sâmbătă, 13 iunie 2015

Dila episodul 34 - rezumat





În care se află cine sunt criminalii lui Eren și în care Arzu pleacă la Paris să facă testul ADN al fiicei sale.


Dila episodul 34 - rezumat
Serdar iese din magazia aflată în fața lor cu pistolul îndreptat către fratele său, care cade în genunchi și rămâne întins pe pământ. Haydar o ia pe Dila de acolo, apoi vin jandarmii și îl arestează pe Serdar. Vestea se răspândește ca fulgerul.

Sultan pregătește două limonade, iar într-unul dintre pahare pune o lingură de otravă, apoi se duce cu tava în camera lui Rașit, care începe să-i povestească despre Selciuc. Sultan insistă ca el să ia paharul și să bea, dar din neatenție Rașit îl scapă jos, spărgându-l, fără să apuce să guste din limonada otrăvită. Seara, Sultan îi aduce niște ciorbă și mănâncă împreună. După câteva înghițituri, Rașit începe să vomite apoi rămâne cu capul pe masă, mort. Sultan ia tava cu mâncare și apoi pune plicul pe care se ferește să lase amprente, lângă Rașit.

Rîza discută cu Arzu și îi pune în vedere foarte clar să facă testul ADN pentru Melis ca să fie siguri dacă este sau nu fata lui. Melike ascultă la ușă conversația. Arzu o sună pe fată și îi spune că va veni la Paris, la ea, pentru acest test. Între timp Canan se află în casă la Dila și îi spune că Eren n-a murit într-un accident ci a fost omorâtă, pt că avea urme de lovituri la ceafă. Dila, foarte bulversată de această veste, leșină. Seara, Canan cheamă oamenii de la procuratură și toți ai casei stau la coadă să fie amprentați. Canip se duce să-l cheme și pe Rașit și îl găsește în aceeași poziție, cu capul pe masă. Ia scrisoarea și se duce în curte, agitat. Canan trimite câțiva oameni înăuntru să vadă ce-i cu el, apoi citește scrisoarea în care Rașit își recunoaște vina de a fi făcut o crimă și spune că de aceea s-a sinucis.

Dila episodul 34 - rezumat
A doua zi dimineața, Canan îl informează și pe Rîza despre ultimele evenimente iar el merge la conacul Barazoglu să stea de vorbă cu Dila. Azer iese cu Fatma dar pe de altă parte încearcă să se despartă civilizat de Sultan, ceea ce ea nu dorește. Arzu nu știe ce să facă cu CD-ul pe care se află înregistrarea cu ea și Rîza când era beat și adormit. Ia CD-ul și pleacă cu un taxi în oraș, îl pune într-un plic, apoi îl lasă într-o cutie poștală. Rîza se duce la vorbitor la Serdar și află toată povestea intrigilor lui Selciuc.

Fatma o înfruntă pe Melike și îi spune răspicat că ea și Azer se iubesc, iar boieroaica se duce la Rîza să ceară ajutor pentru că ea nu poate să fie de acord cu această relație. Rîza vorbește cu sora lui, și cu toate că are rețineri în privința lui Azer, nu poate să-i interzică Fatmei să iubească pe cine dorește. Dincolo, Azer vorbește cu Dila și îi cere ajutorul în divorțul de Sultan, apoi avocata încearcă să stea de vorbă cu cumnata ei să vadă care este și punctul ei de vedere.

Dila episodul 34 - rezumat
Plicul trimis de Arzu ajunge cu poșta la Iasemin. Dila aduce un dosar cu niște hârtii care trebuie semnate de Azer și de Sultan în vederea divorțului. Azer merge noaptea la geamul Fatmei și apoi o roagă să-l lase înăuntru să mai stea de vorbă, după care pleacă. A doua zi dimineața. Melike face o criză de nervi când vede scris cu ruj pe o oglindă din hol un mesaj semnat de Azer. De fapt, nu el scrisese mesajul (cel puțin din episod nu rezultă așa ceva), și după aceea stă de vorbă cu Rîza care vine să verifice ce s-a întâmplat și îl atenționează pe Azer să-și clarifice situația maritală apoi să se vadă cu Fatma. Arzu pleacă la Paris pentru a-i face testul de paternitate fiicei sale.

Dila episodul 34 - rezumat
După câteva zile Sultan și Azer divorțează. Azer în mulțumește Dilei, apoi îi spune lui Sultan că știa despre faptul că Rașit este tatăl copilului ei. Sultan tace plină de resentimente. Rîza este sunat în legătură cu rezultatul testului ADN al lui Melis și află că într-adevăr este fata lui, ceea ce-l face să nu fie disponibil câteva zile, pentru a se obișnui cu ideea. La un moment dat intră pe video în legătură cu Arzu și imediat Melis vine acasă și se uită pe laptop. Dincoace, la ușă se află Dila, dar Rîza n-o observă la început. Melis spune "bună ziua" și îl întreabă pe Rîza cine este. El, are vocea sugrumată de emoție ...

episodul precedent: Dila ep. 33                                         urmează: Dila episodul 35

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 34 al serialului, postat pe startv.com.tr

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv





2 comentarii:

  1. In acest episod au fost citeva scene mai deosebite. Nu le enumar, fiecare priveste altfel, emotional, anumite secvente.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu le pot identifica, de vreme ce nu vad episoadele in romana.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.