marți, 31 martie 2015

Tradarea episodul 102 rezumat





Tradarea episodul 102 rezumat
Petrecerea se termină și fiecare pleacă pe la casa lui. Osman merge la Ayca unde vor lămuri cine pe cine iubește, Soner cu Bahar și Deniz pleacă acasă unde Soner și Bahar mai rămân de vorbă, Hakan cu Zehra ajung și ei la Ekrem, căruia nu i-a convenit această vizită.

Tradarea episodul 102 rezumat
Cemile și Arif se pregătesc de căsătorie și depun actele. Tugrul îi joacă o farsă de prost gust lui Cemile când face poza pentru certificat, dar după aceea ea nu se pierde cu firea și nu-i povestește lui Arif prin ce a trecut. Cei doi se vor căsători, spre surpriza lui Carolin, Ekrem, Neriman și Kemal. Cu toate că unii încă o vor bârfi pe Cemile, colegii de la atelier o apreciază și îi vor face un tort cu această ocazie. Însă dintre toți, Tugrul este cel mai invidios pe această căsătorie. Vine și ziua oficierii cununiei, toți cunoscuții sunt acolo să se bucure de eveniment, numai Osman lipsește.

Tradarea episodul 102 rezumat
De ziua lui Soner, Suleyman, Bahar și Deniz îi fac o surpriză foarte specială pe care el o gustă din plin. După acea seară, cei doi îndrăgostiți devin și mai apropiați, lucru pe care îl vor afișa la celebrarea începerii fundației în memoria lui Aylin, apropiere care pe Filiz o deranjează. Amiciția dintre Suleyman și Seda, prietena lui Bahar, evoluează și ea ajunge să i-l prezinte mamei ei.

Tradarea episodul 102 rezumat
Carolin îl face pe Ekrem s-o creadă când îl acuză pe Hakan, jucând o scenă în care se preface în fața lui Hakan că-i este rău, apoi îl aduce deasupra ei pe pat exact când Ekrem intră în casă și astfel totul pare ca un viol din care Carolin încearcă disperată să scape. Cu toate că Hakan spune sincer că femeia minte, Ekrem crede ce a văzut cu ochii lui și îl ia la bătaie pe fiul său, nebănuind câtă perversitate poate exista în Carolin. Ekrem îi arată lui Hakan analizele de compatibilitate puse de Carolin în dormitorul lui, și îl întreabă ce este cu ele? Carolin, ca să aibă avantaj în fața lui Hakan susține că el ar fi forțat-o să se căsătorească cu el. Până la urmă, Ekrem sătul de scandal și manevrat de Carolin, îl alungă pe fiul său din casă, acesta plecând împreună cu Zehra acasă la el, apoi îi va povesti lui Cemile prin ce a trecut.

Tradarea episodul 102 rezumat

Episodul se termină cu Soner care își petrece o seară la bar, îmbătându-se foarte tare. Când vine acasă, bate la ușa lui Bahar apoi ea îl duce sub duș ca să-și revină, dar acolo, își amintesc amândoi cât de mult se iubesc ...


sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.103

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




36 de comentarii:

  1. Nici ca nu dispare din scena Carolin asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim, Oana! Ah, ce nasuc am avut...inca din episodul 99, am banuit/simtit ca intre Suleyman si Seda s-ar contura o atractie...Confirmat si in ep. 100. Iar acum, in ep. 102 se vede ca da! Iata ceva bun, adica mi se pare normal, ca intre personaje, deja existente sa se nasca o relatie, nu e nici fortat si, de fapt, ,Suleyman cel Bun, sa aibe parte si el de fericire!
    O luna aprilie frumoasa va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma bucur pt Suleyman. Era pacat de el sa ramana singur, pt ca un suflet bun ca al lui nu merita pedeapsa singuratatii.. :) Un aprilie fara pacaleli!

