luni, 18 mai 2015

Dila episodul 13 rezumat





Dila episodul 13 rezumat
Masa continuă dar Rîza și Dila schimbă priviri cu subînțeles. Rîza pare învins de vestea sarcinii ei și în priviri i se citește tristețea și renunțarea. După aceea se duce la cabana unde a cunoscut-o pe Dila și de nervi sparge geamurile cu toporul. Își petrece ziua singur cu gândurile lui iar seara se duce la Mahmure să-i ceară sfatul. În acest timp Dila iese pe terasă și plânge neștiută de nimeni.

Seyit aduce un leagăn și începe să pregătească o cameră a copilului. Rîza o sună pe Dila ca să stea de vorbă, se întâlnesc la cabana devastată de el și hotărăsc să nu se mai vadă. Azer îi declară din nou iubire Fatmei, scriind cu flăcări numele ei și în continuare o "asediază" cu iubirea lui, cumva forțând-o să cedeze pas cu pas. Cu o altă ocazie, joacă o ruletă rusească singur, cu pistolul la tâmplă, speriind-o pe Fatma de fiecare dată când trage. De aici încolo, Fatma va vedea această relație cu alți ochi și va încerca să se depărteze de Azer.

Peste câteva zile, Seyit îl invită pe Rîza la o discuție despre o fabrică, așa cum dorise el, în parteneriat. După aceea Seyit o ia pe Dila și îi arată terenul unde se va ridica fabrica și îi povestește despre ea apoi îi arată actele, care sunt pe numele ei. Într-o seară îl cheamă pe Rîza la masă și discută despre acest parteneriat propunând ca afacerea să se deruleze sub patronatul Dilei și al lui Rîza. Cei doi sunt surprinși, la fel și servitorii care se află în imediata apropiere a mesei, dar cu toții acceptă propunerea lui Seyit bey. Totuși, zi de zi, susținerea pe care Seyit bey i-o arată Dilei generează dușmănii, nu doar din partea lui Azer care se vede dat la o parte de o femeie.

Dila episodul 13 rezumat

Demarând proiectul prezentat de Seyit, Rîza și Dila sunt nevoiți să se întâlnească des și să discute despre afacere. Melike se duce acasă la o femeie și plătește o sumă de bani contra unui teanc de scrisori și poze, apoi îi demonstrează lui Gurbet că îi cunoaște trecutul nu tocmai demn, arătându-i pozele în care lucra într-un bar de noapte.

Metin cunoaște într-o seară la bar o tânără foarte dezinvoltă și lipsită de inhibiții, cu care consumă un act intim în mașină. Acest fapt însă, deși pare o distracție banală pe care o uiți a doua zi, va avea consecințe urâte pentru Metin care în scurt timp va fi luat de poliție de acasă, pentru că femeia reclamase un viol.

Sultan, văzând câtă atenție i se acordă Dilei pentru că va avea un copil, începe să se gândească la o soluție să rămână și ea însărcinată, dar pentru că sincer crede că Azer este infertil, și mai ales pentru că el nu vrea să se mai atingă de ea, începe să se întâlnească în mare secret cu un anume Rașid.

Dila episodul 13 rezumat


Propunerea de asociere făcută de tatăl său lui Rıza îl va înfuria foarte tare pe Azer care este hotărât să lămurească situația și să se confrunte cu acesta. Se întâlnesc într-un loc mai ferit, seara, și Azer îl amenință cu pistolul. Rîza scoate și el pistolul apoi se răzgândește și se lasă descoperit...


episodul precedent: Dila ep. 12                                         urmează: Dila episodul 14

Notă: stop cadrele sunt preluate de pe youtube.

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.