miercuri, 3 iunie 2015

Dila episodul 26 - rezumat





Dila episodul 26 - rezumat
Dila se întoarce pe călcâie și pleacă văzând-o pe Arzu la picioarele lui Rîza, îmbrăcată cu halatul de baie și cu părul ud. El o întreabă pe Arzu cum a ajuns în casă, ea face pe nevinovata și dă vina pe Melike și pe urmăritori, apoi, când prinde momentul, o sună pe Melike să-i spună cum au decurs lucrurile. Rîza o duce înapoi acasă la conac și se pregătește s-o certe din nou pe maică-sa, discuție pe care Arzu, din dormitor, o aude și se bucură. Melike plătește pe un servitor să spună o minciună despre un atac mafiot și Rîza va fi nevoit să creadă ce-i spun Melike și servitorul.
Dila episodul 26 - rezumat
Dila, plângând, o sună pe Eren și îi spune să vină înapoi la Sarîghiol. Melike și Arzu stau îndelung de vorbă și mai plănuiesc și alte intrigi prin care să-l îndepărteze pe Rîza de Dila. Selciuc caută informații despre cei doi îndrăgostiți și va încerca să profite de orice conflict dintre Melike și Dila. Din nou o urmărește pe Dila când merge pe plantații să vadă cum merge treaba, și vede și a doua întâlnire dintre ea și Rașit care tot întreabă de starea lui Sultan. Însă de data asta el se apropie de Dila și vor lua un ceai împreună, iar mai încolo va trimite după Rașit ca să stea de vorbă cu el.

Dila episodul 26 - rezumat
Într-una din zile Arzu vine la Dila să vorbească civilizat și să se înțeleagă cumva. Dila păstrează aparențele și cu toate că se despart amical, ea nu are de gând să respecte cele discutate împreună. După ce pleacă, Arzu o informează pe Melike despre cursul conversației dinainte plănuită de ele două. Azer încearcă prin metode mai legale să conteste testamentul tatălui său ca să poată reintra în posesia averii familiei.

Dila episodul 26 - rezumat
Rîza reușește s-o convingă pe Arzu să plece de la conac, dar și ea îi smulge o promisiune de ajutor. Azer, văzând că încă nu poate să-și recapete averea, încearcă să se apropie de Dila și să vorbească cu ea, chiar făcându-i confidențe despre Fatma. După aceea Dila pleacă pe malul râului și se întâlnește cu Rîza care încearcă o împăcare, spunându-i că Arzu a plecat. În acest timp Rașit (?) toarnă benzină în magazie, pe brichetele de paie și când Dila ajunge acasă, găsește magazia în flăcări.

Dila episodul 26 - rezumat
Sultan e gata-gata să piardă copilul la infirmeria închisorii. După o vreme este eliberată la intervenția Dilei și a procuroarei Canan. Rîza și Dila iau masa împreună la restaurant, dar în scurt timp apare Selciuc care le strică intimitatea. Însă un telefon dat Dilei le întrerupe de tot masa, ea fiind nevoită să plece pentru că o parte din culturile fermei Barazoglu au fost distruse de cineva necunoscut. În acest timp Serdar este cu Fatma la un alt restaurant și îi declară acesteia iubire. Selciuc rămâne cu Rîza și încearcă să-l convingă că relația cu Dila nu e normală.

Dila episodul 26 - rezumat
Sultan își revine după experiența închisorii și într-o zi are o discuție în contradictoriu cu Hayriye pe care o pune să-i îndeplinească cele mai mici dorințe, ca să nu facă nici un fel de efort pt că este însărcinată. Hayriye o ia peste picior, apoi discuția lor alunecă la subiectul ungerii scărilor cu săpun și a dimineții în care Dila a căzut pierzând sarcina. Însă în acest timp Dila tocmai voia să intre în camera care avea ușa larg deschisă și aude totul, fiind consternată de adevărul pe care nu-l bănuise. Apoi intră în living cu ochii înlăcrimați și se repede la Sultan ...

episodul precedent: Dila ep. 25                                         urmează: Dila episodul 27

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 26 al serialului, postat pe startv.com.tr

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv







14 comentarii:

  1. Este foarte frumos si interesant dar si misterios eu sper ca, Rîza si Dila sa se inpace si chiar sa fie inpreuna si mai sper ca adevarul despre azur sa se afle si sa nu puna in pericol relatia dinre Rîza si Dila ,as dori sa intreb daca pote sa raspunda cineva ce urmaresc cei doi Selciuc si fratele lui?,vrea sa ii faca rau familiei lui Rîza?.multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Riza si Dila se vor casatori in ultimul episod, la fel si Azer cu Fatma. Da, Selciucii se pare ca detineau pamanturile fam. Selamoglu mai demult, si ar vrea sa se razbune si sa le ia inapoi.

