sâmbătă, 9 mai 2015

Foloseste cum trebuie cardul de cumparaturi





Foloseste cum trebuie cardul de cumparaturi
Folosește cum trebuie un card de cumpărături și vei putea lua împrumuturi aproape pe nimic, cumpărăturile tale vor fi protejate, sau poți câștiga puncte de loialitate care se vor transforma tot în cumpărături mai târziu, ori ai alte avantaje, la oricare din celelalte produse oferite de banca ta de încredere. Dacă nu știi prea bine să folosești un asemenea card de shopping, ai putea să faci datorii și să ai probleme în a le plăti, ceea ce cu siguranță nu-ți dorești.

Sunt o grămadă de motive pentru a face cumpărături cu un card specific. Nu doar că este o metodă eficientă și rapidă de a plăti pentru bunurile pe care le dorești, dar te ajută să-ți construiești ceea ce și la noi a început să existe: un credit history.

Iar dacă și tu crezi, la fel ca mine, că totul în viață se învârte în jurul banilor înțelegi că ai nevoie de o modalitate foarte simplă de a-i deține și transfera fără probleme. Iar modul cel mai sigur este să deții un card.

Beneficiile unui card de shopping

Foloseste cum trebuie cardul de cumparaturi
Cel mai mare beneficiu al unui card de cumpărături este că te ajută în situații de urgență, cum ar fi plata unei facturi pentru o reparație survenită pe neașteptate sau schimbarea unui obiect electrocasnic de maximă necesitate. În aceste situații, acoperi costurile cu cardul de shopping și apoi ai destul timp la dispoziție să pui înapoi ceea ce ai cheltuit, de multe ori acest procedeu fiind mult mai lipsit de riscuri decât dacă ai face brusc o cheltuială prea mare pentru bugetul de care dispui.

Urgențele pot surveni oricând și dacă este cazul, decât să apelezi la alte metode, mai imprudente sau care necesită timp, e mai bine să ai la îndemână un card de cumpărături când nu ai destule lichidități în casă. După aceea, pui la loc banii cheltuiți în câteva luni fără să-ți dezechilibrezi bugetul personal și al casei tale.

Alegerea mea - ți-o recomand și ție

Foloseste cum trebuie cardul de cumparaturi
Unele carduri au 0% comision de retragere sau transfer timp de 28 de luni, sau au alte avantaje de care nu beneficiezi pe cardul tău de salariu. De obicei eu sunt atentă la ofertele de carduri de shopping de la Banca Transilvania, banca mea de suflet. Ultima ofertă de acest gen este campania de 1 Mai, cu produse promovate pe toată perioada lunii. Banca Transilvania nu oferă doar carduri de shopping, ci o diversitate de produse cu bonusuri speciale. Și dacă ea oferă reduceri, noi de ce nu am profita cât mai mult de ele?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.