luni, 30 martie 2015

Tradarea episodul 101 rezumat





 Tradarea episodul 101 rezumat
Tugrul fuge de la locul crimei, iar Cemile și Arif sunt luați la poliție să declare ce au văzut. Amândoi convin să tacă despre cele întâmplate și să nu-i tulbure pe cei apropiați. În foarte scurt timp povestea apare în presă, iar Cemile și Arif sunt uimiți că Tugrul este liber. Acesta îndrugă niște minciuni la poliție, este crezut deocamdată, și oamenii legii cred că adevăratul criminal este un bărbat deja deținut care își asumă crima. Cu toate că Arif își menține declarația și spune că Tugrul a ucis fata în ochii lor, poliția îi acordă credit tot lui Tugrul.

 Tradarea episodul 101 rezumatZehra și Bahar sunt bine după operație și urmează să fie externate. Ziya sună acasă la Soner, la rugămintea lui Bahar, ca să anunțe că vin acasă, dar la telefon răspunde Filiz, iar arhitectul crede că este servitoarea. În seara în care se întoarce Bahar acasă, Filiz, care nu-i spune nimic lui Soner, îi propune acestuia să meargă la teatru amândoi împreună cu Deniz, ceea ce el acceptă. Când Bahar ajunge acasă și vede că Soner este plecat, la fel ca toți ceilalți, și nu au mai rămas decât servitorii, se întristează, dar urcă în camera ei. După ce Deniz, Filiz și Soner vin acasă, lucrurile se restabilesc, Bahar este în centrul atenției fiind încă în convalescență, chiar dacă problema acelui telefon despre care Soner n-a aflat rămâne în suspensie.

 Tradarea episodul 101 rezumat
Mete și Suleyman merg la Ayca deghizați în tehnicieni de la telefoane ca să-l vadă pe Osman și să-l ducă într-un loc mai sigur. Carolin îl determină iar pe Ekrem s-o creadă, cu toate că acesta nu era dispus să-și bănuiască fiul. De câte ori sună Hakan, Carolin e în prejma lui Ekrem să audă ce vorbesc cei doi. Filiz caută prin lucrurile lui Soner și dă peste o poză cu Aylin. Soner o vede și merge a doua zi împreună cu Filiz la cimitir, cu un buchet de flori.

 Tradarea episodul 101 rezumat
Într-o zi Tugrul o așteaptă pe Cemile în preajma casei ei și îi dă niște scrisori pe care ea le duce la Arif. Datorită ultimelor evenimente, Arif merge cu Cemile la morgă să verifice dacă fata omorâtă de Tugrul nu este cumva fiica lui, după niște alunițe la umăr pe care ea le avea. Într-adevăr, fata ucisă era fiica lui Arif și acestuia i se face rău, iar până acasă începe să aibă frisoane. Tugrul, care îi urmărește peste tot, se bucură să-l vadă pe Arif că a aflat cine era fata. Cemile stă cu el în dormitor ca să-și revină, dar vecinii, care habar nu au ce se întâmplă, încep să bârfească din nou, iar când Cemile mai vine și el nu-i răspunde la ușă, cartierul bârfește că Arif i-a dat lui Cemile cu piciorul, părăsind-o. De data asta Cemile nu mai poate ține totul în ea și-i povestește lui Hasefe toate câte s-au petrecut.

 Tradarea episodul 101 rezumat
După ce este refăcută complet, Zehra ajunge și ea acasă, iar rudele și prietenii îi fac o surpriză cântând la cimpoi și dansând în stradă, aruncând confetti și bucurându-se de revenirea și însănătoșirea ei. În casă, Carolin este cât se poate de stânjenită, mai ales în prezența lui Ekrem, ca și cum ar fi fost doar dreptul ei s-o ajute pe Zehra. Seara, Cemile iar bate la ușa lui Arif și acesta îi deschide fără să aprindă lumina, având un pistol în mână. Urcă sus amândoi și el îi mai dezvăluie un crâmpei din trecutul său, dar și faptul că o iubește.

 Tradarea episodul 101 rezumat
Deniz îi face cadou lui Bahar o rochie de culoare fuchsia care o prinde foarte bine. Apoi se îmbracă cu toții și merg acasă la Cemile unde s-au adunat familia și prietenii și unde i se face o surpriză foarte plăcută lui Bahar dar și Arif are ceva de spus către toată familia, surpriza fiind astfel dublă.


sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.102

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





52 de comentarii:

  1. Cumva o cere in casatorie? Sau ma insel eu? :-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte precis, nu stiu, dar asa pare, un anunt ca ei doi sunt impreuna si probabil se vor casatori.

      Ștergere
  2. Multumim, Oana! Daca observ bine, ai schimbat si coperta site-ului (cu alte secvente)!
    Tare expeditiv devine "firul" acest episod 101 (pe cit de bun a fost ep. 99)! Sper ca fiica lui Arif sa nu fie... fiica lui Arif, altfel pare fara sens (chiar cruda) revenirea ei in viata lui si, imediat, asasinarea ei...Ai dreptate, Oana si cu fizionomia lui Tugrul...Complet in plus, mi se pare, de fapt, intriga in jurul lui si al lui Arif. Era destul suspansul cu Osman si rivalii sai..mai apoi intrigile amoroase (Carolin, Filiz)! In fine, uneori cred ca intentionat (ca si la Feriha) serialul isi pierde din calitati, sa nu ne mai para rau ca se termina....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Dana, am schimbat putin fatza blogului si am de gand sa mai modific cate ceva.

      Din pacate fata aceea este fiica lui Arif .... Si eu gasesc la fel, ca Tugrul si povestea in care este el implicat e in plus, da' in fine. Apropo de Feriha - multe chestii mi s-au parut acolo trase foarte mult de par. Precum faza cu minciunile Ferihai care au tinut la Emir un an de zile.