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. subscriu. Desi mie actrita imi place, dar personajul e infect :)

      Ștergere
  4. Multumim pentru cele mai frumoase rezumate, Oana. Suleyman merita si el dreptul la fericire. Eu urmaresc episoadele si la televizor si iti citesc si rezumatele.Maine , de ziua mea sper sa vad numai personaje care nu ma enerveaza, asa, drept cadou.Multumim inca o data pentru rezumate . Ele sunt salvatoare . Eu ma numesc Alexandra . Nu se va vedea decat Anonim. Eu tineam sa iti multumesc pentru prima data.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru apreciere, Alexandra :) :-f Da, Suleyman are dreptul la o viata frumoasa. Iti spun la multi ani cu sanatate si fericire de pe acum, cine stie, maine poate uit ! :)

      Ștergere
    2. Multumesc ! Câte urări şi pupici nu am primit azi... :) . Cât despre asta..."născută" e cuvântul .:)

      Ștergere
    3. Cuvântul pentru doamna Dana Antoaneta ,deoarece nu ştia că sunt fată.

      Ștergere
    4. Da, Alexandra, multumesc! De fapt, tu ai semnat cu numele tau. Nu am citit atunci, decit primele rinduri, repezita...deh! LA MULTI ANI inca odata!

      Ștergere
  5. Multumim pentru rezumate,le citesc cu mare interes,dar urmaresc si filmul.Sper sa i se infunde odata Carolinei.Atata dezbinare si durere a iscat,incat astept nerabdatoare momentul scadentei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sper, dar deocamdata nu stiu daca pateste ceva au ba. Adica pateste, o rusine, dar la tupeul ei,. nu stiu cat o sa-i pese.

      Ștergere
    2. Multumim pt rezumate,de abia astept sa le citesc.Nici mie numi place Carolin,dar asta i rolul.Suleyman e f simpatic si intelept

      Ștergere
  6. Carolin nu plateste niciodata si nu pateste nimic. Sunt sigura ca o sa ramana milionara si ca va umbla in continuare dupa barbati cu bani... E realitatea pura, scorpiile si usuraticele traiesc cel mai bine si au noroc. Pe bune acum!!! Personajul e odios, mie care imi plac personajele negative de regula nu mi-a placut deloc. Imi vine sa o iau la bataie :)) Si barbatii astia care cred in lacrimile ei false si sunt marionetele ei ma fac sa rad. Ali si Ekrem cam asa sunt. Kenan toti nu parea asa de prostut.

    Uuu porumbeii Cemile si Arif se casatoresc. Cat de mult a barfit-o lumea, de parca cine stie ce a facut! Cred ca toate tantile alea erau niste nefericite de o tot analizau zilnic. Acum ma gandeam: Cemile a fost iubita de 3 barbati: Ali(la inceput), Hikmet si Arif. Si mai era si avocatul care o placea si o umplea de flori dar nu l-a vrut ea. Dupa mine cel mai bine dadea cu Ali. Hikmet mi-a placut dar pacat ca nu au dezvoltat relatia lor, poate putin si casnicia lor. Dar a venit nebunul de Ali si a facut ordine, nu cumva Pescarul sa o atinga pe Cemile, ,,femeia lui" cum spunea el ;))) Il preferam pe acel actor decat pe cel care e Arif. Arif nici acum nu imi place si nu stiu de ce. Sunt draguti si au avut scene frumoase, dar nu imi place :)) Is it just me? In reclama aratau o scena cu Cemile si Hasefe. Cred ca Cemile se pregatea pentru nunta iar Hasefe ii spune ceva de genul: Iarta-l pe Ali al meu... Adica femeia a trait cu resentimente pana acum? Auci! Si eu care credeam ca intr-un fel l-a iertat, doar ca nu i-a spus-o. Ce naiva sunt :)) Astept episodul de maine sa vad ce isi spun...

    Uyy si Soner si Bahar...Am vazut scena pe net dar nu stiam in ce episod va fi. Stiu ca in sezonul acesta cam toti isi refac viata si vor avea pereche, pana si bunicuta parca. Si eu ma bucur pentru Suleyman, e asa de dragut si simpatic. Vorba mamei, vreau si eu un Suleyman, e un fel de inger pazitor pentru toti.

