marți, 6 ianuarie 2015

Yaman episodul 38 rezumat - sfarsitul sezonului 1







Yaman episodul 38 rezumat - sfarsitul sezonului 1Kenan si Yaman primesc un telefon de la Turan în care acesta explică de ce a stat departe de familie atâta vreme: pentru că faptele lui din trecut au dus la moartea soției și copilului lui Turunc Nadir, în fața acestuia, printr-o bombă miniaturală pusă sub mașină care s-a declanșat la câteva secunde după ce a pornit. Cei doi au murit nevinovați iar Turan nu avea de unde să știe că urmările faptelor lui vor fi atât de nedrepte. De aceea a preferat să se ascundă și să-și lase familia să-și urmeze drumul, ca să nu fie ajunși de răzbunarea lui Nadir. Dar acum Turan este în mâinile acestuia, legat și bătut de chiar Nadir Portocale-Amare, care le pune ambilor băieți înregistrarea acestei confesiuni a tatălui lor la telefon ...


Yaman episodul 38 rezumat - sfarsitul sezonului 1Kenan, Yaman și Selim caută să facă ceva pentru a-l salva pe Turan Koper. Yaman depistează locul de unde a fost dat telefonul, și se repede la mașina sub care Hasan a instalat ceva mai devreme un dispozitiv, la comanda lui Nadir. Cei trei pleacă cu mașina, apoi și Mert găsește adresa exactă a locului de unde s-a telefonat și pleacă fără să spună, cu Mira, pe motoreta lui. Când Sude, Ender și Nevin și dau seama că au rămas singure în casă, e deja târziu.

Yaman episodul 38 rezumat - sfarsitul sezonului 1
urmează: Yaman episodul 39

Nadir le urmărește mașina pe un telefon cu gps. La un moment dat Selim îl sună pe Nadir care minte că e la o nuntă (Cenghiz îi va fabrica imediat o poză alibi pe telefon, cu el și o tânără, aflați la o petrecere) și care își dă seama că avocatul începe să pună unele informații cap la cap și să-i înțeleagă planul. Turan este legat într-o mașină abandonată și urmează ca ea să fie detonată de Nadir, la fel ca și mașina lui Selim. Nadir, aflat pe un iaht, apasă pe buton, pentru mașina avocatului, dar ea nu explodează și el își dă seama că Hasan a dezamorsat sistemul de explozie. Apoi detonează mașina lui Turan, când Selim, Kenan și Yaman tocmai ajunseseră acolo și nu îndrăzneau să se apropie ca să-l scoată din mașină înainte de explozie. Yaman este devastat și deprimat, în timp ce Kenan încearcă să-și țină cumpătul.

Yaman episodul 38 rezumat - sfarsitul sezonului 1Hasan își primește și el pedeapsa de la Nadir, care îl va ține ascuns o vreme și care îi ordonă să-și omoare fiii vitregi cu mâna lui, dacă prin explozia controlată n-a putut. Orkun și Reyhan se ceartă din cauza proiectului Tozludere asupra căruia nu se pot pune de acord. Mai târziu Orkun îi va cere lui Turunc Nadir să se implice în proiect. Acum ambele familii, Serez și Beylice, văd că de fapt ei trăiesc viața lui Yaman și sunt implicați în problemele lui. Beren izbucnește și-i spune Mirei să plece de tot în America, pentru că și așa boala ei este foarte gravă și ar putea oricând muri. Ender se ceartă și ea cu Selim, îi spune niște adevăruri apoi urcă în cameră. La firmă, Sude și Sinan o așteaptă dar ea nu mai vine, iar Sude îi spune lui Sinan că intuiția ei care n-a înșelat-o niciodată îi semnalează că între el și Ender e o poveste de iubire. Sinan neagă și așa-zisa ședință se încheie.

Yaman episodul 38 rezumat - sfarsitul sezonului 1Într-o zi un polițist vede dispozitivul de sub mașina avocatului și astfel se pun din nou pe tapet problemele lui Yaman. După ce Ender îi reproșează indirect că viețile lor sunt în pericol din cauza lui, Yaman se hotărăște să plece de tot, la Nevin în Izmir, după ce va pleca Mira în America. Vine și ziua nunții lui Asîm cu Sude. Reporterii filmează și iau interviuri iar Sude îi spune o mică minciună lui Ender în legătură cu Sinan. Ea îl sună imediat și îl roagă să nu vină la nuntă. Faruk și Sedef ar vrea să nu meargă nici ei și după aceea încep să se întrebe ce-o fi cu Ender care este schimbată în ultima vreme. Mert află că Yaman vrea să se mute la Nevin, în Izmir, și se supără. La petrecere Faruk nu vine, în schimb Sedef îl are pe Nadir drept partener, care de câteva zile și-a luat o vilișoară în cartierul lor și o are pe Ayșe drept fată în casă.