      Pe Filiz n-o inteleg - ca nu ma uit la tv la serial - ce cauta mereu in casa si in viata lui Soner? Ziya i-o baga pe gat ca sa-i ramana Bahar libera?

      Ștergere
  3. Da, ALE! Ai dreptate, sezonul 2 e si preferatul meu, a fost f. echilibrat! Indiferent insa de evolutuia serialui, ma bucur ca prin intermediul lui, de fapt al acestui site (l-am descoperit prin Feriha), v-am cunoscut pe voi, ALE si OANA ! O zi cit mai buna! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt prima care se bucura ca v-am cunoscut :) de ce a trebuit sa treaca doi-trei ani ca sa apareti si sa am si eu comentarii adevarate pe blog? :) Pupici dulci!

      Ștergere
    2. Ca sa nu fiu nedreapta, am mai avut comentatori ca lumea, dar n-au stat mult pe blog, din cauza unora cu mult tupeu si putina minte.

      Ștergere
    3. Sezonul 2 e mai pe sufletul meu. Desi a avut si cateva momente mai putin bune, per total e superior celorlalte. Uneori au episoade foarte bune, alteori sunt si parti putin plictisitoare si fara sens. Asa vad eu, cel putin. Dar oricum ador serialul. Si imi place vocea naratorului si tot ce spune el. Si muzica, multa muzica... Precum un colaj caruia nu iti vine sa ii mai dai stop.

      Awwwwww ce frumos! Si eu ma bucur ca v-am cunoscut dragele mele! Eram melancolica ca nu am cu cine sa povestesc despre serial si altele. Savurez la maxim discutiile noastre. Si ma bucur tare mult ca v-am cunoscut. Eu cred ca nimic nu e intamplator.

      Va imbratisez tare, tare pe amandoua! :-f :-f :-* :-*

      Ștergere
    4. Sezonul 2 mi-a placut din 2 mari motive: Cemile este eleganta si Ali umbla mort dupa ea :)

      Altfel nu pot spune ca ma dau prea in vant dupa serialele turcesti. Imi plac, dar daca ma indepartez putin si ma uit la toate serialele pe care le vad, tot Urzeala Tronurilor imi place. Iar acum a inceput Poldark - remake dupa cel din anii '70, de fapt nu e remake, ca serialul e dupa un roman. Si mai e un serial tare bun pe net: Fortitude. Si astept sezonul 6 din Downton Abbey. Nu stiu cum, dar occidentalii astia reusesc sa faca si seriale care nu seamana intre ele. Deocamdata la turci n-am vazut ceva diferit, am mai spus, sunt clisee care se repeta cu sfintenie la fiecare serial - inchisoarea, spitalul, fata bogata+baiatul sarac sau invers, traditiile respectate de generatiitle vechi versus modernismul dorit de tineri, episodul cu sechestrarea cuiva, etc. Tradarea e mai altfel, dar si el are minusurile lui...

      Si eu zic la fel..! Ca nimic nu e intamplator! :-*

      Ștergere
    5. Si mie mi-a placut exact din aceleasi motive. Pentru ca si sezonul 2 are momente mai slabe si plictisitoare. Unora le-a placut mai mult sezonul 1, poate pentru ca avea mai mult suspans, actiune, nu stiu. In sfarsit o vad si eu pe Cemile imbracata frumos pentru ca actrita e finuta si distinsa si ma enervau hainele acelea care i le dadeau, desi asa era rolul si epoca. Dar o faceau mai micuta decat era. Cat despre Ali, am adorat sa il vad cum vine cu coada intre picioare. De la inceput am zis ca asa va fi, parca vad ca vrea sa se intoarca la ea si nu va putea. Ma amuzau momentele lui de gelozie, cum facea de toate ca sa fie aproape de ea si sa ii intre in gratii. Erau ca soarecele si pisica.

      Normal, occidentalii au o gama variata de subiecte. Si turcii ar putea sa faca dar poate nu vor sa iasa inca din zona de comfort. In 2015 ce naiba nu se gaseste un scenarist sa scrie despre de toate? Oricum in telenovelele latine cam doar ideea asta este: Fata saraca cu tipul plin de bani. Ei chiar ca nu reusesc sa iasa din asta. Oricum turcii sunt peste ei, cu mult.

      Ca sa fii scenarist cred ca iti trebuie o mare creativitate si idei din plin... Oricum serialele turcesti sunt foarte vizionate la noi, poate pentru ca si noi suntem dramatici in felul nostru. Problema lor e ca povestile incep bine si le strica pe parcurs, cum am mai spus, cum au succes pun umplutura in speranta ca merge si asa si vor avea acelasi succes, dar nu e asa. Lumea simte diferenta...De ce nu faci rezumate si din serialele care iti plac tie? Interesant ca desi nu te dai in vant dupa serialele turcesti, totusi iti rupi din timp si le rezumi cu drag pentru noi. Multumesc.

      Desi in Tradarea apar anumite lucruri tipice serialelor si cred ca pe alocuri scenariul a fost stricat, cred ca merita vazut pentru distributie si pentru regie si pentru partea de scenariu care a fost buna si realista. Sunt sigura ca exista multe Cemile, multi Ali si mai ales muulte Carolin pe lumea asta... Iar nararea si observatiile psihologice imi plac foarte mult. Imi plac genul asta de narari in filme/seriale. Si vocea domnului imi place. Si muzica imi place de asemenea.

