joi, 12 martie 2015

Mizda păsii cu prezentarile voastre cu tot!





Chiar dacă nu se înțelege despre ce este vorba, se va vedea imediat. Am fost sunată, a n-șpea mia oară de o operatoare de la o firmă din asta care în fiecare an își schimbă numele și sediul social, care vinde de toate pentru toți pe post de panaceu universal. Băi cretinomanilor, f*t*-vă-n gât să vă f*t, mă sunați la orice oră din zi, de câte ori aveți voi chef, ca să vin io la o prezentare. Da' cine p&$da mamelor voastre v-a dat vouă numărul meu de fix și v-a spus că vreau să mă deranjați când vi se scoală vouă?!?!!?

De când dacă un număr de telefon se află în cartea de telefoane înseamnă că trebuie să abuzați voi, imbecililor, și să sunați pentru produsele voastre care pe mine NU MĂ INTERESEAZĂĂĂĂ !!! Aveți semnătură de la mine că vreau să fiu informată despre kkturile pe care le vindeți? Aveți acceptul meu scris ca să mă deranjați? Nu, nu aveți nimic din toate astea, ci doar o amărâtă de baze de date moștenită ori cumpărată pe bani mulți de pe la vreo firmă de mult intrată în faliment, de produse care se vindeau prin corespondență acum dooj'de ani. Din ăia care luaseră modelu' de la străini și trimiteau plicuri acasă (iată! adresele acelea de unde pi$da-n koor le aveau?) spunând că ai câștigat - deja! - nush ce kkt de premiu dar ca să intri în posesia lui tre' să comanzi ceva din catalogul lor cu produse de care n-avea nimeni nevoie.

Băh! Da' nu v-a spus nimeni că nu puteți să dați telefon oricui vreți voi, la orice oră vreți voi, să scoateți lumea din pepeni ?!?!! Fi-v-ar operatorii ai dreaqu și baza de date hakerită, dacă nu vă dau eu în judecată pentru hărțuire să-mi ziceți mie cuțu'! Și cre'că până atunci ori de câte ori o să mă sunați, o să vă-njur ca la ușa cortului și o să vă blestem să vi se usuce ovarele (ori testiculele, după caz), să vi se umfle limbile ori de câte ori vă răspunde cineva la telefon și să vă crească mustață, toantelor! Beți voi ceaiurile alea și ungeți-vă voi cu alifiile alea - recomandabil în koor! - iar plantele care vă rămân, să le faceți șomoiog și să vi le băgați tot în koor când aveți diaree. Vă vindecă la fix !


Hai pa!

12 comentarii:

  1. nr de fix il iau de la compania care esti abonata, si eu mam saturat sa ii injur, ma suna acasa la munca peste tot cu tot felul de oferte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O fi si asa, dar mie mi s-a parut curios faptul ca suna la persoane in varsta. Mai demult, acum cativa ani buni, taica-meu se ducea la prezentarile lor pt ca ofereau o masa gratis pt 2 persoane (mergea cu o alta dna pensionara din blocul nostru - ma dispera cu chestiile astea, parca nu avea mancare acasa, dar probabil ca dupa 65-70 de ani multi batrani devin asa de avari). De cand cu criza, n-au mai dat nici o masa, si de atunci nici taica-meu nu s-a mai dus. De la el stiu ca acolo veneau numai pensionari - deci nu dau telefoane la persoane active, cu serviciu. Dar acum taica-meu e la cele vesnice, asa ca madamele astea n-au decat sa se duca la cimitir sa-l sune, nu la mine acasa...!

      Ștergere
    2. Iar eu voiam sa zic - ca iar m-am enervat! h-( si mi-am uitat vorba - ca totusi au niste date de nastere in baza lor de nr. de telefon, altfel cum i-ar nimeri in marea lor majoritate pe pensionari? Da, pe dv. vad ca va suna pe mobil, pe noi din fericire, nu, asta ar mai lipsi!

      Ștergere
  2. Buna Oana. Nu te mai supara ca nu se merita. Pe ei ii doare in..si tu te superi si iti creste tensiunea. Referitor la astia,cred ca daca macar o data ai dat datele personale pt un concurs ceva,ei le vand mai departe. Ca altfel nu vad cum. Nu au voie dar traim in Romania si cine spunea ca America este tara tuturor posibilitatilor nu a vazut Romania...:))) un pupiciuc dulce. Alexandra A.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu creste, iau Prestarium :)) eu n-am dat niciodata nr. de fix, si de altfel, ei intreaba de parintii mei, nu de mine, de aia zic, ca totusi e ceva curios - ei stiu ca numerele alea de telefon apartin unor pensionari.

      Ștergere
  3. P.S. nu vreau sa te supar mai tare,dar scarba aia de "domnul xerox" tot ce stie face. Stii la cine ma refer. Ma streseaza tare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Facă. Nu e o scârbă, e un leneș (și-un frustrat, aș adauga...) :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca am inceput sa fiu copiata de nume sonore in blogosfera inseamna ca-s mai in față decât ei. g-)

    RăspundețiȘtergere
  6. De asta sa nu te indoiesti. Trebuie sa ceri drepturi de autor!! Oricum, faci o super treaba si multumim frumos pentru asta! Alexandra p.s. am uitat: un pupiciuc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =)) drepturile de autor nu se cer de la nimeni, ele deriva in mod automat.

      Stai linistita, nu ma oftica faptul ca altii ma iau drept sursa de inspiratie, doar m-am mirat la un moment dat ca o persoana cu renume se preteaza la asa ceva. Acum chiar ma simt flatata ca face asta.

      Pupic si tie! :*

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.