duminică, 22 februarie 2015

Yaman episodul 31 rezumat





Yaman episodul 31 rezumat
Mama lui Yaman aude știrile la televizor despre arestarea lui Selim și îl sună pe băiat să vadă dacă totul este în ordine. Lucrurile înaintează greu în anchetă, pentru că Selim e convins că un coleg de-al lui i-a înscenat totul, dar deocamdată nu poate demonstra că este nevinovat pentru că și el l-a amenințat, la rândul lui, de mai multe ori.


Ba chiar s-au găsit amprente de-ale lui Selim pe arma crimei și, din neatenție, niște mănuși pline de sânge de la locul crimei sunt în coșul cu rufe al familiei Serez. Ajuns acasă a doua zi, Selim aude fără să vrea o ceartă dintre Yaman și Kenan, în care Kenan îi mărturisise fratelui său că întâmplarea din parcare, atunci când a fost rănit și a părut că-l salvează pe avocat, el a pus-o la cale împreună cu Giray, de teamă să nu fie dat afară din job-ul de la restaurant. Yaman se înfurie, Selim vine și-l pune să mai povestească odată totul, apoi este dezamăgit. Kenan își promite să nu mai acționeze niciodată în acest fel, iar mai târziu, va avea ocazia să povestească de ce a început el să fure - pentru că primul patron la care a lucrat din greu, nu l-a plătit și a fost nevoit să-și ia singur ceea ce era al lui.

urmează: Yaman episodul 32

Tan îl pune pe micul său prieten să-i strecoare Mirei un afiș la un concert de pian, apoi, pentru că băiatul nu mai are acces în sanatoriu, urmează să comunice prin același sistem adică prin litere înconjurate dintr-o revistă, ca să-i povestească lui Tan despre Mira. Astfel băiatul îi spune că și-a îndeplinit misiunea și că Mira e angajată într-o poveste romantică cu Yaman și că i-a auzit spunând că au de sărbătorit șase luni de relație. Tan se enervează foarte tare citind mesajul și chiar începe să ridice tonul la asistentă, apoi vorbește singur în camera lui. Seara, se preface că-și ia pastila, dar după ce pleacă doctorița, o scuipă și o aruncă pe geam, părând să încerce să găsească o modalitate de a ieși din sanatoriu.

Yaman episodul 31 rezumat

Idila dintre Kenan și Sude continuă. Kenan îi aruncă priviri cu subînțeles ori de câte ori au ocazia să se vadă, apoi o invită să-i vadă noua locuință, un garaj transformat. Pățania lui Selim și crima comisă este intens mediatizată de presă. Turunc Nadir examinează cu o lupă știrile și pozele dintr-un ziar apoi caută pe internet și dă peste poze cu Selim Serez dar și cu Yaman și Mira. Atunci vede numele de familie a lui Yaman (Koper) și își dă seama că i-a găsit pe copiii lui Turan, dușmanul lui de moarte. Discret, începe să-i urmărească pe toți cei din familia Serez, dar mai ales pe cei doi frați, Turunc fiind observat la înmormântarea celui ucis, privind totul din mașina cu geamurile lăsate.

De Valentine's Day, când cei doi sărbătoresc 6 luni de când sunt împreună, Yaman o invită pe Mira în casa-model, care este finisată dar nemobilată, unde-i face o surpriză: peste tot sunt lumânări aprinse, iar în living este o masă aranjată ca pentru o cină romantică.

sursă foto: capturi video de pe canalul youtube al medcezir.com

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





this article is tagged under: Yaman episodul 31 rezumat, YAMAN 31 PULBERE DE STELE, YAMAN ONLINE EPISODUL 31, yaman pulbere de stele

4 comentarii:

  1. Faci o treaba foarte buna dar tu de unde stii toate astea ? Si cand va aparea ep 32 si 33??

    RăspundețiȘtergere
  2. Am spus de nenumarate ori ca exista subtitrari partiale in engleza la episoadele 31-36 si apoi se gasesc toate pana pe la 42 cu subtirare completa in engleza pe pagini facebook si pe diverse site-uri mai putin cunoscute.
    Ba chiar episodul 31 se gaseste subtitrat in romaneste - primele 25 de minute.

    Si fara suparare, nu mai dau linkurile sursa in cazul acestui serial, pt ca ori de cate ori apareau comentarii cu linkuri unde erau episoade traduse, in cateva zile erau sterse de pe net (episoadele..).

    32 imi propusesem sa-l postez ieri dar din cauza unei pneumonii nu prea ma pot ridica din pat. Insa fac tot posibilul sa-l postez astazi.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.