      Ștergere
    6. Nu am vazut Games of Thrones, insa am auzit de el. Englezii sunt numarul 1 in seriale istorice, nici nu se discuta. Eu am vazut o parte din The Tudors, care iarasi e foarte bun. Ambele GoF si TT au scene explicite si intense dar descriu foarte bine ce se petrecea la vremea respectiva. In rest, actorii englezi sunt printre cei mai buni din lume, parerea mea, desigur. De restul serialelor nu am auzit, poate ma uit si eu candva. Imi plac serialele de epoca.

      D. Abbey au dat si pe Euforia si am vazut putin dar m-am plictisit si nu e vorba de ei ci de mine. Am asa o perioada in ultima vreme ca ma plictisesc tare repede. Daca nici Tudors nu am reusit sa vad. O sa ma uit intr-un alt moment. Dar mi-au placut costumele si aerul si se vede ca e o productie foarte buna. It is not the right time for me to watch, that's all. O sa ma uit alta data. Ma mir ca am reusit sa rezist la Tradarea atata timp. Am vazut putin la inceput si nu m-a atras prea tare. Eu asa patesc, cand ajung la mijloc incepe sa imi placa si mie si trebuie sa ma intorc sa revad tot. Facand asta a inceput sa imi placa si ma bucur. Cred ca si turcii stau destul de bine la capitolul serialelor istorice/de epoca, cel putin Muhtesem Yuzyil si Oyle Bir Gecer Zaman Ki au fost doua productii bune, bine jucate si realizate. In drama sunt tari turcii, dar cam prea multa drama si finalul de obicei stricat. Dar asa sunt, nu avem ce face. Eu nu am vazut asa multe seriale turcesti, doar cateva: Suleyman, Oyle, Dragoste la prima vedere, putin din Fatmagul si Yaman si Puterea Destinului jumate , l-am abandonat pentru ca m-am plictisit. Mai prind si eu cate o secventa pentru ca se uita mama la mine in camera. Cansu Dere, cam slaba in acest serial. Protagonistul mi-a placut pentru ca e frumusel. I s-a facut o publicitate uriasa dar mie mi s-a parut cam slabut per total si un al doilea sezon nu si-a avut rostul. Deja e numai umplutura. Asa ca am zis: Next, please!

      Ștergere
    7. In rest, am vazut mai mult seriale americane. Politiste, Private Practice, Grey's Anatomy(cateva sezoane), ce e in voga acum: Vampire Diaries(la fel cateva sezoane pentru ca sunt foarte lungi si nu am rabdare sa ma duc pana la sezonul 11), Revenge la fel. The Good Wife mi s-a parut iarasi bun. Mai vedeam tot pe Euforia serialul Revenge si pe Diva Universal Hercule Poirot care cred ca e englezesc. Spaniolii mi se par buni in seriale de asemenea, ei si in film sunt prezenti cu al lor P. Almodovar. Si brazilienii au unele seriale frumoase, mie Clona mi-a placut. Dar sunt prea putin difuzate la noi. Si am mai vazut 2 seriale coreene. Astea sunt faine ca nu sunt asa lungi. Si ei sunt norocosi pentru ca arata forever young, deh, avantajul asiaticilor, tenul ala si toate cele.

      Am ceva la activ, mai urmeaza sa vad si altele, numai sa am mood :D :))

      Ștergere
    8. Nu fac rezumate la cele americane sau britanice pt ca oricum se gasesc pe net cu subtitrare in romana. Cel mult fac o prezentare, un comentariu mai amplu. Am mai facut asta si o s-o mai fac. Dar serialele turcesti nu le gasesti subtitrate, decat cel mult in engleza si asta extrem de rar. Fatmagul este, dar trebuie descarcata subtitrarea si filmul separat si apoi vizionat de pe calculator, Medcezir a fost pana le-au sters Warner Bros. In rest, nu sunt. Ce sa fac? Vreau ca blogul sa aiba trafic, asa pot sa sper si eu la advertiseri care sa-mi ceara sa scriu advertoriale nu pe 10-15 lei, ci pe mai mult.

      Unele seriale - de ex. Clona - sunt vechi, au fost difuzate si rasdifuzate la vremea lor. Maica-mea se uita cand vedea, poate de aia nu sufar eu telenovelele latino-americane, ea se uita si-mi povestea si mie desi nu-i ceream asta. dar era asa de entuziasmata ca nu se putea abtine sa nu-mi faca rezumatele - :D - verbale ale episoadelor. Am vazut cam 2 telenovele dar nici una in intregime, insa chiar si asa, pot spune ca serialele turcesti sunt mai bune. De aceea au audienta in America latina, cica e nebunie mare cu Tradarea in Chile si cu 1001 de nopti - cred si eu, au cazut pe spate amerindiencele cand i-au vazut pe Petekkaya si pe Halit :P.

      Ștergere
    9. Am uitat sa zic ca intr-adevar, Cemile e tare eleganta in sezonul 2, dar daca stau bine si ma gandesc, Carolin e eleganta in toate sezoanele, cel putin acum, cand e cu Ekrem, mai are si niste coliere de te doare mintea...! :) :D

      Ștergere
    10. E normal, e amanta, vampa, ea trebuie sa fie mereu asa si cealalta o stearsa si o simpla. Doar nu sunt prosti sa o contureze altfel. Si sa ne amintim ca asta nu sta cu sarantoci cu cu oameni cu multi si foarte multi bani. Doar nu e proasta sa umble ca tata Maritza, trebuie sa ii manipuleze pe astia in continuare ca sa ii mai dea din sacul cu bani. Deci trebuie sa umble aranjata maxim si in rol de femme fatale si ready to play in bed ca sa traiasca bine pe viata :P

      Da, stiu ca dau astea in America Latina, numai ca Tradarea il dau foarte tarziu.Stiu pentru ca sunt si eu pe un fel de grup al lor. De Erkan ca de Erkan dar am vazut ca lesina dupa Soner, mie una el nu imi place, ca si actor da dar no fiecare cum vede.

