duminică, 29 martie 2015

Yaman episodul 39 rezumat, sezonul 2





Yaman episodul 39 rezumat, sezonul  2
A trecut o vreme de la accidentul de mașină în care Ender a murit. Sedef iese noaptea să bea ceva pe balcon și observă lumină de lanterne la Selim în casă. Îl trezește pe Faruk și ies amândoi să vadă cine e în casă. Cei doi hoți (oamenii lui Turunc Nadir), cu cagule, căutau printre acte dar îi aud pe Sedef și Faruk agitându-se și ies de urgență din vila Serez.


Yaman episodul 39 rezumat, sezonul  2
Mira este la aeroport. Vine din Statele Unite și este întâmpinată de Orkun, Eylul și alți prieteni. Mert și Eylul nu mai sunt împreună, pentru că el a fost atât de afectat de moartea mamei lui încât nu dorește să mai trăiască o durere asemănătoare. Mai aflăm din discuțiile cu Mira că după accident Selim a stat multă vreme în spital și a făcut mai multe operații până s-a refăcut. De două luni Selim, Mert și Yaman sunt pe yaht, undeva la mare, departe de Istanbul, iar Yaman are o aventură cu Sebil, care-și petrece vacanța în Turcia. Toți au numerele de mobil schimbate și nu vor să mai reia legătura cu cei apropiați. Sedef îl sună pe Selim dar el nu răspunde decât după două zile.

urmează: Yaman episodul 40

Oamenii lui Nadir îi aduc șefului lor toate datele copiate din calculatorul lui Ender. În acest timp Sedef aduce din nou servitorii casei să doarmă acolo, ca să evite situația din noaptea trecută. Suzan găsește pe scara interioară un obiect (care aparține lui Hasan). Sude, Beren și Asîm petrec într-o stațiune, iar Asîm se plânge soției sale că a pierdut bani mulți în scurt timp și că pierde în continuare dar nu prea înțelege de ce. Sude se arată încrezătoare pe față, dar se pare că ea este aceea care direcționează banii în altă parte. Orkun, care este partener cu Nadir acum, e sfătuit de acesta să se căsătorească cu Mira. Dar ea este încă foarte îndrăgostită de Yaman și chiar vorbesc la telefon mărturisind cât de dor le-a fost unul de altul. Totuși Orkun își încearcă norocul. Când Selim află de la Sedef despre hoții care au pătruns în vilă, se hotărăște să revină acasă. Ajunși acolo toți trei, amintirle redevin dureroase, mai ales pentru Selim. Yaman și Mert se revăd cu grupul de prieteni, dar Mira este cu Orkun iar Eylul are și ea alt iubit. De ambele părți revederea aceasta neașteptată este oarecum stânjenitoare.

Yaman episodul 39 rezumat, sezonul  2
Familia discută despre spargerea din vila Serez, dar nu înțeleg ce au avut de furat din moment ce nu lipsește nimic din ceea ce un hoț obișnuit ar fi căutat. Faruk le arată brelocul pierdut de Hasan, Yaman cere să-l vadă mai bine, dar nu spune nimic altceva. A doua zi Mira îl abordează pe Yaman și se tachinează reciproc pe tema iubitelor lui Yaman de la mare, respectiv pe reluarea relației cu Orkun. Mert vine acasă la Eylul și încearcă o reapropiere de ea, dar apariția lui Uzay, noul ei iubit, strică totul și cei doi se ceartă iar. Yaman cunoaște la mare o fată pe nume Elif, dar ori de câte ori se întâlnesc, se tachinează și se împung. Din greșeală Elif îi apare în față lui Yaman și la facultate și scapă cărțile pe jos. Din nou e prilej de reproșuri, dar Mert îl roagă pe Yaman s-o invite pe Elif pe la ei acasă, pentru el, ca s-o facă geloasă pe Eylul. Yaman se întâlnește iar cu Elif la un examen și așa încep să se cunoască mai bine. După ce ies din sală, Yaman o invită la ei acasă la o seară în memoria lui Ender. Din întâmplare, Mira și Orkun sunt în preajmă, iar Mira îi vede pe cei doi, devenind din nou geloasă.

Yaman episodul 39 rezumat, sezonul  2
Seara, multă lume este invitată la această comemorare. Vorbește Asîm, apoi Selim. Undeva mai aparte de mulțime se află Sinan. Sude îl vede și merge imediat la el să-l convingă să plece de acolo. Selim îl observă de la tribună, dar după ce coboară, nu-l mai reprează corect și îl confundă cu altcineva. Dar pentru că e periculos de aproape de Sinan și de Sude, o ziaristă, care știa povestea și care îi înapoiase lui Selim niște poze făcute la nunta lui Sude, îl reține până când Sinan se urcă în mașină și pleacă.

Episodul se termină cum Elif, supărată, se ia de Yaman că a lăsat-o singură cu Mert. Yaman vede că Mira e toată geloasă foc și se poartă foarte curtenitor cu Elif, până când Orkun, ca s-o oprească pe Mira să facă o scenă, o ia și o sărută lung ...

sursă foto: capturi video de pe canalul youtube al Medcezir

Notă: rezumatele episoadelor din acest serial nu vor mai fi  publicate la rând, ci în măsura în care ele pot fi vizionate. Vă mulțumesc pentru înțelegere!


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.





16 comentarii:

  1. Stiti cumva ce se intampla cu serialul la KanalD? Va fi reluat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La vara??? Eu credeam ca la sfarsitul lui aprilie dupa ce se termina Tradarea :(

      Ștergere
    2. Nu stiu, Cosmine, eu am repetat ce mi-a spus o cititoare a blogului.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Teșekulerderim! :) (scuze de greseli...)

      Ștergere
    2. Baba n-aude da' le potriveste.

      Erata cu google translate: teşekkür ederim

      Ștergere
    3. Oana sp si mie te rog frumos un de gasesc episoadele din serialul yaman traduse sunt la ep 35 multumesc frumos

      Ștergere
    4. Nu stiu daca mai sunt pe net episoade traduse din Yaman, erau pe youtube si pe viki, dar sunt sterse de un an.... sunt cateva rezumate, dar mai incolo de episodul 50, pe port.ro si pe seriale-turcesti.ro

      Ștergere
  3. Pe ce data incepe exact sezonul 2? (Din Yaman)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In reclama nu spune, deocamdata. pe de alta parte, sezonul 2 romanesc va incepe de la episodul 26 cred. Nu ajunsesera la 39, in nici un caz. Banuiesc ca dupa Dila vor baga din nou Yaman.

      Ștergere
    2. O sa inceapa sezonul 2 cu episodul 26 la kanal d ?? Eu pe internet am gasit episdoadele subtitrate pana la episodul 35... La episodul 35 nu mai am gasit subitrare

      Ștergere
    3. Nu, am inteles ca au ramas pe la episodul 22 sau 23. De acolo vor începe sezonul 2. Nu stiu de subtitrari in romana, eu le am descarcate de mai demult in engleza direct in calculatorul meu.

      Ștergere
  4. Siti comva daca va fi si sezonul 3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La noi? Da, banuiesc ca da. Nu cred ca il intrerup de tot, cumpara un numar de episoade apoi le difuzeaza, urmeaza o pauza si din nou cumpara si difuzeaza si tot asa.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.