marți, 16 iunie 2015

Dila episodul 38 - rezumat





În care Azer este acuzat de Dila de moartea lui Eren iar Rîza și Dila caută o cale de împăcare.

Dila episodul 38 - rezumat
Muncitorii veniți la Dila îi spun acesteia că ei nu îl vor pe Azer de stăpân, ci o vor pe ea și o roagă să nu-i părăsească. De asemenea, Yasemin, o roagă cu lacrimi în ochi să nu plece. Dila nu se răzgândește în acel moment, dar pe drum își amintește de cele spuse pe patul de moarte de bătrânul Seyit și nu rezistă să-și calce cuvântul dat, așa că revine în curtea conacului Barazoglu unde Azer deja făcea pe durul cu muncitorii. După aceea are o discuție cu Azer despre felul în care se comportă cu oamenii din subordine.


Arzu este din nou legată de scaun, dar profită de faptul că paznicul ei doarme, și se dezleagă, apoi îl lovește de mai multe ori cu o lopată în cap. După ce scapă din hangarul de avioane, o ia pe câmp până la stradă dar acolo îl vede pe Kadîr care vine după ea cu un fel de scuter. Arzu aleargă cât poate printr-un crâng, însă ajunge la un zid și este speriată că va fi omorâtă. Se oprește și se predă lui Kadîr, care o aduce înapoi la hangar și din nou o pune să-l sune pe Rîza și să vorbească cu Melis.

Melis aude o convorbire dintre Rîza și Melike în urma căreia pleacă și se încuie în cameră plângând. Singura cu care acceptă fata să vorbească este Fatma. Canan o cheamă pe Dila și îi spune care sunt noile probe la dosarul morții mamei ei, că s-a văzut pe camerele de înregistrare că mașina fusese condusă de o femeie și mai era un bărbat acolo, apoi ea conchide că Azer trebuie s-o fi omorât pe Eren. Vine la acesta și îl scoate afară, acuzându-l de crimă în fața tuturor. Azer se disculpă, dar Dila nu-l crede. După ce avocata pleacă, Azer, care bănuiește cam ce s-a întâmplat, se duce la Sultan și o strânge de gât presând-o să-și recunoască fapta.

Dila episodul 38 - rezumat
Serdar este chinuit de amintiri și de dorințe în închisoare și la un moment dat o sună pe Fatma spunându-i să nu-l părăsească (sau să nu închidă?), dar ea îi dă telefonul lui Rîza, și astfel Serdar închide nedorind să vorbească cu el. Azer o intimidează constant pe Sultan ca s-o determine să vorbească. De exemplu, odată se duce la ea în cameră și gustă dintr-un pahar cu lapte după care spune că nu este otrăvit. Canan și Suat discutând despre Dila, cred că nu e bine că ea s-a întors la conacul Barazoglu și în viitor vor încerca s-o despartă de Rîza considerând că el este cu adevărat ucigașul soțului ei și că o influențează negativ, mai ales că Rîza și Suat nu se suportă reciproc. După ce Canan îi dă niște informații Dilei, aceasta i le va transmite lui Rîza, deși Canan îi spune să n-o facă. Antipatia dintre Rîza și Suat se va răsfrânge și asupra prieteniei dintre Canan și Suat iar toată situația nou creată va avea darul de a-i apropia din nou pe Dila și Rîza.

Într-o zi vine la conac bărbatul care a scris mesajul de sinucigaș al lui Rașit. Sultan îl vede de pe terasă și rămâne foarte mirată și speriată de prezența lui acolo. Bărbatul se îndreaptă către Azer iar Sultan, panicată, intră în camera ei. Pe plajă, Dila și Rîza se întâlnesc din nou și se îmbrățișează...


episodul precedent: Dila ep. 37                                         urmează: Dila episodul 39

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 38 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.