      Ștergere
    11. Va invidiez - in sensul bun al cuvantului - pe cele care aveti timp de retele de socializare, grupuri, etc. Eu nici pe pagina blogului nu intru zilnic. :))

      Nu ma mir ca le place Soner, pt ca arata cam cum aratau guvernatorii de dupa cucerirea Americii de catre conchistadorii spanioli. Cam asa, macho, mustata, un sombrero ii mai lipseste :D

      Ștergere
    12. Aha, am inteles. Oricum eu ma bucur ca faci la astea turcesti, asa te-am descoperit pana la urma. Eu am vazut pana acum ceva ani destule telenovele latine, asa am invatat spaniola dar m-am lasat de acest sport :)) Se repeta prea mult si multa exagerare. Nu zic ca nu mai sunt si ok dar nici eu nu mai am rabdare sa ma uit. Prea siropoase pentru mine, poate pentru ca am crescut. :) Cele vechi latine, de demult, erau mai bune si macar au aveau actori care stiau sa joace. Azi putini mai sunt asa si nu ii ajuta nici scenariul nici nimic. In schimb le pun sa se dezbrace, decolteze, si in multe scene de amor ca sa le ridice ratingul. Therefore consider ca turcii le sunt superiori si oricum i-au detronat in multe tari.

      Da, am descoperit intamplator acele pagini si acele grupuri si am observat ca place serialul in Chile. Problema e ca e difuzat de un canal tampit care il da foarte tarziu.Si ei fac proteste, le spammuiesc site-urile de socializare, au vrut sa se si duca la canal sa protesteze...Ca sa vezi ce reactii provoaca acest serial si ce succes are in atatea tari. Fain! Mai vad si ei pe net cand se pun apoi pentru ca ora e tarzie si lumea se duce la munca sau la scoala. Si unii s-au pus si au vazut in turceste.
      Are succes si acolo, spun ca e superior fata de ce li se da lor de obicei si ca joaca bine. Si discuta episod cu episod, mai scriu si eu una alta :P Numai ca la ei un episod turc se editeaza in 3 si abia sunt la sezonul 1. De Erkan zic ca e bueno si asa. Ai dreptate cu ceea ce spui de Soner, nu m-am gandit la asta. Dar nu ma prindeam ce sunt asa moarte dupa el toate tipele astea :)) Acum inteleg :) Ca si actor imi place mult, repet.

      Mai intru de pe telefon cate putin in timpul zilei dar mai mult intru seara cand deschid laptopul. Asta acum, cand voi incepe sa lucrez nu o sa mai am nici eu asa mult timp, poate in weekend. In principiu pe facebook vorbesc cu niste prietene si ce mai vin aici si raspund la tine. Sunt si pe multe pagini/grupuri ale serialului, facute la noi, dar cum am mai spus rar comentez acolo pentru ca mai mult pun joculete si altele care pe mine nu ma intereseaza. Si multi pun rezumatele tale. I-am si spus cuiva ca ar fi frumos sa puna sursa dar cred ca s-a facut ca ploua. Nu stiu daca mi-a raspuns. :P

      Aici ninge si acum si s-a depus. Pe drum e fleasca si aluneca si masina. Sper sa nu mai ninga si maine desi asa se anunta. Pupici

      P.S. Apropo de mustata, si in serialele turcesti vad mereu. Era vreun simbol al masculinitatii la vremea aia? O prietena spune vai astia toti au si nu tuturor le sta bine, asta asa e :P

      Ștergere
    13. mdeah! :P eu am zis asa, figura de conchistador spaniol, ca asa mi-a venit in minte, am asociat cu Soner figura guvernatorului din filmul Zorro (cu Alain Delon) si pe stapanul Isaurei din sclava Isaura. Imaginile astea mi-au venit in minte cand am citit ca lor le place de Soner,. Dar asta nu inseamna ca asa o fi cu adevarat.

      Pe paginile de Romania nici nu intru, stiu ca mai toate sunt facute de fetite de 10-11 ani care se dau cu cativa ani mai mari ca sa nu le raporteze nimeni la Facebook - ca n-au voie sa aiba cont daca nu au minim 13 ani :)) stiu asta de cand ma copiau la Suleyman si trebuia sa le scriu mai intai sa puna linkul sursa, si dupa aceea aveam voie sa le raportez postarile la Facebook. Vedeam in comentariile lor, cand cautau admine si candidatele se prezentau, isi spuneau varsta reala... daca era vreuna de 12 ani, aceea era deja mare :D

      Oricum, chiar daca ma copiaza, paginile lor de FB nu apar in cautarile google decat f.f.f.f rar, si mai ales daca e o pagina cu foarte multe like-uri, si asta este lucrul cel mai important. Da, imi mananca din trafic, dar nu cine stie ce... adica, nu stiu, dar asa cred...

      De pe telefon? :DDD nu pot sa sufar smartphone-ul. De mult tot zic ca o sa scriu de ce prefer telefoanele cu taste. Nu tin telefonul pe date mobile si internet ca sa nu fiu nevoita sa-l pun toata ziua la incarcat. E adevarat ca am cateva sute de mega care se pierd lunar, dar macar nu ma enervez inutil. Am smatphone de mai bine de jumatate de an si il URASSSCCCCC!

      Arabii, turcii, astia de prin Orientul Apropiat si Mijlociu poarta frecvent barba si/sau mustata. Nu la toti la sta bine - mie de exemplu nu-mi place deloc Mete cu mustata, dar unora, care au trasaturi de arabi, de indieni, asa, cu buzele late, mustata le mai acopera gura prea efeminata. Si poate ca da, o fi si un semn de masculinitate, de virilitate, stiu eu?

