marți, 27 ianuarie 2015

Tradarea episodul 67 rezumat




Tradarea episodul 67 rezumat
Berrin în disperare de cauză, îi promite lui Hakan că va reveni acasă la el și-l va uita pe Ahmet dacă n-o să plece cu Zehra în Germania. Astfel, Hakan se răzgândește și cei doi foști soți rămân împreună de dragul fiicei lor. Berrin îi scrie o scrisoare lui Ahmet iar de supărare, acesta începe să bea.



Tradarea episodul 67 rezumat
Osman se plânge că nu a putut obține rolul prințului din Albă-ca-Zăpada și Ali va merge la școală să încerce să-l înduplece pe director să-i dea lui Osman rolul, dar directorul nu va fi de acord cu schimbarea.

Cemile aduce din nou lucrurile la atelier și se pregătește să-l redeschidă. Hasefe ia niște bani din casă și începe o acțiune detectivistă pe cont propriu urmărind-o dintr-un taxi pe Carolin, apoi așteptând-o până iese dintr-o clădire împreună cu Kenan. În timp ce ei se sărută, Hasefe iese din mașină și vine la ei amenințând-o în special pe Carolin. , care blestemă disperată după ce bătrâna pleacă. După aceea se întâlnește cu Kenan la un restaurant ca să vadă cum ar putea ieși din încurcătură.

Tradarea episodul 67 rezumat Tradarea episodul 67 rezumat Tradarea episodul 67 rezumat


Ultima parte a episodului se desfășoară la spital. Aylin este venită pentru analize și merge cu Tariq la cabinet. Carolin e cu Mustafa pentru un control de rutină și o vede pe Aylin acolo, apoi o urmărește și cere fișa ei medicală aflând că este însărcinată. Cemile este în spital pentru că știe că acolo se află Selma, care însă e păzită de un om de-al lui Kenan. La un moment dat profită de gălăgia pe care o face un bărbat și o ia pe Selma de sub nasul gardianului ei care era atent la busculada produsă de jandarmi. Când apare Kenan și vede că soția sa lipsește, îi dă un pumn păzitorului ei apoi pleacă amândoi să o caute ...

Tradarea episodul 67 rezumat

sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 68

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





13 comentarii:

  1. Mulțumim mult de rezumat....! Vroiam să vă rog dacă este posibil (dacă aveți timp ) să postați mai multe episoade ...Eu ( de exemplu) mă uit zilnic de vreo 5 ori să verific dacă ati mai postat ceva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai multe rezumate pe zi, nu am cum, am nevoie de cca 2 ore si jumatate ca sa vad episodul, sa-l rezum si sa prelucrez pozele. De obicei public 3 episoade in avans din Tradarea pe saptamana, in seara in care el se difuzeaza la Kanal D, dar nu intotdeauna am timpul liber necesar si atunci le public pana se termina weekendul.

      Ștergere
    2. P.S. dar nu inteleg de ce intri de 5 ori pe zi :) pe aici, sunt zile cand am ore pana la 3 jumate si ajung acasa la 4. Pana mananc, pana ma odihnesc de dupa amiaza, se face seara si mai sunt si alte treburi in afara de blog de care trebuie sa ma ocup :)

      Ca regula generala, public in medie un articol pe zi.

      Ștergere
  2. Îmi place filmul la nebunie și îmi doresc să citesc cat mai multe rezumate...și nu cred că sunt singura ...mulțum oricum .! :***

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-ar placea sa ma pot lasa de serviciu si sa vad numai seriale... :)

      Ștergere
  3. Foarte bune rezumatele , Oana ! eu una , nici nu as vrea sa stiu despre mai multe episoade ! mi-as pierde interesul in timpul vizionarii ! Te imbratisez cu drag si, la cat mai mult timp liber !!! :-f

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt la fel, n-am mai vazut un episod la tv de nu stiu cand, daca le vad in avans in turceste. Te imbratisez si eu cu drag, Alina, o zi linistita sa ai!

      Ștergere
  4. Multumim frumos pentru rezumate! Sunt constienta ca si pentru tine timpul e important, tocmai de aceea iti suntem recunoscatori ca o parte din el il petreci facand aceste rezumate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul ca am atatia cititori imi mentine interesul treaz pentru acest blog. Nu m-am gandit niciodata ca va fi unul dintre cele mai accesate bloguri de divertisment. Si, cine stie? ;) poate ca intr-o zi chiar ma voi lasa de serviciu ca sa ma dedic in totalitate blogului meu drag.

      Ștergere
  5. Oana ...publici in medie câte un articol pe zi dar rezumatele din serialul nostru drag publici la 2 sau 3 zile unul..acum esti cu 1 episod înainte de episodul de la televizor....eu ințeleg că nu se poate.... Îmi pare foarte rău.. :((((((((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stiu ca am pe blog in fiecare saptamana episoadele din saptamana care urmeaza. Cum azi e abia miercuri, normal ca am publicat tot ce aveam de publicat la Tradarea.

      Nu mi-e usor sa mentin un echilibru intre articolele aducatoare de bani si cele aducatoare de trafic. De pe margine e mult mai usor sa comentezi meciul, decat sa transpiri la el, nu? :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.