duminică, 26 aprilie 2015

Pacatele inimii - rezumatul serialului





Serialul Păcatele inimii este o coproducție libanezo-egipteană și are drept titlu original numele Jouzour. Serialul este difuzat în România de Euforia TV (A1) de luni până vineri, la ora 21.00.

Pacatele inimii - rezumatul serialului
Povestea este centrată în jurul personajului Fouad, un om de afaceri libanez, deținător al unui lanț hotelier, care nu se mai poate bucura de viață din cauza unei boli de inimă. În urma unui atac cardiac, pe patul de spital, el le spune copiilor săi despre o altă fiică, pe nume Carla, rodul unei relații secrete pe care a trăit-o la Paris cu mulți ani în urmă. După ce Fouad cere să-și vadă fiica înainte de a muri, familia lui o caută pe această Carla, care spre surpriza tuturor, vine însoțită de mama ei, fosta iubire a lui Fouad, și de un fiu conceput în afara căsătoriei. Fouad îl îndrăgește imediat pe nepotul său și are o ultimă dorință, să cunoască bucuria de a fi bunic.

Malek, fiul vitreg al lui Fouad, se îndrăgostește de Carla, dar refuză să-și recunoască sentimentele pentru că sunt prea multe obstacole în calea iubirii lor. Înainte de întoarcerea Carlei în Franța, este găsit un donator de inimă compatibil cu Fouad, din Egipt. Tatăl donatorului și fratele acestuia, Sherif, vin în Liban să-l cunoască pe bărbatul în a cărui trup va bate inima dragă lor. Pe măsură ce aceste două familii încep să se cunoască, va crește o frumoasă prietenie între ele iar Carla și Sherif vor deveni iubiți. Dar Sherif are o poveste de viață în urma lui, pe care o ascunde: în Egipt este căsătorit, și dacă i-ar spune acest adevăr Carlei, i-ar frânge inima ...


Din distribuție fac parte:

- Youssef El Khal (Malek) - este actor și prezentator de televiziune libanez, născut și crescut într-o familie de artiști. Mai are o soră actriță, iar tatăl lor a fost poet. Și-a început cariera ca model, apoi a devenit actor. Prezintă un show tv în Liban.

- Pamela Kik (Carla) - este actriță libaneză care a studiat regia de film. A fost distribuită în mai multe seriale libaneze.

- Fadi Ibrahim - este un celebru actor libanez care și-a început cariera în 1983 și a fost distribuit în numeroase filme și seriale din Liban, Egipt și Siria, jucând roluri de personaje istorice.

- Rafik Ali Ahmad (Fouad) - este un actor, regizor și scenarist libanez, celebru mai ales pentru piesele de teatru în care a jucat.

sursa foto: twitter.com



16 comentarii:

  1. Parca...parca...m-as uita la serialul acesta mai ales ca Dila nu ma convinge deloc...aceiasi poveste cu iubire si razbunare...poate acest serial aduce ceva nou mai ales ca nu am mai urmarit ceva libanez-egiptean!multumim pt rezumat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar cred ca o sa ma uit. Dila mi se pare ca prea lungeste pelteaua - si mai nou, am observat acelasi lucru la Yaman - adica episoade in care practic nu se intampla mai nimic, dar dureaza 2 ore....

      Atat cat am vazut poze si un trailer, o sa-mi placa cel putin interioarele (usor specifice anilor '70-'80 din Europa, as indrazni sa spun .. ). Dar eu zic ca si subiectul este interesant.

      Ștergere
  2. Da aveti dreptate si mie mi se pare ca in Dila lungeste pelteaua exact cum ati spus dvs!parerea mea ca iti dai seama imediat dupa primele 2 ep cum sta treaba cu un film...mie una nu imi place deloc de actrita principala din Dila,joaca fals gen "diva"!pacat de actorul principal care merita un subiect si o colega mai buna el fiind un bun profesionist!la fel si cu Yaman...la inceput m-am uitat de dragul lui Cagatay pe care l-am indragit in Feriha si pt Selim care a fost Ali in Ezel,dar nu a reusit sa ma tina 2 ore in fata televizorului,dar mai aruncam cate un ochi la mama care il urmarea si ma tinea la curent!la fel cu lungeala este si Trandafirul Negru care l-am abandonat dupa primul ep din cauza actoriilor care joaca extrem de fals!la Sila cam la fel chiar daca joaca cat de cat credibil...dar poate nu stiu...sunt oare eu poate prea pretentioasa?va urez o seara placuta!eu sunt Raluca va scriu de pe telefon si nu ma lasa sa va scriu decat sub anonim...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DRAGA RALUCA.. ANONIM. Ai perfecta dreptate cu serialele mentionate! La fel consider/apreciez si eu. De curiozitate m-as uita si eu nitel la acest serial. Sigur, nici el nu exceleaza in originalitate, dar, pina la urma, exista in istorie, in arta citeva MARI TEME, in jurul carora se "brodeaza" alte mici teme....

