sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Yaman episodul 29 rezumat






Yaman episodul 29 rezumat
Mira si Yaman se cearta din cauza ca Yaman a fost sarutat de fata lui Arsen Reyhan si Asim. Supararea trece repede, pentru ca este inlocuita de o alta grija: Kenan este ranit, iar autorul adevarat al atacului nu este cunoscut. Selim crede ca e vorba de un inamic de la serviciu, si nici nu banuieste ca in spatele acestui joc sta Giray, pus de Hasan, care vrea razbunare. Fiind convins ca inamicul lui este un rival, tot avocat, il ia la rost pe acesta, care a doua zi ii spune ca si-a facut un nou dusman si ii repeta ca el nu are de-a face cu ceea ce i se intampla. Mert si mama lui, Ender, au luat pe ascuns o proba din parul fetei lui Arsen ca sa faca, ilegal, un test de paternitate, sa stie sigur daca fata este sau nu a lui Asim Kaya.



Micul prieten al lui Tan face o plangere pe numele lui Yaman dupa ce verifica niste poze pe internet. Apoi ii trimite lui Tan la spital o revista cu mesajul ca Yaman nu-i mai poate face nimic o vreme. Eylul si Mert merg la spital unde a doua sotie a tatalui lui Eylul face o echografie sa afle sexul copilului pe care-l poarta in pantec. Cu totii afla ca este vorba de un baietel. Eylul, fara sa vrea, este emotionata.

urmează: Yaman episodul 30

Yaman episodul 29 rezumat
Leyla revine din Germania si intamplator se intalneste cu Yaman cand acesta venise in Tozludere sa-i demonstreze fostului proprietar ca-si platise mereu chiria. Din intamplare, el nimereste la un fel de adunare a vecinilor care sunt informati de catre oamenii lui Orkun despre proiectul care momentan le demoleaza casele, dar ulterior acolo se vor construi case mult mai solide. Yaman ia si el una dintre hartiile care se impart la lume si Selim dupa ce o citeste spune ca Orkun, sau avocatii firmei lui, vor avea ocazia sa-i pacaleasca pe oameni si sa le ia banii care li se cuvin in urma renuntarii la casele lor vechi. In acest timp Hasan il pune pe un taximetrist sa-l ameninte direct pe Selim la telefon, intr-o seara. Doi dintre prietenii din grupul Mirei se intalnesc la un retaurant, fiind iubiti, dar ceilalti amici inca nu stiu aceasta. Doi dintre baieti ii surprind le fac poze si le trimit celorlalti, care in scurt timp apar in local. Mira le vede in poza si pe Leyla cu Ayse care erau si ele la un ceai, apoi il ia pe Yaman si merge la acel restaurant numai ca sa-i vada reactia. Cand Yaman isi da seama de jocul Mirei se supara pe ea si cu toate insistentele ei, ramane suparat pentru ca a incercat sa-l duca de nas.

Yaman episodul 29 rezumat
Sude incepe sa spuna pe la prietenele ei, inclusiv Mirei si lui Beren, ca s-ar putea sa fie ceruta de nevasta de Asim. Secretara acestuia inca o informeaza de ceea ce face batranul si ii spune ca a primit o bijuterie comandata de la un magazin si ca a fost pusa sa faca o rezervare pt doua persoane pentru seara respectiva, la club. Sude este convinsa ca bijuteria e un inel de logodna si ca rezervarea e pentru ea si Asim. Insa cand vine seara, telefonul batranului este inchis, iar el e cu tanara lui iubita la club. Sude, foarte trista, se imbraca si se duce totusi la clubul lor preferat. Acolo se mai afla Faruk si Sedef si inca o familie de amici. Intra si il vede pe Asim cand tocmai ii daruia iubitei lui cutiuta in care se afla o pereche de cercei superbi. Sude se indreapta spre masa lor, desi Faruk ii facuse semn sa vina la ei la masa. Are loc o conversatie foarte politicoasa, dar plina de subintelesuri. Asim este neplacut surprins, totusi joaca un teatru excelent iar Sude e uluita si ranita.

Yaman episodul 29 rezumat
Faruk se ofera s-o conduca afara pt ca ea nu vrea sa ramana in local si ii spune ca ea nu e deloc genul de femeie preferat de Asim. Ajunge la restaurantul de pe faleza unde Kenan statea de paza si gusta dintr-o sticla de tarie. Kenan o vede si isi da seama ca a patit ceva, dar ea nu vrea sa vorbeasca cu el despre problemele personale intr-o prima faza. Dupa ce-i ofera un pahar de tuica, iar Sude da de dusca vreo patru pahare, Kenan se ofera s-o duca acasa, daca doreste, si o intreaba cine a ranit-o. Sude spune doar ca numai daca ea permite asa ceva, cineva o poate rani. In acest timp Yaman vorbeste la telefon cu Mira si se indreapta si el catre restaurant, apoi ii vede pe Kenan si pe Sude sarutandu-se pasional ...

Yaman episodul 29 rezumat


Notă: rezumatele episoadelor din acest serial nu vor mai fi  publicate la rând, ci în măsura în care ele pot fi vizionate. Vă mulțumesc pentru înțelegere!

sursă foto: capturi video de pe startv.com.tr

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




7 comentarii:

  1. Buna, as vrea sa te intreb ceva....: nu stii daca Ender o sa se desparta de Selim, mai incolo...?? Am vazut un material pe facebook in care Selim o cere pe Mira de la parintii sai si dupa traditia lor fata trebuie sa le aduca ceai sau cafea ....Mira le aduce cafeaua, dar Ender nu este ...... :) Multumesc (y)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La sfarsitul sezonului 1 are loc un accident de masina in care Ender am impresia ca moare. Dar e posibil sa fie vorba si de un divort, pt ca Selim, in ultimul episod al sezonului 1, afla despre infidelitatea lui Ender...

      Ștergere
    2. OFFF.....deci si Ender devine infidela ??? Eu care credeam ca povestea lor chiar o sa dureze pana la capat ....era una dintre cele mai frumoase ....m-a fascinat din primul episod ..... :) ! Multumesc mult !!!

      Ștergere
  2. de la episodul 30 exista vreun site care gasesc restu de episoade in romana?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.