LARA,iti recomand cu multa placere,sigur daca ai timp filmele:Dragoste si pedeapsa cu doi actori de exceptie Murat Yldirim si Yesilcay precum si filmul Feriha pe care l-am vazut si revazut de 5 ori.In special filmul Feriha m-a tulburat si m-a facut sa inteleg ca viata e scurta si trebuie sa te bucuri de fiecare zi ca fiind ultima zi.Filmul este tulburator cu un scenariu exceptional si n-o sa regreti ca-l vezi.Eugenia Andriano

      Ștergere
    3. Multumesc pentru recomandari si o saptamana buna sa aveti, Lara

      Ștergere
  3. Camd ajungi la ep 74 sa scrii despre momentul acela cu Ali si Cemile..Doamne ce frumos

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.