luni, 22 iunie 2015

Dila episodul 41 - rezumat





În care Melike se supără pe Haydar și vrea să-l vadă plecat de la conac. Rîza poate fi arestat de Suat iar Sultan are probleme din cauza lui Azer.


Dila episodul 41 - rezumat
Fatma îi spune lui Rîza despre relația dintre mama lor și vechil. Rîza se enervează și țipă la ea, neacceptând ca adevărat ceea ce ea văzuse și auzise. El coboară scările urmat de Fatma care tot încearcă să-i explice că este adevărat totul, dar Rıza o somează să tacă și demarează. În acest timp Suat îi aduce noi dovezi că Rîza este ucigașul lui Ihsan, iar Azer stă de vorbă cu Sultan când este sunat de Fatma ca să-o ajute în impasul în care se află acum Melike și Haydar față de fratele ei.


Rîza se duce acasă iar Fatma o anunță pe Melike despre ceea ce a făcut, boieroaica fiind îngrijorată de felul în care va reacționa fiul ei. Atunci se duce imediat la grajd să-l convingă pe Haydar să plece înainte să ajungă Rîza acasă, totuși vechilul nu este de acord. Însă Rîza este atât de furios încât nu acceptă nici o explicație, iar când apare Azer încercând să calmeze situația, Rıza îi aplică un pumn în urma căruia Azer cade, apoi trage un glonte foarte aproape de fața lui. Azer nu se lasă intimidat și se ridică de jos continuând să vorbească și să detensioneze situația, convingându-l pe Rîza să coboare brațul înarmat. Pe Melike o duce în casă, iar după ce stau de vorbă toți cei trei bărbați, Azer îl ia și pe Haydar din fața furiei lui Rîza.

Dila episodul 41 - rezumat
Povestea continuă cu bătaia dintre Rıza și Azer care este întreruptă de venirea Fatmei. Pentru că nu și-a potolit nervii, Rîza intră în casă și o ceartă pe Melike, care nu suportă ca fiul ei s-o judece și îl plesnește, apoi boieroaica o ia la rost și pe Fatma pentru că a stârnit o asemenea furtună în familie. Azer o încolțește pe Sultan din nou, arătându-i că știe cum și-a construit jocul și apărarea în cazul uciderii lui Eren. Sultan este uluită de ceea ce-i spune Azer, dar se pare că el nu are toate piesele puzzle-ului construit de Sultan și nici nu poate demonstra fără echivoc vinovăția ei. În plus, ea primește un plic adus de un băiat cu un mesaj scris cu litere de tipar, cum că pedeapsa ei cea mai mare este că are o crimă pe conștiință.

Serdar, care s-a supărat pe Rîza, nutrește planuri de răzbunare împotriva atât a lui Azer, pentru că i-a luat-o pe Fatma, cât și a lui Rîza, de care s-a simțit trădat. Kadîr o aduce pe Arzu la școala la care învață Melis ca s-o vadă într-o pauză, de la gardul școlii. Melike și Haydar, care a plecat de la conacul Selamoglu, se întâlnesc la o terasă fără clienți pe malul mării, iar Azer, ascuns, le face poze cu telefonul mobil. Melike pleacă cu taxiul cu care a venit iar pe drum o vede pe Arzu mergând la câțiva pași înaintea lui Kadîr. Melike se dă jos din taxi să o amenințe pe Arzu, iar Kadîr ascultă ce vorbesc ele, dar Melike îi mai spune ceva cu vocea foarte joasă și el nu înțelege.

La finalul episodului, Sultan este gata să nască, în timp ce o mașină a poliției vine la Rîza să-l aresteze. Pentru că el se arată nedumerit, Suat, iese din mașina lui, făcându-l pe Rîza să înțeleagă dintr-odată totul.


episodul precedent: Dila ep. 40                                         urmează: Dila episodul 42

Notă: stop cadrele sunt preluate din episodul 41 al serialului, postat pe youtube

Pentru rezumatele episoadelor din acest serial vă rog accesați pagina Stele tv







12 comentarii:

  1. multumim mult Oana,o saptamana usoara si sa ne tii mereu la curent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu, Brindusa, am nevoie de nervi de otel si de energie saptamana asta!

      Ștergere
  2. PENTRU ALE dar si alti prieteni: Se pare ca serialul KUZEY GUNEY (North- South) va fi difuzat cu numele “Inima de frate” , din 6 Iulie la AcasaTV. Unul din..frati a jucat in Fatmagul, dar si, cred Inima nu cunoaste reguli. In fine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este Dana, multumim! Joaca Bugra Gulsoy, revelatia Turciei din ultimul timp. Am promis un articol despre el, sa vad cand am timp sa-l fac...

