luni, 20 aprilie 2015

Legea Pamantului episodul 6 (15, 16, 17 de la Euforia TV)





Legea Pamantului episodul 5 (15, 16, 17 de la Euforia TV)
Leyla, deși tulburată de sărutul lui Omer, se șterge la gură și pleacă în hotel. Imediat apar Dicle și Halil acolo, Halil purtând o conversație mai acidă cu Omer, care o trimite pe Dicle înăuntru (iar ea se duce în camera lui). Leyla plânge în camera ei, Selin a venit în Mardin și se află la recepție, iar Omer cu Dicle au aceeași discuție despre cum căsătoria lor este doar ca să se împace cele două familii și nimic mai mult, Omer dorind ca soția lui să plece acasă. Dar Dicle rămâne în cameră, Omer se află pe un fotoliu, și în urma discuției cu Selin, Leyla bate la ușă. Omer îi face semn din cap că Dicle este înăuntru nu este singur în cameră (Leyla nu știe că Omer s-a însurat cu Dicle) și pășesc amândoi încet către lift. Ajung jos, în fața hotelului, și din nou Omer îi declară iubire.

Legea Pamantului episodul 5 (15, 16, 17 de la Euforia TV)
A doua zi Selin pleacă împreună cu Leyla care o conduce. Ajunsă jos la recepție își ia rămas bun de la Dicle, care habar nu are pe cine îmbrățișează. Leyla se decide să plece din Mardin din cauza lui Omer și merge la medicul director să-i spună ce are de gând. Halil, care este îndrăgostit de ea, aude că vrea să plece și încearcă s-o determină să se răzgândească, dar nu reușește. Omer, și el află că Leyla pleacă la Istanbul și o urmărește pe Leyla până când o ajunge din urmă. Omer face semn taxiului să oprească și vorbește cu ea spunându-i să nu-l părăsească. Apoi o ia în mașina lui și o aduce înapoi. Seara și-o petrec împreună, sub lumina stelelor și a unui foc, împăcându-se. A doua zi, Halil este cel care se bucură cel mai mult de revenirea Leylei.

Legea Pamantului episodul 5 (15, 16, 17 de la Euforia TV)
În acest timp, la conacul Bozbeylor Zilan intră în camera Diclei, profitând de lipsa acesteia, și scoate colierul dăruit de Kureyșa din sertar punând-l pe decolteu să vadă cum îi stă. Pe geam, o servitoare o vede, dar ea nu bănuiește că are martori și fură colierul. Când Dicle ajunge acasă, constată lipsa colierului și alertează pe toată lumea. Dar imediat se ivește o altă problemă: Emin Ali îi trimite un mesaj în care o amenință cu o surpriză... Din această cauză, Binnaz este certată de Dicle. Emin Ali continuă cu mesajele.

Legea Pamantului episodul 5 (15, 16, 17 de la Euforia TV)
Kadîr și Ceylan se mai văd, fără știrea lui Gulbahar, mama lui Ceylan. Gulbahar este cântăreață într-un bar și până să ajungă Halil agă, erau intimi, dar de când acesta este stăpân, nu se mai uită la Gulbahar cu aceeași considerație, așa că ea își îndreaptă atenția către Kadîr, chiar dacă asta îi provoacă neplăceri la început. Într-o noapte, Kadîr o aduce acasă pe Gulbahar cu mașina, iar Ceylan îi vede și rămâne foarte dezamăgită de acest lucru.

Legea Pamantului episodul 5 (15, 16, 17 de la Euforia TV)
Halil, de bucurie că Leyla s-a întors, organizează o mică petrecere în onoarea ei. Acolo se află și Dicle, Kadîr, Dyiar. Oamenii lui Halil supravegheați și direcționați de Rustem, mâna lui dreaptă, la un moment dat se agită, pentru că Omer este pe cale să vină și el la petrecere....



Note: rezumatele sunt făcute după vizionarea episoadelor originale netraduse. Stop cadrele din rezumate sunt preluate de pe showtv.com.tr. Dimensionarea este aceea a televiziunii turce, de 2 ore pe episod.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv





11 comentarii:

  1. multumim mult Oana ,imi place mult acest serial ,sper a nu pierd nici un episod!

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa urmaresc macar un episod! PErsonajul prinipal -actorul nu l-am suferit ncii in INIMA nu respecta reguli, atit de anost mi s-a parut....Plus ca....seamana cu Ludovic Orban, la figura, zau....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place Ludovic Orban, care mi se pare un tip misto, fata de Omer care are o figura tipica filmelor americane din anii cinematografiei alb/negru. Mie mi se pare ca aduce cu un actor american, as zice Carry Grant, dar nu sunt sigura.

      Altfel, este prima data cand simt o atractie inexplicabila fata de un serial. Nu-mi place nimic la modul constient. Ahmet/Halil (Tolga Gulec imi place cum joaca - dar simt nevoia sa spun ca aceasta parere a mea este parerea unui spectator si nimic mai mult, eu nu am studii teatrale ori de critica de film; este ceea ce simt vizavi de un actor sau altul si intotdeauna a fost doar o parere si nimic mai mult atunci cand am zis de jocul actorilor) in rest nu ma dau in vant dupa nimic din acest film, si totusi deara de seara il urmaresc ca o obsedata :D nu mi s-a mai intamplat... nu ma inteleg...!

      Ștergere
    2. Cei de la Euforia pusesera un articol de oarecare asemanari intre protagonist si Mr Big sau cum il chema pe cel din Sex and The City. Intr-adevar domnul arata mai degraba ca un american decat ca un turc. E frumusel, desi la acting nu ma prea omor dupa el so far...

      Good night!

      Ștergere
    3. Cum spuneam si in alt comentariu in seara asta, nu mai observ jocul si alte alea :D le vad pe repede-inainte, m-am facut nesimtita la talentul lor sau la aspectul fizic :P probabil asa se intampla dupa ce devine totul ca un fel de al doilea job. Drept e ca nici la jobul de zi nu merg cu placere, dar acolo macar stiu de ce nu-mi mai place. Aici ... nu stiu de ce devin imuna la partea impresionabila a serialelor!

      Ștergere
  3. Mi se pare mie sau lipseste o buna bucata de episod? Aseara parca s-a terminat cu scena cand erau in hotel, Omer cu Dicle, si Leyla cu Selin, dar Omer si Leyla stau fiecare la fereastra camerei.

    RăspundețiȘtergere
  4. da chiar lipseste cam mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cat un episod... :) n-am stiut ca saptamana asta Euforia da cate 2 episoade zilnic din serial. Marti seara am vazut numai pe primul, si am inchis.

      Ștergere
    2. naspa ca moare omer :((

      Ștergere
    3. Oricum, in ep. 9 turcesc as zice ca Leyla se marita cu Halil... dar 'om mai vedea ce se intampla :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.