luni, 23 martie 2015

Yaman episodul 37 rezumat





Yaman episodul 37 rezumat
La familia Serez este o mică petrecere de ziua lui Yaman la care într-un târziu vine și Asîm, beat. Ender îl întreabă cam cât a băut iar el recunoaște că a băut toată ziua. Kenan se desprinde de grup și vine către Asîm cu intenția să treacă mai departe, dar bătrânul îl oprește, îi dă un cap în nas și apoi îl amenință că dacă-i ia ce-i al lui, îl omoară (aluzie la Sude). Petrecerea se încheie iar tinerii se duc pe plajă în jurul unui foc să se distreze în continuare. Kenan se enervează că nu a putut să riposteze și își face bagajul și pleacă din căsuța lui modestă.

Yaman episodul 37 rezumat
A doua zi Asîm o invită pe Sude la o plimbare cu barca cu motor și discută foarte deschis despre viitoarea lor căsnicie, ca despre o afacere. Îi oferă o sumă de bani care va ajune la un milion de dolari în primul an, două milioane în al doilea an și 3 milioane în al cincilea an, etc. Asîm îi spune că nu va fi o marionetă în mâinile ei, dar ea trebuie să fie soția perfectă, în acest caz. Sude, foarte bucuroasă de tranzacție, acceptă târgul.


Turan Koper este în mâinile lui Nadir-portocale amare. Este legat, bătut și ținut închis. Nadir îi reproșează că în trecut i-a luat banii care i se cuveneau și îl acuză de moartea fulgerătoare a soției și copilului său în mașina care a explodat imediat după plecare. Yaman este cu Mert la facultate și primește un mesaj de la Leyla care îl așteaptă în afara clădirii să-i dea un cadou. Mira, care știa că va veni Leyla să-i dea cadoul, vine și ea și se alătură celor trei (Yaman, Leyla și Mert).

Yaman episodul 37 rezumat
Kenan se duce în Tozludere care e demolat și îl întreabă pe Giray unde este banca. Acesta glumește că vrea să-și închidă contul iar Kenan îi spune tot în glumă că da, însă îi arată un treanc de bancnote în buzunarul de la haină (bani dați de Sude). Ender și reporterul Sinan stabilesc să se vadă la el acasă pentru un anumit material. La discuție ia parte și Sude, apoi Ender părăsește brusc încăperea. Sude nu scapă ocazia de a-i vorbi pe șleau reporterului și de a-i spune că se observă că o place pe Ender. Acesta se simte dator să-i explice că el nu se atașează de oamenii cu care lucrează pentru că un profesionist nu-și afectează munca în felul acesta.

Faruk și Sedef îi dau ultimul salariu lui Kenan care pleacă de la ei, apoi Sedef spune că-și vinde casa lui Nadir, pentru că acum Sude va sta la Asîm, și poate că Faruk se va muta înapoi în casa veche și atunci ea, Sedef, se va muta la Ender ca să fie aproape de Faruk. După aceea Faruk pleacă acasă unde Ayșe vorbește prin Skype cu Leyla iar el ascultă conversația în care este vorba și despre el. Imediat se face auzit apoi îi spune Leylei că o dă afară pentru că acea casă se va vinde rapid. Un bărbat în vârstă o sună pe mama lui Yaman și îi spune că Nadir l-a găsit și l-a răpit pe Turan.

Yaman episodul 37 rezumat
Când Kenan tocmai se îndrepta către Izmir, îl sună maică-sa și îi spune despre vestea primită. Kenan coboară la Universitate și merge cu Yaman la Selim să-i ajute în această chestiune. Ender nu este deloc de acrod cu faptul că Selim îi ajută pe băieți să-și elibereze tatăl din mâinile lui Nadir. Ender trebuie să rămână cu Sinan și Asîm la Sinan acasă pentru ca să lucreze, dar Asîm o anunță că vrea să stea cu Mira înainte să plece în Statele Unite. De fapt el ia masa cu Sude și Beren, moment în care observă că Kenan este încă la Selim acasă și nu-i convine deloc acest lucru. Sinan începe s-o întrebe pe Ender despre căsnicia cu Selim (pus la cale de Sude care i-a spus că ei doi de fapt nu se iubesc și nu s-au iubit niciodată). Ea îl asigură cătotul este perfect între ei doi, dar Sinan n-o crede și aluziv, îi spune că el doar și-a exprimat niște sentimente.

Yaman episodul 37 rezumat
În acest timp Hasan îl sună pe Kenan să-i spună că Orkun îi dă de lucru, dar Kenan declină oferta și închide. Yaman și Orkun se ceartă din cauza Mirei iar Yaman spune că știe că până la urmă Mira va fi tot cu unul din clasa ei (socială) dar că acum este gelos pe ea din cauza lui Orkun și așa va rămâne. Mira, care se plimba pe acolo, aude și este dezamăgită că Yaman nu poate să treacă peste faptul de a se fi născut sărac. Ender ajunge acasă târziu în noapte cu un taxi. Yaman încă stă de vorbă cu Mira când este sunat de cineva - Nadir, care se afla lângă Turan, îi sună pe ambii băieți ai lui și le pune la telefon o conversație anterioară ...


sursă foto: capturi video de pe canalul youtube al medcezir.com

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




this article is tagged under: Yaman episodul 37 rezumat pulbere de stele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.