      Ștergere
    14. Ce conquistador e Soner aunci :)) Eu am dat like si apoi am vazut de cine sunt facute dupa miile de joculete si altele. Si mereu aceleasi. I am bored. Eu vroiam sa povestesc nu sa ma joc de aceea site-ul a venit ca o mana cereasca :) Cu tine si cu doamna Balanescu am cele mai frumoase discutii. Asa ma bucur ca am si eu cu cine povesti :)

      Da, de pe telefon, mi-am descarcat aplicatia de FB, si acum si Instagram. Si eu aveam un Nokia C3, dar la cate cazaturi a avut m-a lasat pe drum, desi a rezistat ani buni. Nokia sunt telefoane bune. Si apoi mi l-a lasat tata pe al lui, e cu android nu e smart. Pana m-am obisnuit cu touch a fost ciudat dar e ok acum. Scriu si eu mai repede acum :)) Iar laptopul e deja veteran, i-au cazut unele taste, unele nu merg, scriu cu on screen keyboard, e distractie mare :)) La anul vreau sa imi iau altul, pana atunci e foarte bun si asta, adica merge, nu am treaba cu el. Doar ca e mai incet si scriu cu on screen. Cum intru ziua de pe telefon si doar seara de pe el nu are rost sa imi iau acum. Ai dreptate cu incarcatul, si al meu e zilnic la incarcat :)) Dar are si el ceva ca si inainte nu tinea bateria atat de mult.

      Eu tind sa cred ca la ei e vreun simbol ceva mustata asta. Da lui Mete nu ii sta bine deloc. Si mai sunt si altii in aceeasi situatie dar trebuie sa isi lase pentru rol.

      Pupici :-*

      Ștergere
    15. Dar sunt si pagini mai k lumea, Ale. Insa trebuie sa le cauti, ce-i drept.

      Ai dreptate, și eu am scăpat Samsung-ul meu pe jos în Kaufland, i-au sărit toate capacele, s-a dezmembrat de am crezut că e mortus-aleluia, dar n-a avut nimic...! Si eu m-am obisnuit greu cu touch-screen-ul, nu asta e problema, dar are niste bug-uri (suna singur pe cine vrea el, de regula ultimul nr. format, si altele) plus ca nu are functiile de la unul cu taste. De exemplu un mesaj care-mi place nu-l pot salva intr-o arhiva, pt ca nu exista asa ceva. Si al meu e tot cu Android pe el, ar fi trebuit sa fie altceva?

      Scrii cu tastatura de pe ecran ?!?!?!? =D> cred ca mi-as vinde blogul daca as fi nevoita sa scriu cu mouse-ul...

      Ștergere
    16. Or fi, nu zic ca nu. Na, nu la toata lumea ii place sa povesteasca despre seriale si asa. Eu din intamplare am dat peste site-ul tau si am prins curaj si am zis sa scriu si eu. De alte site-uri nu am dat, doar de paginile si grupurile despre serial. Nu stiu ce ar trebui sa aibe, nu stiu ce fac si ce nu fac smartphones astea. Eu doar stiu ca asta ce mi l-a lasat tata are android ca pot sa intru pe Instagram, mai mult ma depaseste :)))

      Nu scriu tot cu tastatura de pe ecran, doar anumite taste nu imi merg si pe acelea le iau de pe on screen keyboard. De exemplu: g,h,; nu imi merg si astea le folosesc des. Acum ti le-am pus de pe on screen. Si tasta t a cazut de tot. Asa ca si pe asta o mai pun. Uneori aici lipseste t cand iti scriu pentru ca eu apas pe ea si nu se pune si vad dupa ce am publicat. M-am obisnui sa pun de pe on screen acum dar cand a trebuit sa scriu disertatia a fost mai dificil. A trebuit sa am rabdare de fier pentru ca te tine pe loc. Am si calculator dar mi se blocheaza si se stinge, are multi anisori si el, ce sa ii faci. Nici astea nu dureaza forever, se mai strica, ca si omul de alfel. Dar acum ca am terminat masterul nu e urgent alt laptop. Imi e ok asta, mai ales ca intru in principal seara si ziua intru de pe telefon. Asa ca investitia asta ramane pentru la anul. Desi la anul am zis ca plec in Mexic, dar mai aman pentru ca am de strans finante si mai apare cate ceva si vreau sa fac si aia si aia si se tot amana cealalta :)) Eheee, fara finante nu prea poti sa faci nimic.

      Te pup

      Ștergere
    17. Te inteleg perfect, eu nu intru pe facebook, ci dau like la anumite pagini pe care facebook mi le da acolo, intr-o lista pe dreapta ecranului sa dau like. Nu caut decat anumite pagini, cu rezumate la serialele turcesti in engleza, dar greu tare dau de cate una...:((

      Si eu am probleme cu o tasta careia i-a sarit capacelul patrat si trebuie sa apas pe un fel de butonel foarte mic si subtire aflat pe mijlocul patratului unde era capacul tastei. e vorba de litera î . probabil se observa ca de multe ori nu se tasteaza, din cauza ca trebuie sa apas si in viteza ramane doar atinsa, nu apasata, tasta asta.

      Ma duc sa-mi fac o salata, sunt lihnita!

      Pupici!