    Si ne apropiem cu pasi rapizi spre final... :((

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carolin va fi demascata de Hakan in fatza lui Ekrem. N-am vazut episodul cu pricina - daca le vad si nu fac tot atunci rezumatele, le uit - dar stiu din wikipedia, sezonul 3 ca Hakan o face pe carolin sa creada ca l-a cucerit, ea il invita sa petreaca impreuna la un hotel, iar el il cheama si pe Ekrem acolo. Si cand tocmai erau "in actiune", Ekrem intra in camera si ii vede. Mie asta mi se pare ceva naspa, oricat de carolin ai fi tu... cred ca de aia si pleaca pana la urma in Olanda, acasa la ea..

      Ștergere
    2. Ma bucur ca o va demasca. Fata de asemenea specimene nu vad de ce s-ar avea consideratie... No mercy! Asa cum nici ea nu a avut pentru nimeni. Si inca mi se pare putin ce pateste. Da, se va intoarce la ea dar va trai bine si va pune mana pe alt naiv cu bani. Pun pariu. Bine ca ii arata nesuferitului de Ekrem adevarata fata a scorpionului...Alt odios. Iar nea Tugrul are o fata de broscuta. Saraca Cemile ce tremura cand ii spunea sa stea la poza. Neriman si toate tatele alea sunt absolut odioase. O fac pe Cemile stricata si mai stiu eu ce si apoi vin cu zaharelul. Cand femeia chiar nu a facut nimic. Deja e deplasat, cum pisici sa te casatoresti fara macar sa te cunosti cu omul acela, sa iesiti, etc. Ceea ce au facut ei e absolut normal. Mentalitate ingusta, dar ce sa le ceri, oricum creier nu prea aveau asa ca...

      Ștergere
    3. Am raspuns o gramada apoi nush ce tasta am apasat si m-am delogat fara sa vreau :(( in esenta ziceam ca Neriman si Mesude sunt prototipurile tzatzelor de pe la noi, dar macar cele doua din serial barfesc pe ceea ce vad, insa catzele noastre mioritice barfesc si inventeaza de mama focului...! Sa te fereasca sfantul sa intri in gura catzelor de Romania, ca stiu ele si ce nici n-ai visat vreodata ca faci!

      Ștergere
    4. Si eu am patit la fel o data. Mi s-a dus nu stiu unde cursorul si am pierdut tot :(( Deci stiu cum e. Da, seamana cu cele de la noi perfect. Nu le sufar dar ma amuza. Sunt niste personaje satirice asa. Si cum le imbraca si le machiaza... =))

      Cele de la noi stiu si la ce ora ai dormit, cu cine, cum, unde, si toate vrute si nevrute =)) Ce sa ii faci, gura lumii a existat dintotdeauna. Si o sa existe pana la final... De asta nu scapam ever.

      Ștergere
    5. Mai ales Neriman, imbracata ca la piatza si cu machiajul ala strident, de centurista la pensie :D =))
      Cand o vad data pe la ochi cu verdele ala de parca-i mucegai de branza imputita de cateva luni, imi vine sa schimb canalul... !

      Mesude e o imitatoare a maica-sii. Dar mai copilaroasa si mai naiva uneori, alteori mai rea.

      Ștergere
    6. Neriman e minunata =)) Cum sa nu iti placa draga Neriman??? Alah Alah :P Eu pic de ras cand vad cum o machiaza mai ales cu verdele ala si cand ii fac parul de zici ca a fost electrocuta. Da, Mesude e o alta varianta a ei dar e mai bitchy

      Ștergere
    7. :D imi aminteste de o colega de serviciu - nu stiu daca intre timp nu cumva a parasit sistemul, era la noi acum vreo 15 ani, asa ceva - cu acelasi caracter infect, dar foarte, foarte frumoasa. Aproape ca nu-ti venea sa crezi ca e asa de tzatza si de lipsita de stil/diplomatie, etc, samd, cand aparitia ei fizica era atat de incantatoare pentru ochi!

      Ștergere
    8. Mda. Numai ca unii nu au si in interior ceea ce se afiseaza in exterior :) Uneori sunt in echilibru ambele parti.