Yaman episodul 38 rezumat - sfarsitul sezonului 1La nuntă se petrec multe întâmplări care schimbă total viața personajelor. Mira află de la Eylul că Yaman pleacă la Izmir și începe cearta cu el. Sinan vine să o vadă pe Ender, discută despre o noapte petrecută împreună, Sude îi aude și îl trimite și pe Selim să-i vadă. Astfel Selim află totul și îl ia la bătaie pe Sinan, după care pleacă împreună cu Ender care deja se afla în mașină. În acest timp și Mira cu Yaman se urcă în mașina lor și pornesc pe urmele lui Selim.

Yaman episodul 38 rezumat - sfarsitul sezonului 1
Ender plânge, Selim plânge și el și încearcă s-o convingă să oprească și să treacă el la volan. Ender nu-l ascultă, iar după o curbă unde se află un drum în lucru, Ender pare să nu încetinească viteza ca să poată trece de o movilă mare de pământ. Atunci Selim trage de volan și mașina ia pământul în plin apoi se rostogolește în râpa de pe margine. Yaman și Mira opresc imediat și văd dezastrul. Yaman strigă disperat după Selim ......

*** sfârșitul sezonului întâi ***

sursă foto: capturi video de pe star.tv


Notă: rezumatele episoadelor din acest serial nu vor mai fi  publicate la rând, ci în măsura în care ele pot fi vizionate. Vă mulțumesc pentru înțelegere!


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





33 de comentarii:

  1. Multumesc pentru efortul de a scrie si acest rezumat ! As vrea sa te intreb daca nu ai vazut ceva legat de rapirea lui Mert care apare acuma foarte mult pe conturile de facebook a actorilor din serial ? Cred ca e pe undeva la episoadele 40-55 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata nu stiu ce se petrece dincolo de ep. 30. Mai stiu cate ceva din episoadele 55-56 dar foarte pe scurt. Nu, n-am auzxit de rapirea lui Mert, cand am timp intru pe cateva pagini sa vad ce zic aceia de pe facebook.

      Ștergere
    2. Okei, am crezut ca poate ai citit sau au vazut ceva secvente si ma poti lamuri ... Multumesc oricum :)

      Ștergere
  2. Si totusi de ce se cearta Selim cu Ender? Chiar l-a inselat pe Selim cu Sinan sau a fost doar un complot?
    Am vazut ca in sezonul 2 numai apare Ender iar cei trei baieti s-au refugiat pe mare intr-o barca, cat s-au schimbat lucrurile intr-o perioada atat de scurta.
    Iar Mira si cu omul de plastic, Orkun pleaca la studii in America?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa rezulta, ca au avut o aventura de o noapte, Ender si Sinan. Despre asta vorbeau, ca ar trebui s-o uite, cand i-a auzit Selim. Nu a fost nici un complot, Sude doar a facut in asa fel incat Selim sa afle. Ender moare in accidentul de masina. Da, Mira si Orkun pleaca in America si devin iubiti.

      Ștergere
    2. Eu am vazut in episodul 37 ca Ender doar a fost acasa la Sinan ..doar atat nimic mai mult

      Ștergere
    3. Eu am vazut episodul 38 cu subtitrare in engleza. Acolo cei doi vorbeau despre o noapte petrecuta impreuna - sau cel putin, acum, asa imi amintesc - daca au gresit traducatorii, asta e, am gresit si eu, nu am de unde sa stiu daca a fost sa nu ceva intre ei pana nu vedem episodul la Kanal D.

      Ștergere
    4. Okun si cu Mira nu pleaca la studii merg in America pt ca Mira e foarte bolnava ( daca nu are tratament moare ) SI DA ENDER MOARE IN ACCIDENT

      Ștergere
  3. Totusi in episodul 36 sau 37 se afla relatia lui Sude cu Kenan si am impresia ca de acolo va intervenii ruptura dintre Yaman si Mira.
    Insa tot n-o inteleg pe Mira, cum poate sa se reintoarca la un caracter ca Orkun si asta dupa ce a cunoscut dragostea adevarata in persoana lui Yaman?
    Dar cine cunoaste cu adevarat ce vor femeile?

