joi, 2 aprilie 2015

Tradarea episodul 104 rezumat





Tradarea episodul 104 rezumat
Ca să-l scape pe fratele său de închisoare, Mete ia vina asupra lui. Ayca este disperată și derutată de ceea ce aude și își va vărsa nervii pe Osman. Toată familia a venit la închisoare să-l încurajeze și îmbrățișeze pe Mete. Cemile îl blestemă pe Tugrul din cauza căruia s-au întâmplat toate acestea. Soner, Arif și Suleyman preiau responsabilitatea de a-l ajuta pe Mete din toate puterile lor, dar singura modalitate de a-l ajuta, este să-l găsească pe tatăl lui Aydîn și să-l determine să-și mărturisească fapta. O propunere înfiorătoare de a-l salva pe Mete de închisoare vine de la Tugrul, care insistă să sune chiar dacă Cemile îl respinge. Mai mult, acesta nu vorbește în telefon dacă răspunde Arif, Cemile dându-și seama cine a sunat. Până la urmă ea îi va asculta cuvintele, dar nu-i va da nici un răspuns pentru că el închide înainte ca ea să poată rosti ceva.

Tradarea episodul 104 rezumat

Relațiile dintre Bahar și Soner sunt tot reci și amândoi sunt nefericiți din această cauză. Deniz încearcă să-l determine pe tatăl ei să se poarte cu Bahar la fel ca înainte, să nu mai stea posomorâți și tăcuți în fiecare zi. Ziya, cu toate că promisese s-o lase în pace pe Bahar, o caută iar, și atunci  ea acceptă să-l întâlnească și să meargă la restaurant. Soner se duce într-un târziu s-o aducă acasă, dar ea refuză. Pe fondul acestor neînțelegeri, Filiz va încerca să-l apropie pe Ziya de Bahar. Cei doi se ceartă din cauza lui Ziya iar Soner pleacă de unul singur la bar unde îl găsește Filiz, care profitând că Soner este băut devine îndrăzneață. Pleacă amândoi beți, cu mașina și opresc pe drum fiecare mergând în partea lui de pădure pentru necesități fiziologice, dar tocmai atunci trece pe acolo Ziya care oprește și îi vede împreună. Deși se distrează cu mașinile care trec o vreme, până la urmă Soner se urcă iarăși la volan, beat. Ziya îi urmărește îndeaproape fără ca ei doi să observe. În timp ce Bahar îl așteaptă la geam, Soner merge la Filiz unde amândoi se lasă în voia simțurilor. A doua zi dimineața, Ziya se duce la Bahar să stea de vorbă cu ea și să-i spună ce-a văzut de cu seară. Atunci Bahar merge cu Ziya cu mașina acasă la Filiz și îi vede pe cei doi. Soner pleca iar Filiz, în neglije, îl săruta de la revedere. Soner rămâne uluit s-o vadă pe Bahar acolo.

Tradarea episodul 104 rezumat

Ahmet, după ce se supărase când anterior Berrin zăbovise prea mult acasă la Hakan împreună cu Zehra, acum o vede îmbrățișându-se cu el (din compasiune, discutând despre problemele familiei ei) și din nou gelozia îi mușcă inima. Cu toate acestea Berrin rămâne cu Zehra, la fel ca în fiecare zi, iar Ahmet vine s-o ia acasă seara. La un moment dat ei i se face rău deodată, în timp ce lua masa cu fiica ei, fiind însărcinată. Hakan vine într-o zi beat criță acasă și Berrin abia îl poate duce în dormitor, iar acesta îi spune cât de mizeră îi pare viața sa.

Tradarea episodul 104 rezumat

Ekrem discută în biroul său cu asociații de la firmă niște probleme de afaceri și muncă iar Carolin, după cum îi este obiceiul, ascultă la ușă tot ceea ce se discută acolo, deși subiectul n-o privește. Ba mai mult, ori de câte ori Ekrem vorbește la telefonul din birou, Carolin ridică receptorul telefonului din living și-i ascultă conversațiile.

Tradarea episodul 104 rezumat


sursă foto: capturi video de pe netd.com

 episodul următor: Trădarea ep.105

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




19 comentarii:

  1. Pe fiecare zi citesc cu multa placere si nerabdare toate rezumatele care le postati!!!multumesc mult ca va faceti timp sa ne informati si sa ne bucurati!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi e mila de Mete. A mostenit spiritul de sacrificiu al mamei sale. Acum cand vroia si el sa fie fericit cu Ayca, dupa ce a suferit si indurat atat, trebuia sa se intample ceva... Dupa ce a murit Ali el a trebuit sa preia fraiele familiei, sa fie barbatul in casa. Cat de mult se simte ca tatal lor nu a fost acolo, si in cazul lui Mete si in cazul lui Osman. Mete se sacrifica din nou pe sine pentru a-si ocroti fratele mai mic, pentru ca el sa nu sufere si sa nu stie cum este la inchisoare. O sa fie o lovitura grea pentru Cemile, iar nenea acela oribil o hartuieste intruna si o sa il tortureze si pe Mete.