      Ștergere
    18. Eu am cautat la inceput si apoi tot asa din dreapta la sugestii. Te inteleg referitor la tasta, asa patesc si eu cu t. Nu mai e deloc si apas si nu se pune. Sper ca ti-a picat bine salata :D Si eu m-am dus ieri sa imi iau si nu aveau :( Sper ca si ziua de ieru a fost ok, mine was a bit weird dar nu conteaza. Azi e o noua zi :D

      Pup

      Ștergere
    19. Da, ms. Nu era vorba de salata verde pur si simplu, ci de O SALATA. Cateva foi de salata, 2 rosii, branza feta sau cascaval taiat cubulete, putina friptura de pui sau sunca/muschi file - bucatele mici, un morcov mic ras, cateva masline, sare, piper - f. putin, patrunjel verde tocat, ulei+otet balsamic = yummy! :P

      Ștergere
    20. Eu salata verde am cautat. Aveau pe la supermarket dar nu arata ok si era si scumpa. Si m-a mai enervat si o tanti. Dupa ce si asa eram asa ametita si ma dureau toate cele. Ca la noi, deh. Cam toti sunt cu fata la cearceaf si se iau de tine din orice motiv :)) Daca nu au altceva de facut :P

      Nu tot mereu am prins salata buna. O data la Auchan am luat una buna, buna. Si era si cruda dar ieri nu am ajuns acolo. Si de unde luam din zona inca nu adusesera marfa si eram pe jos, fara masina, si am zis sa opresc sa iau. Asa ca am oprit cu o statie inainte de capatul de linie. Dar nu aveau si inca am ramas cu pofta :)) Ieri am mers pe jos ceva, si cu doua plase. Desi ador sa merg pe jos, cand ai si greutati parca te tine pe loc :)) Am mers jumatate de drum ca apoi m-a dus un unchi acasa. Deh mi se desumflasera o roata si cu pompa ce o am nu am putut umfla asa ca am luat-o pe jos si apoi cu autobuzul ca trebuia sa ajung neaparat pana in oras. Eu stau cam la 40 km de Brasov, si in facultate am facut naveta. Si masinile astea, se mai strica. Dar acum a fost roata, nu masina. Masina niciodata nu m-a lasat in drum. Rotile mai fac pe nebunele. Dar o sa le pun pe cele de vara si alea nu am treaba cu ele. Asta cea de pe dreapta fata are ceva. Desi am dus-o la vulcanizare tot face pe nebuna, sa nu fi luat vreun cui.

      Suna bine ce zici tu acolo, ai mila de mine!!! Eu sunt tauroaica pofticioasa :)) Si la Tradarea cand ii vad pe aia mereu mancand, parca ma apuca si pe mine foamea :)) Eu am tinut post toata saptamana. Doar azi m-a pus mama sa gust daca e sarata salata de boeuf si m-am indulcit dar doar atat, vreo doua linguri cat am luat, ca tot mancare de post am mancat apoi. Si maine mai tin si de sambata ca ma apuc de gatit, nu cred ca mai rezist :)) Eu nu prea pun otet in salate. Cand fac pentru toti imi pun eu separat si restul o las cu otet, dar eu nu ma prea impac cu el.
      Imi place sa pun avocado in salata si sa pun si putina lamaie. Iese tare buna :X

      Noapte buna :-*

      Ștergere
    21. Ce bine ca ai mai multe optiuni in apropierea ta. Noi n-avem decat Kaufland. Si Lidl, dar sincer, nu prea am ce lua de acolo, si Billa, dar zice lumea ca e cel mai scump. Eu daca doar acolo gasesc ceva ce am nevoie, nu ma uit cat costa. Ce daca e cu 50 de bani mai scump decat in alta parte? Nu stiu, da' am vazut pe unii ca se duc sa ia de la nu-stiu-care market doar pt ca un produs e mai ieftin cu 10-15 bani decat in alt loc !!! =D>

      Insa de regula imi fac cumparaturile de la doua marketuri locale: unul care e langa o piata, si altul la capatul zonei de blocuri unde stau eu. Nu am masina, de aceea le prefer pe astea. Si deseori, la market-ul (ce pompos suna!) de la scara vecina, ca au cam de toate legume si fructe, paine, lapte, branzeturi, carne, etc. Doar ca-s putine sortimentele, dar cand ai neaparata nevoie de ceva, nu mai conteaza.

      Aaaa, :D eu nu tin post, pt ca trebuie sa beau lapte si sa pap branzeturi (sa am calciu, deh! :P) asa ca nu-s pofticioasa cand mananca Hasefe cate ceva cu toata lumea la masa, pe-acolo.

      Nu-mi place gustul de avocado. Si la mancare, nu amestec felurile, ori mananc mancare, ori desert. Nu-mi place ciorba de corcoduse - stiu ca in Ardeal se mananca asa ceva (in cazul asta pe cand o prajitura de fasole verde? :D) si nici friptura de vita cu sos de ciocolata de la cel mai in voga restaurant din Piatra Neamt. De altfel n-am intrat niciodata in el, dar are la aproape toate mancarurile sos de ciocolata. Sa-l manance ei, eu il prefer pe o prajitura cu blat de negresa si crema de frisca aromata cu niste portocala rasa. d-)

      O zi excelenta si spor la tot ceea ce faci! Eu azi am chef de curatenie plus salata boeuf plus inca ceva de mancare, vad eu ce.