      Ștergere
  2. Multumesc ,cate episoade sunt,multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu multe, in total sunt...62, parca. omentam, nu mai stiu unde, ca nu mai este nimic luminos in serial (nici macar peisaje nu mai sunt...) Am mai remarcat cintecele (chiar traditionale,nu muzica usoara ca in alte seriale). Am mai remarcat ca unul din frati-SELCIUG cred este actorul din iffet (ALI ISHAN, sotul lui iffet, cred...dar aici are mustata...v-.am averitizat ca fac exercitii de memorie. INSA, ce am remarcat (ma uit asa in trecere si la DIla si la celelalte). Ce ii lipseste serialului DILA: dialoguri cu sens filosofic (nu doar cum era in TRADAREA- acesta oricum era deosebit, dupa un scenariu-roman) da piina si in Putereea destinului si in TRANDAFIRUl NEGRU...In Dila ca si in Poiveste de familie, Inima nu respecta..) personaje nu sunt creionate prea bine, actiunea este valvirtej...S
    PER sa nu ma repet... va doresc zile senine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate doamnelor, Oana & Dana, serialul e mult sub Tradarea.Alt termen de comparatie nu am in materie de seriale turcesti, doar Tradarea ( si Yaman, cat a fost).Scenariul e mult mai schematic, cu grila clasica, in sensul ca se introduc periodic personaje noi, care ramifica actiunea.Nu dialogul.Actorul care il interpreteaza pe Riza face bine ce stie, Dila e frumoasa si atat.E foarte bun, versatil si expresiv, actorul care il joaca pe Azer.Si Boieroaica, mama lui Riza.Cam atat, din cat am vazut eu... Ganduri bune, Lara

      Ștergere
    2. Foarte buna analiza, LARA! Si ce nu am spus eu: alt cliseu: obsesia spitalelor: nu e serial unde eroii sa nu ajunga la spital. E ADEVARAT, ca au cu ce sa se mindreasca...Chiar glumeam amar ca in Tradarea spitalele din anii '60 aratau ca unele spitalele la noi, acum...Zau , recent in Timisoara, saptamini intregi am vazut unul in acest sens...(am obiceiul sa zic, ca-n Cehov...salonul 6...)...DIN FERICIRE, la acel spital, personalul este daruit si profesionist, cladirea, insa, chiar si unele dotari...SCUZE pt. divagatie

      Ștergere
  4. corectat: SPER. Si scuze pt. mutele greseli de tastare si exprimare! Uns frisit de saptamina luminos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) stai linistita, tu nu faci greseli :P

      Si eu am impresia ca Selciuc ala cu mustata este Ali Ihsan, adica asta a fost senzatia cand l-am vazut, dar acum parca nu mai stiu..... o fi, n-o fi...

      Ștergere
    2. Este...........frate cat de greu e sa atasezi cuiva o mustata falsa?

      Ștergere
    3. Soro, cat de greu o fi sa pricepi ca nu toti oamenii isi amintesc la fel un personaj sau altul?

      Ștergere
    4. Ezitarea mea (si, poate a OANEI) e ca aici pare mai tinar, Ali din Iffet, ori Dila, am inteles, este o productie mai recenta,...

      Ștergere
    5. Nu stiu, Dana, in mod ciudat, mie in Dila mi se pare mai tanar, in Iffet parca avea 50 si ceva de ani... Insa in Iffet mi s-a parut ca avea ochii mai migdalati si mai distantati de nas. Poate o fi slabit putin intre timp, ca acum ochii nu mai par mongoloizi.

      Ștergere
    6. Da, exact si mie mi se pare ca in DILA ESTE MAI TINAR. SI, cred, ca si-.a vopsit parul si...cine stie, o fi apelat si el la...operatii estetice. Aici, in Dila, actorul pare doar o copie a celui din Iffet. O s a incerc sa vad prin distributie, cind am timp sa caut!
      O seara placuta!

      Ștergere
  5. Nu am rezistat si am verificat. Am gasit in prezentarea Oanei a serialului Iffet numele actorului:
    Mahir Günsiray in rolul. Ali Ihsan . AM verificat in biografia lui: http://www.imdb.com/name/nm0348337/bio, apare doar ca actor in multe seriale, inclusiv in Iffet (2011). Dar nu si DIla-Hanim. Am dat cautare apoi numele sau in serialul respectiv si mi-a dat poze (cu mustata) din DILA, dar si alte site-uri turcesti. In fine, , scrie clar in http://tr.wikipedia.org/wiki/Mahir_G%C3%BCn%C5%9Firay in filmografia sa Dila Hanım - 2013. NU specifica rolul, dar e clar ca e Selciuc! Am vazut (pe youtube) si un interviu cu el din 2014 si aici pare mai tinar decit in Iffet! Asadar, ai dreptate OANA, cind ai scris, mai demult ca turcii machiaza bine (mentiunea ta apropo de Tradarea: Osman, care nu este un actor adolescent, sau Hakan, un tinar actor, care apare in sezonul 3, mai in virsta). Adica, in Iffet era bine machiat, pt. a sublinia diferenta de virsta...Cred ca am elucidat... scuze, din nou, ca am fost...insistenta, dar, imi place sa stiu sigur!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.