      Ștergere
  3. Iar in locul serialului LEGAMINTUL, cit de curind, pe EUFORIA (mi se pare chiar marti, 30 iunie) vor fi deja primele 3 episoade din CURAJUL iubirii (cu Mete-Tradarea, daca am vazut/recunoscut bine). Iar pe ANtena, acel IVIT....., asadar in aceasta vara vor 3 seriale noi (pe 3 canale diferite) . Ah, da si pe KANAL D, se va relua difuzarea YAMAN (episoade noi, din cite am observat din reclama)!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru "CURAJUL IUBIRII" - http://euforia.tv/lifestyle/un-nou-serial-turcesc-incepe-la-euforia-tv-vezi-cand-va-fi-difuzat-curajul-iubirii-id38119.html si de asemenea http://www.antena3.ro/timp-liber/film/sub-conceptul-euforia-pasiunii-curajul-iubirii-se-vede-la-euforia-tv-297914.html.
    Doar prima data vor fi 3 episoade, dupa aceea 2 vor fi difuzate zilnic. Deocamadata, nu l-am depistat pe...MEte. Am copiat distributia si voi...cauta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, toate promovarile reiau aceeasi prezentare a acestui serial (inclusiv comentariul/anuntul de pe Pulbere de stele!). IN SCHIMB am gasit si despre serialul de pe Antena 1: in fine, doar titlul detaliat: I"n curand pe Antena 1 incepe un nou serial turcesc “Prizoniera dragostei ” ( aka Asla Vazgeçmem )-http://serialeturcesti.ro/prizoniera-dragostei-un-nou-serial-turcesc-in-curand-la-antena-1/. Pe acelasi site si despre Inima de frate si Curajul IUbirii. GATA, sper ca nu v-am...."inebunit"...doar ...lupu....a inebunit, vorba OANEI! Da, toate canalele difuzeaza seriale turcesti, fiindca au audienta, actiunea lor e mai aproape de realitatea noastra romaneasca, decit cele din telenovele latine (parerea mea!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as zice ca nu e buna aceasta goana a tuturor canalelor importante dupa seriale turcesti. E adevarat ca lumea le vrea, dar daca se dau toate in acelasi timp, cum o sa creasca audienta la toate televiziunile? Fiecare va trebui sa aleaga un serial la care sa se uite, si parerea mea este ca majoritatea va alege un serial mai bine cotat. Sunt si eu curioasa cum o sa fie acest talmes-balmes a la turka bre! :D

      Ștergere
  6. TREBUIE/se cuvine sa revin/ recunosc ca Aras Bulut İynemli (actorul din Mete Akarsu- Tradarea) nu este in distributia serialului Curajul iubirii, asadar mi s-a parut doar ca l-am zarit!

    RăspundețiȘtergere
  7. IN SCHIMB, am uitat sa spun ca in LEGAMINTUL am mai recunoscut (din trailer, ca nu il urmaresc) un actor din TRADAREA (un student din tabara adversa lui Ahmet, cel care apoi in sezonul 3 il ajuta). Vad ca ai prezentat si INIMA de frate, Oana, multumim...DA, ai perfecta dreptate e un talmes-balmes...evident ca si eu o sa-mi aleg, pote cel de pe antena, Prozoniera, desi nu cunosc subiectul, nu este nicarieri prezentat pe larg (pina m-am uitat eu, ieri, ca mereu scrie ca se actualizeaza). Sigur exista si reluari, insa, sa urmaresti mai mult de unul, hai doua seriale, e destul, altfel, capsorul se incarca si timpul....se duce!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, am gasit subiectul la PRIZONIERA, apre mai interesant (adica parca firul si personajele sunt ceva mai diferite de serialele stiute de mine), pe un site, acum insa vreau sa citesc ce a scris OANA despre INIMA de frate! Insa, inevitabil...apare conacul! Sigur si boierul! Si diferentele sociale, etc.etc.etc... Poate turcii au nostalgia vremurilor medievale...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am avut rabdare sa citesc articolul acela super-lung (deh! nu-i pe stilul meu) dar i-am dat share pe pagina blogului pentru cine are rabdare sa-l parcurga. Dar din cate inteleg eu, asa este la ei la tara, si, ma rog, in zonele cu orase mici si sate. Adica relatiile feudale sunt baza. Este o realitate - n-am fost dar am un var care a fost si a vazut de ani de zile Turcia si mai in inima ei si el spune despre turci ca sunt "vai de ei" si "rupti in kur" si mai vor sa intre in UE...!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.