      Ștergere
  4. Adica fata pe care Tugrul a impuscat-o era fiica lui Arif??
    Cata cruzime....
    Si ce rele va mai face Turgul?
    Pe cine va mai omora?
    Lasand asta la o parte....
    Multe laude Oana esti foarte buna te admir!!BRAVO!
    Depui efort pentru acest blog
    Fara tine ar fi trebuit sa stam si sa ne uitam la tot filmul 2 ore...Dar de ce fac asta??
    Ar trebui sa iti cerem scuze pentru ca, normal, Tu faci toata treaba
    PS. Cei care insulta sa isi tina parerile pentru ei ca oricum nu sunt vedete si oana nu le baga pe site
    Asa ca nu va mai dati mari
    PS2. Oana Felicitari si nu ii lua in seama
    Scz daca am greseli
    Emma...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emma, multumesc de aprecieri. Da, Tugrul este foarte crud - o cruzime gratuita, zic eu, ca nu inteleg ce ar avea un om de demonstrat printr-o asemenea crima??? :-SS

      Cat despre insultele din trecut, nu stiu daca celebritatea inseamna ca ai dreptul de a insulta pe cineva. Ceea ce apare in presa si la tv, cu vedete care se porcaie in direct, acelea sunt contracte de publicitate, asa trebuie sa faca, e un rol de jucat, pentru care ambele parti primesc bani. In realitate adultii nu se jignesc pe fatza si nu cu cuvinte de genul "proasto, Kurvo, etc (cum am primit eu pe blog)" plus injuraturi neaose, mai ales nu faci asta cu persoane pe care nu le cunosti. Adica nu stiu, dar eu pana acum nu am vazut in realitate insulte, decat foarte rar si la oameni declasati (betivi, cersetori, etc). Comportamentul asta e specific copiiilor, care nu au inca discernamantul dezvoltat. Adultii nu fac asa, poti jigni pe cineva si numai cu o privire bine tintita :) sau cu cateva cuvinte cu subinteles, nu este nevoie sa te cobori atat de mult incat sa insulti prin termeni radicali..... Daca faci asta, arata ca nu te duce capul, si doar de atata esti in stare.

      Ștergere
    2. Pe bune ai primit asa insulte pe blog? Ce oameni... Oricum cei care fac asa ceva se insulta de fapt pe ei insisi... Si arata ce fel de persoane sunt... Not interesting anyway :)))

      Ștergere
    3. Da.. si nu numai eu am primit insulte, dar am scris mai multe articole referitoare la insultele adresate mie, desi uneori am evaluat gresit persoana care-mi lasase acele comentarii - nu era cine credeam eu - vezi articolul "Nu inteleg ...".

      http://www.pulbere-de-stele.com/2011/05/userului-anonim-care-insulta-si-jigneste.html

      http://www.pulbere-de-stele.com/2014/08/tu-ti-cratima-ma-tii.html

      http://www.pulbere-de-stele.com/2014/05/nu-inteleg.html

      http://www.pulbere-de-stele.com/2013/06/diferenta-dintre-un-forum-si-un-blog.html

      Si mai sunt mesaje lasate acum cateva saptamani, doua am pastrat. Si stiu si cine le-a scris :))) nu le las pe blog pt ca unii zic ca te penalizeaza Google daca ai cuvinte licentioase. Nu stiu daca e adevarat dar nici nu vrea sa aflu pe pielea mea. Oricum, nu vreau ca blogul meu sa fie o colectie de insulte si injuraturi cum vad pe alte site-uri. Mai zici cate ceva ce te nemultumeste, perfect de acord, dar tonul general sa fie ok, totusi.
      Aici sunt cele doua comentarii recente:
      http://2.bp.blogspot.com/-h0KCt36BSLA/VRx138FggVI/AAAAAAAABx4/jRlhrgJXqKI/s1600/comment.jpg

      Ștergere
    4. Mda....No comment! Parca e tipic, asa ca la noi. Invidia e mare, unii nu au o viata asa ca incearca sa faca spectacol pe unde pot. Patetic! Eu am patit ceva de genul, dar cu latini, erau fanatici din astia nebuni. Am scris si eu un comentariu pe youtube si au sarit pe capul meu si scriau fel si fel. Dar scriau atat de prost in spaniola.., Si eu stiu sa scriu mai bine decat ei, si nu e limba mea materna :)) Macar asta m-a facut sa ma simt mai bine :)). Oricum nu ma afecteaza pentru ca se insulta pe ei de fapt. Nu ai sa le ceri unora, atata ii duce capul, atata pot. Dar cum fac asemenea chestii, nu cred ca au ceva in capul ala... Substanta cenusie le lipseste cu desavarsire =)))

      Ștergere
    5. Nu stiu ce este si a inceput sa nu ma mai intereseze. Sterg comentariile cu insulte si atata tot. La o vreme ajunsesem sa cred ca e o colega de breasla - una dusa cu capu' :D - dar dupa aia am zis ca oricum lumea din apropierea mea nu prea stie ce fac eu pe net (urasc sa stie rudele si colegii de serviciu despre treburile mele - o fi si asta o buba la cap, nu stiu, dar nu e treaba lor ce fac eu cu timpul meu liber). Dupa aceea mi-am zis ca am vazut prea multe drame turcesti, ia sa fiu eu mai putin suspicioasa...!

      Ștergere
    6. Asa si trebuie. Unii sunt dusi cu capul :P Cine stie cine o fi dar cred ca cel mai bine e sa ii ignori. E bine ca le stergi comentariile si asta e. Sa se duca sa isi verse veninul in alta parte. He dicho! :D

      Ce colega de breasla? :))

      Ștergere
    7. Ei, neah! :P oricum n-o cunosti...

      Ștergere
    8. Daca nu e nice person nici nu ma intereseaza sa o cunosc :)) Pupici

      Ștergere
  5. OANA:1. Nu, Filiz apare ca fost cunostinta a lui Soner. din Londra se stiau.2. da, Feriha iar a fost "trasa" de par, am mai spus...3. Cum se ternina Tradarea, nu mai "angajez" la alte seriale si promit sa vizitez tot blog-ul, ca TOT este foarte interessant!!!!!
    Haiede, a inceput serialul, episod 100, sper sa fie bun...O seara placuta vva doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca te-ai delectat cu episodul 100 :)
      Multumesc tare mult de lamuriri... si inca 2 intrebari, daca s-a aratat pana acum:
      1. Cine a rapit-o pe Bahar, pana la urma?
      2. Ce-i cu Tugrul, asta si ce vrea el?

