marți, 24 martie 2015

Tradarea episodul 97 rezumat





Tradarea episodul 97 rezumat
Hakan și Carolin își dau seama că Berrin i-a văzut și încearcă să facă față situației. La nici unul dintre ei nu-i convine această deconspirare prea devreme a jocurilor lor. Carolin nu are interesul ca Ekrem să afle ceva în acest moment, iar Hakan nu poate spune deocamdată nimănui adevărul, că el doar se preface că intră în jocul Carolinei pentru a o demasca în fața celor care au încredere în ea. Cel mai neplăcut este că Berrin îi și spune lui Cemile și lui Ahmet ce a văzut.



Tradarea episodul 97 rezumatHakan și Carolin merg la atelier la Cemile să dreagă situația, Hakan îi spune adevărul despre târgul cerut de Carolin, dar Berrin îl sună pe Ekrem și îi cere o întâlnire la un restaurant despre care îi roagă să nu-i spună lui Hakan. Ekrem notează numele restaurantului pe un notes și apoi rupe foaia pe care o pune în buzunar, dar Carolin vede toată scena. După ce Ekrem iese din cameră, ea încearcă să vadă ce a scris el pe notes mâzgălind foaia rămasă pe care se imprimase urma pixului. La restaurant apare imediat în urma lui Ekrem, Cemile care îl determină pe acesta să plece de acolo fără să fi aflat de ce l-a convocat Berrin. Cemile îi spune lui Berrin despre compatibilitatea Carolinei cu Zehra dar și despre propunerea ei de a-i forța mâna lui Hakan să se însoare cu ea.

Tradarea episodul 97 rezumat Tradarea episodul 97 rezumat

Betul și Șamil se folosesc de naivitatea Aycei și o pun să-l sune pe Mete și să-i dea o întâlnire. Mete, îndrăgostit, nu se gândește mai bine la implicațiile acestei întâlniri și se vede prins în capcana lui Șamil care îl leagă și-l bate să spună unde se află Osman. Ayca protestează degeaba că alta fusese înțelegerea dintre ei, că Șamil îl bate pe Mete în fața ochilor ei. Când rămân doar ei doi, Ayca îl dezleagă pe Mete și îl ajută să ajungă în stradă. Mete, ca să-i mulțumească și ca s-o câștige definitiv de partea lui, o sărută pasional, iar ea, de emoție, scapă cuțitul cu care l-a dezlegat în stradă, fără să-și dea seama.

Tradarea episodul 97 rezumat
Cemile vine din nou la Arif ca să ia masa cu fiul ei. În acest timp cineva de încredere le spune despre Mete că e prins de Șamil și cei doi se pregătesc să meargă să-l salveze, dar Mete le bate la ușă. Cemile și Arif rămân la taclale până târziu în noapte, apoi ea adoarme pe o canapea. Câteva cațe, a doua zi vin la ea la atelier să-i ceară oarecum socoteală despre ceea ce vorbește lumea în cartier. Cemile și apoi Hasefe, le pun pe fugă. Însă, în ciuda acestor aparențe, există suspiciunea că Osman s-ar ascunde la Arif și de aceea vine Cemile pe acolo, așa că într-o zi Arif este subiectul unei percheziții.

Tradarea episodul 97 rezumat
Filiz se face tot mai necesară în viața lui Soner, cu toate că este evident că el trage înspre Bahar. Într-o seară cei doi merg la un restaurant împreună și ajung acasă foarte băuți. A doua zi la micul dejun atmosfera este tensionată. În aceste consiții, între Bahar și Soner se instalează o răceală evidentă, dar într-o zi Bahar nu mai suportă și începe să-l ia la întrebări pe Soner, lucru care acestuia nu-i displace deloc. Carolin îl forțează pe Hakan să semneze promisiunea căsătoriei în schimbul donării unui rinichi. Dar toate planurile ei se vor dovedi în zadar pentru că și Bahar este compatibilă cu Zehra. Cemile și restul familiei află aceasta tocmai când Carolin și Hakan se căsătoreau. Înainte ca vreunul dintre ei să spună "da", intră în sala de ceremonii Berrin și Cemile...

sursă foto: capturi video de pe kanald.com.tr

 episodul următor: Trădarea ep.98

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.