      Ștergere
  3. Apropo de noutati seriale (pe linga acelea mentionate de OANA, la inceputul anului), am citit in ultimul nr. TV satelit ca actrita din 1001 nopti - Berguzar Korel (nu l-am urmarit, atunci eram ocupata, dar si....sceptica fata de serialele turcesti) va juca intr-un nou serial. De asemenea Burak - boierul Bali din SLEMAN joaca serial dupa un roman Pitulicea si cu o actrita din Poveste de familie. APROPO de ecranizare: RALUCA- ce parere ai despre TRADAREA?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excelent filmul Tradarea !Filmul oferă multe satisfactie artistice . Regia de excepție , jocul actorilor minunat , scenariul de nota zece . Am învățat multe din ac film . Am învățat ce înseamnă sa fii bunica soacra buna , , fam fericita datorită unei mame de un stoicism rar întâlnit in viata . Am înțeles cum sunt pacaliti tinerii in revoluții . In numele unor idealuri false , tinerii , care , pana mai ieri , jucau fotbal împreuna , se cearta intre ei , se ucid , iar bogații se înțeleg f bine intre ei , îsi vând armele si câștiga enorm , fara sa muncească . Reprosez , totuși , ca prea au lungit o cu personajul Tugrul . Toti actorii au Farmec aparte .Asta tine de marketing artistic ! Felicitări !

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Nu am inteles bine de ce ecranizare ma intrebati:Tradarea sau Suleyman asa ca va spun parerea mea de amandoua...De Tradarea m-am indragostit de la primele ep,un film de exceptie care te facea sa traiesti cu sufletul trairile personajelor mai ales k si eu am avut o viata destul de zbuciumata in copilarie si ma regaseam in multe dintre scene...este serialul meu preferat pana acum dupa 1001 de Nopti,dar vb cu mama si chiar daca pe 1001 de Nopti as mai urmari-o inca odata cu placere pe Tradarea nu as mai putea,mai ales din cauza ultimului sezon prea dur!De Suleyman ce sa va zic...l-am urmarit la inceput cu interes si chiar ma amuzam pe seama lui Hurem dar incetul cu incetul mi-am pierdut entuziasmul vazand cate nedreptati si interese politice sau personale puneau in pericol viata celor nevinovati ca de ex:Mustafa...Mahidevran...si am cam rarit statul in fata televizorului,ajunsese un film greu de "digerat" pt mine!dar ca actorii nota 10 pt totii!!!

      Ștergere
  5. Dila..total neinteresant..nu se compara cu Tradarea..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu ma pot pronunta deloc, chiar nu am reusit sa urmaresc nici macar doua minute din acest serial. S-a nimerit ca exact atunci ma sunase cineva de departe si am vorbit mult la telefon, la fel s-a intamplat si la episodul 2 ... si gata, l-am lasat balta oricum. Nici genericul nu-l stiu. Dar asta nu inseamna ca nu poate fi un serial bun. Ca in orice situatie, noi ne-am nimerit sa nu-l agream prea mult, dar poate ca are fanii lui, Pacatele inimii. :)

      Ștergere
  6. da, imi place pacatele inimii ... dar se termina cumva ??? pt. ca am vazut ca incepand cu 8 iunie se difuzeaza un alt serial(legamantul) in loc de legea pamantului(care banuiesc ca e pe sfarsite!) de la h 21....asa este ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Legea Pamantului se termina. Serialele de 10-15 episoade turcesti sunt seriale intrerupte la ei, fara audienta. La fel este si Emanet/Legamantul. Are vreo 13 episoade de 2 ore. Nu inteleg de ce sunt cumparate astfel de rebuturi.

      Ștergere
  7. imi place serialul pacatele inimii... dar ca la noi... se schimba ziua,ora de difuzare si nici nu mai stii cand e....mai nou ieri(15.06.2015) nici nu a fos difuzat!!! sa vedem azi......daca o mai fi!!!!!!! nu inteleg , de ce nu anunta: mai e sau nu mai e... ca sa stim si sa nu asteptam degeaba........

    RăspundețiȘtergere
  8. unde pot vedea serialul pacatele inimii tradus in romana ? va rog spune ti unde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil ca nu este pe nicaieri... daca nimeni nu s-a gandit sa-l puna pe youtube...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.