    Apropo, pe actrita ce o interpreteaza pe Carolin o machiaza mult de tot, cel putin asa mi se pare mie. Si au mai fost si alte personaje machiate multicel.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ziceam ca Mete imi place (probabil google crede ca spamez, ca nu ma mai lasa sa public comentariile deloc... vad ca!). Dar ca la machiaj Carolin, ca si Aylin uneori, sunt machiate excesiv dar frumos, pe cand Neriman e boita intentionat ca sa scoata in evidenta cat de limitata este (personajul, nu actrita).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate de aia nu apar comentariile unde ziceai tu ca stiai ca ai raspuns. Ce ciudatenie. Da, si pe Aylin o machiau excesiv in special in sezonul 2 cand avea o situatie financiara stralucita...dar nu era fericita. Am vazut in alte seriale machiaje foarte proaste care nu erau in avantajul actritelor. Aici sunt ok. In cazul madamei Neriman si a fiicei ei Mesude, machiajul e ales intentionat, la fel si hainele. Joaca bine ambele si se potrivesc in rol dar tare nu le suport :))) La nunta lui Mesude am ras cum i-au facut parul lui Neriman, ziceai ca are ditamai capul... LOL =))

      Ștergere
    2. Nu, acolo m-am delogat fara sa vreau, si in alta parte cred ca dupa ce am dat send, se deconectase cablul de internet - proaste mai sunt! ar trebui sa stau mereu cu un deget in "fundul" lui sa-l mentin in contact - si nu observasem la timp.

      N-am vazut decat o secventa cu nunta lui Mesude, am mai zis ca vad episoadele pe repede inainte, adica mut cursorul cu 5-10 minute mai incolo, ca nu am intotdeauna 3 ore la dispozitie, sa vad episodul cap-coada si sa fac rezumatul + prelucrarea pozelor. Iar apoi la tv nu ma mai uit decat f.f.f.f rar. De regula in timp ce se da episodul la tv, eu vad un altul caruia ii fac rezumatul pe care il public in jurul orei 22.00 - varful de trafic este imediat dupa 22.30 cand am si cate 9-10.000 de afisari deodata pe blog :) Dar parca imi amintesc de o coafura cum zici tu, cu capul cat o banitza, parca era Axinte din Vacanta mare, dna Neriman...

      Ștergere
    3. Cablurile de net sunt slabe intr-adevar. Si acum rad cand imi amintesc ce freza i-au facut =))) Foarte bune afisarile, tot asa sa fie! Cu noile seriale o sa ai la fel, I am sure.

      Ștergere
    4. Nu bag mana in foc ca va fi la fel, de exemplu anul trecut Suleyman era serialul care-mi facea trafic, dar dupa ce s-a terminat am avut asa, o groapa de potential, o cadere. Mi-am revenit rapid, drept e...Dar dupa Tradarea nu vad ce serial sa mai fie atat de vizionat...

      Ștergere
    5. Nu avem de unde sa stim. Intr-adevar Suleyman si Oyle au prins bine si la noi in tara si au avut audienta. Dar poate vor fi altele pe viitor care vor avea si mai multa audienta. Acum lumea e isterica dupa Sila, eu l-am abandonat pentru ca m-am plictisit, prea multa lalaiala. Iar personajul negativ a iesit, el ce mai era piperul. In rest, multa umplutura.

      Ștergere
    6. Da, depinde de gust, nu inseamna ca daca la turci unele seriale au fost intrerupte, din lipsa de rating, e la fel si la noi. Vezi Yaman, care la ei e pe primele locuri iar la noi... nu cunosc situatia dar presupun ca de aceea l-au intrerupt. Nici la mine pe blog nu are mai mult de 10-12.000 de vizualizari un episod, in medie. Iar la Tradarea frecvent episoadele au peste 30.000 de vizualizari.

      Ștergere
    7. Da, depinde de mai multi factori, cred. Oricum Oyle si Suleyman sunt productii bune, cu toate umpluturile si asa per total sunt ok si au avut succes in multe tari. Cine stie ce o fi cu Yaman dar poate a fost scos ca nu le dadea audienta. Ca in fond aia ii intereseaza. Kanal D e un canal vai de el, doar serialele il salveaza...

