joi, 23 aprilie 2015

Legea Pamantului episodul 8 (20, 21, 22 de la Euforia TV)





Legea Pamantului episodul 8 (20, 21, 22 de la Euforia TV)
Kureyșa a aflat că Omer se va căsători și a venit la Leyla ca să facă tot posibilul să împiedice cununia. Astfel, Leyla află că Omer este însurat după tradiție cu o altă femeie. După ce pleacă de la Leyla, dă și un telefon la cel care oficiază cununii ca să fie sigură că a reușit împiedicarea căsătoriei. În câmp, Omer încearcă să ajungă la Kadîr pe zona  minată, ca să-l sprijine, apoi sună la armată să trimită o echipă de geniști și să marcheze locul apoi să-l salveze pe Kadîr. Celil și Kureyșa ajung și ei la câmpul minat. Geniștii descoperă mina de sub piciorul lui Kadîr, însă când taie firul roșu, alte două mine explodează, fără să rănească, totuși, pe vreunul din cei prezenți.

Legea Pamantului episodul 8 (20, 21, 22 de la Euforia TV)
Acasă, servitoarea Emine, aceea care a denunțat-o pe Zilan că a furat colierul, este pedepsită de Zilan care o înfierează cu un vătrai înroșit în foc. Leyla, bulversată, se dezbracă de rochia de mireasă, apoi pleacă din casă, pentru că vine mama ei, anunțată că Leyla se mărită. În acest timp, Omer, Kadîr și oamenii lor încearcă să dea de urma acelora care l-au pus pe Kadîr în pericol, Omer crezând că Halil este autorul celor întâmplate.

Omer ajunge la casa unde locuia cu Leyla și găsește rochia de mireasă pe pat. Astfel, își dă seama că iar s-a întâmplat ceva și ea s-a răzgândit. Zilan reușește să se pună bine pe lângă Kureyșa, mai ales când îi spune că ar fi însărcinată. Leyla și Selin o aduc pe Fazîla, mama Leylei, la casa unde doctorița stătuse inițial, apoi îl prezintă mamei ei pe Halil (Leyla ia în considerare mai serios ideea de a se căsători cu Halil).

Legea Pamantului episodul 8 (20, 21, 22 de la Euforia TV)
Seara, Omer se duce la Leyla acasă, fără să știe că mama ei e acolo. Leyla îl respinge, iar Fazîla și Selin ascultă conversația lor, apoi Fazîla intervine și Omer se vede nevoit să plece. Leyla izbucnește în hohote de plâns. Omer, supărat, se duce în dormitorul lui și a lui Dicle, care văzându-l întins pe pat, îl dezbracă, în încercarea de a-l determina să devină cu adevărat soțul ei. Omer se ridică de pe pat și iese din cameră.

Legea Pamantului episodul 8 (20, 21, 22 de la Euforia TV)
Relația dintre Gulbahar și fiica ei, Ceylan este la fel de tensionată. Gulbahar se ceartă cu fostul ei patron, iar acesta la un moment dat va dori să se răzbune pe neascultarea ei și pune doi oameni de-ai lui s-o ia într-o mașină. După aceea, alți doi zdrahoni scot ușa casei ei din țâțâni având drept ordin s-o răpească pe Ceylan, dar fata, de teamă, se ascunde după o draperie.

În casa Bozbeylor, Pehlivan Omer îi sărută mâna mamei sale soacre, iar Halil și Dicle apar împreună cu Leyla și Fazîla. Dicle o prezintă pe Leyla drept viitoarea ei cumnată...


Note: rezumatele sunt făcute după vizionarea episoadelor originale netraduse. Stop cadrele din rezumate sunt preluate de pe showtv.com.tr. Dimensionarea este aceea a televiziunii turce, de 2 ore pe episod.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv




3 comentarii:

  1. un serial foarte frumos ,multumim mult Oana!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Oana! Omer îi sărută mâna mamei lui Halil, în casa familiei Pehlivan nu Bozbey, înainte să apară Leyla. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, corectez... :) desi vad episodul inainte de a-l rezuma, nu stiu de ce am gresit aici... oboseala?

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.