    RăspundețiȘtergere
  4. Poti sa postezi si ep 40?Te rog mult de tot!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stimabililor, trebuie sa intelegeti un lucru, anume ca nimeni nu a mai tradus ceva de la ep 30 in sus, pentru simplul fapt ca nu se mai gasesc subtitrari. Deci intr-un cuvant cine stie lb. turca sa traiasca, poate viziona toate serialele pe Star Tv inclusiv ep 59, cine nu are doua posibilitati: va invata lb, turca sau asteapta ( pana la pastele cailor) pana se va incumeta cineva sa traduca ceva in lb engleza, franceza, germana etc.
    A........ mai este o posibilitate, sa asteptam rabdatori toate serialele pe Kanal D, dar pana ajung ei la ep 40 trec cateva luni bune. Pacat, ptr. ca este un serial exceptional chiar daca este un remake.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Onorabile, tin sa te informez ca multe din episoadele de dupa nr. 30 sunt subtitrate in engleza sau se gasesc fisierele cu textul unor scene importante din episoadele 31-33, 35-36. Si din cate imi amintesc, se gasesc chiar in cel putin doua surse diferite si cu traducatori diferiti.

      Nu trebuie sa ma crezi pe cuvant. Accept provocarea de a imi indica doua episoade de dupa 30 (sa zicem intre 31 si 45) pe care sa le postez saptamana asta. Prima persoana care posteaza raspuns la acest mesaj cu doua numere intre 31 si 45 (cu exceptia lui 38, care este deja pe blog) acelea sa fie episoadele pt care voi face rezumat pana duminica seara in aceasta saptamana.

      Batem palma? :)

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Chiar daca ai sters mesajul, mie mi-a ajuns in inbox textul :) voi posta nr. 31 in acest weekend daca pot - e nevoie de ceva mai mult timp pt episoadele de dupa 30 si deja stiu pe jumatate ce se petrece in 31, doar ca am un weekend extrem de incarcat, din cate stiu eu - , sau poate chiar episodul 39, 40... etc.

      Ștergere
  6. Buna ziua, de unde stiti ca Medcezir are doar 75 de episoade, cand serialul a ajuns debea la 60 ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da' cine a zis pe aici ca are 75 de episoade? ca eu nu vad asa ceva si nu-mi amintesc sa fi zis nimeni asta.

      Ștergere
    2. Ori se poate sa fi fost o presupunere a cuiva? pe wikipedia scrie ca serialul va avea doar 2 sezoane si se termina de filmat in iunie 2015.

      Ștergere
  7. Si eu am văzut Yaman pana la ep 59,nici măcar pe ep 60 nu L am găsit nici unde,eu am urmărit toate serialele pe : mobloot.com , acolo scrii ce serial vrei sa vezi si le găsești dar cum am zis doar pana la ep 59,iar Emir in Yolu pana la ep 8,știe cineva alta sursa pt a putea vedea mai departe?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Yaman nu s-a terminat de filmat, ultimul episod aparut este 59.

      Ștergere
    2. S-au oprit filmarile pentru Emir in Yolu pentru ca fara Feriha nu a mai avut acelasi succes de vizionare.

      Ștergere
  8. Dece nu se mai difuzeaza la tv??

    RăspundețiȘtergere
  9. Răspunsuri
    1. Nu stiu, nu am aceasta informatie, asa mi-a spus un alt cititor al blogului.

      Ștergere
    2. Am înţeles .. ştii cumva dacă până la urmă , mert se reîmpacă cu eylul şi la sf sunt iar împreună ? Ştiu că se certase prin ep 70 şi ceva ..

      Ștergere
    3. Asta nu stiu, nu am mai urmarit serialul, dar dupa prima lor cearta se vor impaca (in sezonul 2, la inceput)

      Ștergere
  10. Buna am vazut serialul Yaman (MEDCEZIR) de vreo 7 ori tot filmul ...in ep 75 Yaman si mira se căsătoresc ,iar in ep 77 (finalul) mira are o operație la cap iar Yaman se bate rău cu orkun, in care el ( ORKUN ÎI BAGA CUTITUL IN BURTA LUI YAMAN)dar acesta tot v a pleca la spitalul unde este mira .Yaman leșină iar mira merge pe tragă la operație....trec câteva zile iar mira îi da vestea lui yaman ca este însărcinată Yaman o ridica in brațe si striga de bucurie...serialul se încheie cum toate personajele dansează si sunt forțe fericit

    Sper ca v a placut. ..iertați mi greselile gramaticale����

    RăspundețiȘtergere
  11. Și Ender a murit selim nu se recăsătoreste??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am vazut tot serialul, insa cat am vazut eu, doar are o relatie cu ziarista.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.