marți, 10 februarie 2015

Tradarea episodul 75 rezumat





Tradarea episodul 75 rezumat
Aylin și Soner rămân în casa de pe malul mării declarându-și iubirea. În oraș, din cauza intrigii cu casa lui Ali, Hasefe se simte slăbită și e cât pe ce să facă o criză de inimă. Omul lui Kenan îi dă raportul acestuia despre fiecare zi petrecută de Cemile la piață și Carolin se înfurie auzind că rivala sa vinde și face rost de bani. Kenan o mai amenință pe Cemile dar ea se arată curajoasă și nu ia seama la ce pericol se expune.

Soner și Aylin trăiesc din nou o iubire romantică și zilele frumoase revin în viața lor. Aylin merge și le povestește și alor ei despre revenirea lui Soner, cu toate că Cemile, Hasefe și Ali par mai degrabă sceptici din cauza atitudinii lui din trecut. Dar deodată se aude muzică lângă casa lor și, când se uită pe geam, văd pe un camion improvizată o scenă și o formație cu o solistă cântând diverse melodii. Suleyman dirijează iar Soner stă ceva mai încolo și declară că o iubește pe Aylin, apoi o cere în căsătorie.

Tradarea episodul 75 rezumat

Nihal iese din închisoare dar stă pe afară doar seara, izolată să nu fie văzută de nimeni. Mete merge la părinții ei și află de la aceștia ce s-a întâmplat cu iubita lui. Berrin și Ahmet sunt împreună mereu iar la birou sunt surprinși într-o ipostază mai intimă de Ayten. Ali află unde locuiește Carolin cu Mustafa și într-o zi când Carolin este la serviciu merge în camera de hotel, o închide pe Melek (bona) în baie apoi îl ia pe Mustafa acasă.

Tradarea episodul 75 rezumat
Carolin se plânge lui Kenan după ce află ce s-a întâmplat, iar acesta pune niște zdrahoni s-o răpească pe Cemile, apoi o duce într-o casă izolată și părăsită. Cei de acasă nu bănuiesc nimic, dar Selma este aceea care află și vine să le dea cumplita veste. Ali pleacă în noapte să-și salveze fosta soție. Merge la Carolin și o forțează să-i spună unde este Cemile sechestrată dar nici Carolin nu se lasă până când Ali nu-i semnează un act că este de acord ca Mustafa să rămână în custodia ei. Ali ajunge la casa părăsită, scapă de paznici lovindu-i în cap, apoi reușește să intre înăuntru și o dezleagă pe Cemile, dar unul dintre cei de afară își revine și are loc o luptă scurtă. Ali trage cu pistolul, dar și el este rănit. Pe drum, oprește mașina pentru că are o hemoragie puternică și leșină în brațele lui Cemile.

sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 76

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




4 comentarii:

  1. Un serial care m-a captivat. Astept cu nerabdare urmatorul episod.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumim oana! :**** postezi mâine un nou rezumat ( adică joi) :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai sunt si alte seriale la care am de vazut multe episoade, de exemplu Fatmagul, tre' sa vad 5 episoade pe repede inainte :)) asa ca la Tradarea mai scriu cate ceva pe duminica, daca nu ies la o aniversare, ceva.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.