      Ștergere
  7. Nici mie nu-mi place ARIF, draga ALE! ieri am realizat de ce: e u personaj, tipic, slav, rus, parca din Dostoievsi!!!! Si, desi l-am citit pe acel faimos scriitor rus, din adolescenta, nu mi-au placut eroii sai! Dar, o inteleg pe Cemile, am comentat la ep. 11: e facuta sa ALINE!!!!!!!!!!!! Sa fie alaturi de omul iubit! De suferintele sale! ESTE exact OPUSUL CAROLINEI, acum imi dau seama ce au urmarit realizatorii serialului! Carolina o duce bine si in ultimul episod, l-am citit (rezumatul) pe un alt blog-f. greu se derula, am inteles ca ea se distreaza in Olanda...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, suntem de aceeasi parere. Nu reuseste sa ma imbuneze nici cum actorul care il joaca pe acest Arif. Desi ma bucur ca se comporta frumos cu Cemile, merita si ea putina fericire dupa atata suferinta. Aveti dreptate, parca e facuta sa aline, dar pe ea cine o alina? Ea a suferit cel mai mult in acest serial, nu a avut o viata pentru ca s-a sacrificat pentru restul. E bine pana intr-un anumit punct. Pentru ca de multe ori lumea nu apreciaza sacrificiile noastre... Normal ca olandeza o duce bine, asa o duc si in viata reala aceste personaje.... iar cei buni sufera si lupta. Se vehicula la un moment dat ca actrita care o joaca s-ar fi cuplat si ea cu un afacerist turc insurat si i-ar fi facut si un copil. Deci o fi invatat ceva de la personaj. Sa ii fie de bine :)))

      Va pup

      Ștergere
    2. Nu ma mir ca turcul a parasit-o. Nu ca as cunoaste-o, nu despre actrita vorbesc, dar am impresia ca turcii cred despre femeile de origine straina ca sunt toate niste usuratice. Vezi si Meryem Uzerli. Mi se pare ca ei au prea multe prejudecati si le mentin chiar daca au ocazia sa vada ca lucrurile nu stau chiar asa cum cred ei ...

      Ștergere
    3. Intr-adevar asa pare ca gandesc.Se distreaza si ei putin si gata. Pai pe ale lor si le tin de ochii lumii si sa aibe grija de ei si pe astea de distractie si hoteluri. Meryem a ramas cu fetita. E dragalasa. Asta e, inainte, doar nu o sta sa planga dupa tip acuma. Sa ii fie de bine. Dar e culmea ca dupa ce i-a spus ca nu vrea copilul acuma zice ca o da in judecata ca nu il lasa sa o vada =))

      Ștergere
  8. IAR ANONIMULUI/ANONIMEI nascut/a in 2aprile: LA MULTI SI BUNI ANI! Sanatosi,amoniosi, luminosi, voiosi, norocosi! (de la alta berbecuta...). Sper sa vad si ep. 12, desi...e meci..la 21,0.HAI...TRADAREA! HAI TRADAREA! ( hai reluarea....)

    RăspundețiȘtergere
  9. IN TV SATELIT, ultimul numar este chiar un interviu cu actrita Wilma Elles: . s-a casatorit anul trecut, in 26 dec. cu afaceristul turc, a trecut la religia islamista, si-a ales un nume turc etc. Am mai descoperit pe net un blog ceva vedeteblog (dar tastind numele de actori din Tradarea, am ajuns la el), unde sunt biografii, interiuri cu acestia. Interesanta biografia actritei-AYLIN si a altora).
    Un w-end linsitit va doresc tuturor! Sf.Sarbatoare a Floriilor binecuvintata cu armonie si pace !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte frumos din partea ei! Desi nu ma bucur sa vad ca inca o femeie accepta suprematia (religia, etc) barbatului, dar fiecare face asa cum crede de cuviinta.

      Da, este un blog cu diverse info despre vedete, eu nu le citesc - interviurile si alte alea - pt ca oricum le uit imediat (de multi ani am o minte foarte selectiva si nu intr-un fel care sa-mi fie benefic neaparat!). Dar pentru tineri sunt foarte interesante lucrurile astea,

      Weekend linistit si tie si Florii cu pace in suflet, Dana!

      Ștergere
    2. Pai din iubire sau din interesul pentru finante unele femei accepta si asta. Nu stiu ce sa zic, daca asa a simtit, s-a convertit. Am inteles ca ar fi zis pe conturile sale ca daca e fetita nasa ei va fi Ayca Bingol si vrea sa ii puna numele Ayca. Sa fie sanatoase. Si noi cu ale noastre :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.