vineri, 13 februarie 2015

Tradarea episodul 76 rezumat





Tradarea episodul 76 rezumat
Ali nu-și revine din leșin iar Cemile nu știe să conducă mașina, dar se chinuie s-o pornească și s-o aducă la o stație de benzină unde cere ajutor angajaților. Îl duce pe Ali la spital și de el se îngrijește chiar Tariq. După ce își revine, la mai mult timp de stat în spital, Ali este adus acasă, dar starea lui e încă fragilă. Între timp Selma îl reclamă la poliție pe Kenan. Polițiștii vin să-l ia de la hotel iar Carolin aude ceea ce se discută în hol. Kenan pleacă la secție să dea o declarație, dar omul lui de încredere aranjase totul ca șeful său să nu aibă vreo problemă.



Tradarea episodul 76 rezumat

Selma, cu ajutorul lui Nedim, reușește să câștige un proces împotriva lui Kenan referitor la holdingul Karcî. Carolin vine acasă la Ali să-l ia pe Mustafa și stârnește gălăgie în cartier pentru că Hasefe nu știe de înțelegerea semnată de Ali și nu o lasă să intre în casă. Carolin țipă și vecinii se adună ca la circ, în frunte cu intrigantele de Mesude și Neriman. La un moment dat apare și Ali, cu Cemile și Mete și Carolin îl ia pe Mustafa la hotel. Bucuria ei este însă, de scurtă durată pentru că Kenan nu e deloc dispus să crească copilul lui Ali, iar ea se vede nevoită să cedeze în fața argumentelor lui. Cu toate acestea Carolin are un as în mânecă ... documentul semnat în grabă de Ali pentru Mustafa, conține și altceva decât cedarea custodiei copilului. Când Selma vine la holding ca să-și țină promisiunea și să-i cedeze lui Cemile acțiunile ei, Kenan îi răstoarnă planurile.

Tradarea episodul 76 rezumat
Nihal reușește să se angajeze la un salon de înfrumusețare ca manichiuristă, dar clientele cum dau cu ochii de ea, fug la altă lucrătoare. Cemile vine acasă la Ali într-o zi și i se pare că nu e nimeni acasă. Strigă după Hasefe apoi, neprimind răspuns, urcă îngrijorată și o găsește pe Hasefe pe pat, adormită, dar având o criză de hipertensiune. Ali și el doarme în dormitor, iar Cemile intră și îl trezește, spunându-i că mama lui nu se simte foarte bine.

Soner și Aylin se simt foarte fericiți împreună și fac pregătirile de nuntă. Aylin personal merge la Mesude și la Neriman și le înmânează invitația știind cât de invidioase sunt cele două și cât de mult vor suferi după acest moment. Într-o zi, cei doi viitori miri merg și pe la mormântul lui Murat. Vine și seara mult așteptată. Decorațiile restaurantului au drept motiv steaua de mare, la fel cum și în părul miresei sunt două stele de mare în loc de coroniță. Mete și formația lui, împreună cu Suleyman, sunt cântăreții serii. Apar mirii, se așează la masa special amenajată pentru ei, vine ofițerul stării civile și ca de obicei, prima care spune "Da" este Aylin. Când vine rândul lui Soner să răspundă la întrebare, Suleyman strigă în gura mare "Stați, stați...!" Un fior rece străbate sala ...

Tradarea episodul 76 rezumat

sursă foto: capturi video de pe ofdizi.com

 episodul următor: Trădarea ep. 77

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





2 comentarii:

  1. As vrea să mă ajutați cu filmul trădarea ep 76 va rog frumos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi chiar acesta este episodul 76 turcesc, adica in versiunea de 3 ore episodul. Daca acum episoadele au fost redimensionate pe modelul de 45 de minute un episod, atunci cititi cam de la ep. 25 incolo ca sa vedeti pe unde va aflati cu actiunea acum. Lista rezumatelor de pe acest blog se afla aici: https://www.pulbere-de-stele.com/2014/07/oyle-bir-gecer-zaman-ki-tradarea.html Derulati pagina, lista este la sfarsitul articolului.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.