miercuri, 28 ianuarie 2015

Tradarea episodul 68 rezumat




Tradarea episodul 68 rezumat
Cemile o aduce cu ajutorul lui Ali pe Selma la ea acasă și o pune în pat. Selma adoarme și chiar este greu de trezit, fiind încă multă vreme sub influența sedativelor. Kenan este foarte furios că n-o mai poate pune sub tutelă, ca să-i ia averea. Va încerca să facă asta doar cu hârtiile medicale, dar avocatul nu va putea să întocmească actele fără s-o vadă pe Selma. Pentru a afla de ce Kenan face acest lucru cu soția sa, Ali merge la holding și răvășește totul în biroul lui apoi o pune pe secretară să-i facă curat. 

Între timp, el se duce în birou la Kenan și cotrobăie prin sertare până găsește un dosar roz și un ziar vechi cu un articol despre Hikmet. Între paginile ziarului este o poză mai veche cu Kenan când era tânăr (?). Ia ziarul cu poza și dosarul și le duce acasă încuindu-le în dulap la el în cameră. Dar Carolin îl urmărește pe Ali ca o pisică, neauzită și se uită pe gaura cheii să vadă ce face, după ce controlase în servieta lui și văzuse că avea acolo dosarul.

Tradarea episodul 68 rezumat

În acest timp se petrec următoarele: Mete se duce s-o vadă pe Nihal și după ce iese de la vorbitor se întâlnește cu Suleyman care are o propunere pentru el. Hakan încearcă s-o recucerească pe Berrin cu o cină romantică și o rochie de seară, dar Berrin nu acceptă să i se dăruiască în schimbul gestului făcut. Spitalul organizează un eveniment de caritate pentru a strânge fonduri. Acum se întâlnesc la aceeași masă Gulay și părinții ei, Soner, Tariq și Aylin. Aylin și Soner încep să discute în contradictoriu, toți ceilalți înțelegând că ei se cunosc dinainte și că au ceva de împărțit. Până la urmă Soner pleacă jignit de la masă. Carolin, care aflase că Aylin este însărcinată, găsește că e nimerit să meargă acasă la Cemile cu o canistră metalică goală și bate în ea strigând la poartă. Astfel, reușește să obțină tăcerea lui Hasefe (care o văzuse cu Kenan) contra tăcerii ei.

Tradarea episodul 68 rezumat
Într-o zi Carolin îl aude pe Ali vorbind la telefon și ascultând la ușă, află despre Selma că este acasă la Cemile. Atunci îl sună imediat pe Kenan și stabilesc o întâlnire, ea spunându-i tot ce știa. Kenan se oferă s-o plătească, dar Carolin nu e mulțumită cu suma scrisă pe cecul dat de Kenan. Seara, acasă la Cemile apare Kenan cu o mașină a poliției. Vine și Ali cu mașina, și astfel cei din casă au timp să se organizeze. Osman stă în dormitor lângă Selma care oricum, doarme. Polițiștii nu reușeșsc să intre în casă și nu arată un mandat de percheziție deocamdată, dar Ali și Mete vor provoca scandal. În mijlocul răfuielii dintre ei și polițiști, Kenan începe să-i vorbească lui Cemile și să-i dezvăluie lucruri pe care ea nu le bănuia ...


sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 69

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





6 comentarii:

  1. Mereu ne lasi cu, curiozitatea la maxim fix la sfarsit :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt am vazut episodul ieri si politistii arata un mandat,dar evident ca barbatii Akarsu fac scandal :))

      Ștergere
    2. Il arata la inceputul episodului urmator :) scandalul era pt ca daca nu se trezea Selma, bineinteles ca politistii aveau sa-l creada pe Kenan ca femeia fusese rapita de Cemile.

      Ștergere
  2. Siiii ce urmeaza??? Spune-ne te roooog!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu. Daca daca vad un episod azi si nu-i fac rezumatul in timp ce-l vizionez, pana maine-poimaine uit cea mai mare parte din actiune. De aceea nu ma uit in avans la mai multe episoade odata.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.