      In rest am inteles ca turcii nu prea se uita la productiile lor, probabil doar la cele care ii atragg, ca peste tot de altfel. Nici eu nu prea ma uit la filme romanesti. Si cineva zicea sa ne fie rusine ca ne uitam la turci in loc sa ne uitam la ceva national...Pai ce seriale avem noi? Profesoara noastra de dezvoltare personala, care e actrita, cand se uita la Suleyman spunea ca sunt buni turcii, mai buni decat ai nostrii. Nu stiu aici la ce anume se referea. Dar singurele seriale ale noastre au fost incercarile alea de telenovela. Majoritatea au fost proaste. Desi au aparut actori buni de la noi, ce sa faca si ei cand totul era prost. Si Tora Vasilescu ce roluri a avut in serialele astea, si ea e o mare actrita dar ce sa ii faci cand scenariul e atat de prost si personajul la fel si nu ai ce scoate din el.

      Ștergere
    8. Stiu ca au succes, dar pe mine ma plictisesc serialele foarte lungi.

      Nu ma uit la serialele romanesti pt ca sunt prost jucate in primul rand, n-am treaba cu scenariul, alea-alea. Turcii au o scoala excelenta de actorie, baga limbaj non-verbal la greu, cum spuneai tu intr-un comentariu mai vechi, ei vorbesc cu ochii. Ai nostri se fandosesc, se stramba pur si simplu, nu joaca. In fine, nu toti, dar e destul sa ai doua-trei personaje din astea care doar se maimutaresc in fata camerei de luat vederi ca inchizi televizorul.

      De exemplu, Erkan are in primul episod din Dila o scena in care maica-sa ii spune ceva si el din respect nu-i poate da replica asa cum ar trebui, dar atata se foieste si asa gesturi face, incat parca-l auzi injurand cu naduf in gand!

      Pe cand la actorii nostri (la aia prosti) nu vezi personajul in jocul lor, vezi ego-ul care parca striga mereu de dincolo de ecran, "Ia uite, natiune, ce tare sunt eu!"

      Tora Vasilescu e o zeita a artei teatrale, cred ca a facut tot ceea ce a putut din partitura pe care a avut-o de interpretat.

      Cat despre cei care comenteaza ca sa ne fie rusine ca ne uitam la productiile altora, nu inteleg de ce ar trebui sa ma uit la ceva ce ma agreseaza vizual si ma enerveaza. Ma uit la ceva ce-mi place si-mi creeaza o stare de bine. Imi pare rau ca nu avem seriale de talia celor turcesti, dar n-am eu nici o vina pentru asta. Bine ca avem filme premiate care mai salveaza rusinea :)

      Ștergere
  4. Dragilor/Dragelor
    Deja ma oboseste nu numai violenta din aceste episoade, tragismul, cit si jocul intre Soner si Bahar, imi par artificiali, etc, Soner, mai ales.Iar ea.. Bahar cam sclifosita...sau compar cu episoadele BUNE din sezonul 2, sau am devenit circotasa....in fine...sa citesc rezumatele mai departe...la ep. 107, v-am transmis urari si despre nouls erial anuntat DILA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! :) Vor veni episoade cu violenta, din cate stiu. Da, si pe mine deja ma dispera Soner si Bahar. El crede ca ea s-a culcat cu Zya si ea crede ca el cu Filiz, ceea ce cred ca e adevarat. Pai o lungesc ca sa mai puna umplutura. Iar Tugrul e un dobitoc... Da, am vazut reclama de la Dila. Ma bucur sa il revad pe Petekkaya, flebetea mea :P

      Ștergere
    2. Violenta nu ma afecteaza, ma enerveaza ca Soner bea mereu in sezonul asta. Nu sufar betivii si n-o inteleg pe Bahar de ce n-o rupe cu el... da' in fine.

      Ștergere
    3. Mie nu imi plac scenele cand ii vor tortura pe Mete si pe Arif. In rest, fie. Soner a mai baut si in alte sezoane, dar aici da pe afara. Iar Bahar mai bine ramane cu Ziya, da mai bine cu el. Oricum ea da bine cu Selim in Yaman. In rest, asa si asa :P

      Ștergere
    4. Scena impuscarii lui Ahmet a fost teribila. Atatea gloante, exagerat. Iar ultimul in cap, ce o fi fost in capul lor? Oricum murea saracul. Ce oameni fara suflet. Acest sezon 3 e orientat mai mult spre politica si lupta asta idioata...

      Ștergere
    5. Probabil ca sa nu se mai chinuie...

      Ștergere
    6. @ Dana - pe mine ma oboseste serialul in sine, lungimea lui. Destepti sunt americanii care dau cate un sezon si dupa aia juma' de an pauza. Pe bune, te face sa astepti cu sufletul la gura urmarea, nu sa ti se faca lehamite de urmarit actiunea.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.