      Ștergere
    2. 1) Carolin a trimis sa fie rapita Bahar. Doar scorpia putea face asta... 2) Tugrul e varul lui Arif. Arif l-a omorit pe fratele lui Tugrul, care i-a ucis cel mai bun prieten, pentru a se razbuna. Tugrul a suferit dupa fratele sau si a trebuit sa il vada si pe tatal sau suferind si murind sufleteste pe zi ce trece, pana ce a murit cu adevarat. Chiar dupa atatia ani, e inca plin de resentimente si vrea ca Arif sa plateasca, sa ii faca viata un calvar. Si a inceput deja, i-a ucis fata, o vaneaza pe Cemile pentru ca stie ca Arif o iubeste, etc. O sa faca multe Tugrul asta...

      Ștergere
    3. Pfoaileu, ce complicat cu Tugrul asta! Ce lant al slabiciunilor, pardon., al crimelor... mereu se razbuna personajele astea din serialele turcesti. Oare poporul turc o fi asa un mare grup de oameni razbunatori?

      Multumesc mult, Ale, de lamuriri! :-f :-*

      Ștergere
    4. Nu ai pentru ce sa imi multumesti :) Ma bucur ca am putut fi si eu de ajutor macar o data. Da, e nebunie cu Tugrul asta. Pura umplutura. Nu cred ca toti sunt asa razbunatori, poate unii. Dar si pe la noi mai sunt din astia. Am dat si eu drumul la Kanal D mai devreme intr-o zi si ce vad. Un specimen si-a ucis ambele fiice pentru ca sotia lui vroia sa divorteze. Si apoi s-a sinucis. Nu stiu uneori am impresia ca bolile mentale sunt folosite ca o scuza sa ii scoata pe unii din probleme. Nu tot timpul sunt si reale. De exemplu sa ii salveze de inchisoare. Dar nenea asta normal la cap nu era oricum...

      Ștergere
    5. Cum sa nu-ti multumesc daca ma scutesti de vazut episoadele in romaeste pe net? Adica imi salvezi din timp? :)

      Ziceam de popor de razbunatori pt ca in toate serialele turcesti cam toate personajele la un moment dat au de razbunat cate ceva. De exemplu in Fatmagul: ea se razbuna pe cei 3 violatori (perfect de acord cu ceea ce face), Kerim se razbuna pe fostii prieteni si pe Mustafa, Mustafa se razbuna pe Kerim, Yasaranii se razboiesc intre ei si cu Munir bey, Meltem se razbuna pe Yasarani... si tot asa, toata lumea se razbuna pe toata lumea. Chiar nu mai e loc de justitia divina in asemenea cazuri!

      Ștergere
    6. Or fi razbunatori, no idea. Dar intr-adevar cam multa razbunare in serialele astea. Si ce e prea mult, strica :))

      Ștergere
  6. Stiti cumva cum se numeste melodia de la sfarsitul episodului 101...cea cantata de Mete si Suleyman?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Melodia se numeste "Ne tadı var bu dünyanın ~ Lumea asta nu are gust".

      Ștergere
  7. Apropo de turci, IATA, OANA , ce se intimpla, in zilele astea.,la ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Habar n-am, nu ma uit la stiri...

      Ștergere
    2. Nici eu nu ma uit la stiri de obicei. Doar am auzit ceva la radio, ziceau ca nu stiu ce s-ar fi intamplat la Istanbul... Mai mult nu stiu :)) Ma duc la somnic, mai raspund si maine. Dimineata mi-am pus ceasul sa sune sa ma duc la maslu.

      Iyi Geceler dragelor!

      Ștergere
    3. Problemele altora - ca si tara, ma refer - e chiar ultimul lucru de care am timp... alta data aveam, acum... ma trezesc la 4 dimineata sa mai muncesc la blog... :P ziua nu prea am vreme.

      Ștergere
  8. OANA si ALE: Bravo, avveti dreptate! cu sezonul 2 (inclusiv...motivele..) SI DA, nimic nu e intimplator! Voi reveni cu mesaj pe rpivat F catre amindoua, ca "mi-au venit" niste udei..apropo de seriale turcesti!. DA, ai dreptate cu serialele occidentale, MAI ALES ENGLEZESSTI !. Sora mea urmareste "Downton Abbey", eu intentionat, m-am ferit sa nu ma "prinda"! Pe ce canal e POLDRAK, sau e pe net, doar, ce m-a placut al vechi!
    O d.m. frumoasa! Sa vina primavraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poldark il vad pe net, deocamdata, pe filmehd punct net / seriale . Downton Abbey a foarte fain si ca subiect, are si suspans, si toalete, si personaje - batrana Violet este sarea si piperul serialului :))) - e bun si ca document istoric pe alocuri si ca relatii dintre mosieri si servitorii casei (asa am aflat si eu care sunt rangurile servitorimii, ce-i acela un lacheu si care-i diferenta dintre el si seful servitorilor, etc). Mie, una, imi place tare mult serialul acesta, pacat ca nu vrei sa-l urmaresti...

      Ștergere
    2. Violet este interpretata de nimeni alta decat Dame Maggie Smith, una din marile actrite englezesti. Cu talentul domniei sale si cu bogata experienta adunata in atatia ani de cariera, nu ma mira ca face din personaj un masterpiece. Se zvonea ca ar parasi serialul, sper sa fie doar zvonuri si sa nu plece.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.